Şimdi Ara

SAMSUNG S5 S6 S7 Note4 Note5 Note7 imei efs EMMC onarımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
39
Favori
37.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • i9505 qualcomm chipset ile çalışan bir telefon,i9500 le aynı değil dolayısı ile arıza oluşumları da farklı.hiç emmc arızalı 9505 onarmadık bugüne kadar.
  • ö.m. attım adres tel. bilgilerini bekliyorum...
  • elektro7 ve azelea arkadaşlarımızın telefonları geçen hafta onarılımıştır,güle güle kırmadan dökmeden kullanın :)
  • ekran tamiri yapıyor musunuz
  • S3 null problemi ve cami kirik çözümü varmi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran,cam ve null onarımı yapıyoruz arkadaşlar.
  • Pm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jardınya arkadaşımızın Galaxy S3 telefonu dün onarılıp teslim edilmiştir,kazasız belasız kullanması dileklerimlzle :)
  • Fiyat Takip
  • ustam eşimin telefonu samsung galaxsy s3 akşam yatarken telefonu şarja takmış sabah telefonu şarjdan çıkardığında ekran açılmıyordu.Bataryayı söktük taktık samsung yazısı çıkıyor orada takılı kalıyor.tuş kombinasyonlarıyla format atmayı denedim ama ondada samsung yazısı bikaçkere yanıp sönüyor olmuyor.Telefon download moda giriyor ama sizin dediğiniz gibi orada product name kısmında birşey yazmıyor.

yani sizin arıza tariflerinize uyuyor.

acaba bu aletin arızası donanımsalmıdır? yoksa chip değişimine gerek varmıdır?telefonu yaptırmak istiyorum
  • @ramses-59

evet hocam donanımsal arıza,onarımını yaparız sorun yok.
  • hocam pm den yazmıştım size kontrol ederseniz sevinirim
  • _Gamemaster_ arkadaşımızın note2 telefonu onarılmıştır,güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsmcodeman -- 5 Mayıs 2014; 9:15:33 >
  • üstadım iyi günler.note2 telefonumuz normal kullanım sırasında dondu ve tekrar açılmadı.samsung logosunda kalıyor.dwn. modda da product name boş.cihaza daha önce yazılım yüklenmedi,root edilmedi.kutudan çıktığı gibi kullanıldı.sadece otomatik yazılım güncellendi.cihazımız garantili ancak samsung MANİSA servisi cihaza yanlış yazılım yüklendiğini ve cihazın garanti dışı kaldığını ve 500tl. servis ücreti olduğunu söylüyor.e anladık eMMC arızalı da bunun kabahatlisi benmiyim?garanti kapsamında onarılması gerekmiyormuydu ?
  • nasıl bir kanıtları var yanlış yazılım yüklenmesiyle ilgili? :D garantiliyse cihazınız kesinlikle onarmaları ya da swap yapmaları gerekir.ancak ankarada da aynı durumları yaşıyoruz hemen çamura yatıyolar yok sıvı teması yok yanlış yazılım yok darbeli vs.
  • @selolan arkadaşımızın note2 telefonu onarılıp teslim edilmiştir.güle güle kazasız belasız kullanmanız dileklerimizle :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsmcodeman

nasıl bir kanıtları var yanlış yazılım yüklenmesiyle ilgili? :D garantiliyse cihazınız kesinlikle onarmaları ya da swap yapmaları gerekir.ancak ankarada da aynı durumları yaşıyoruz hemen çamura yatıyolar yok sıvı teması yok yanlış yazılım yok darbeli vs.

Bende anlayamadım neye dayanarak garantı dışı bırakıyorlar.

odin mode'da

product name :
    Custom binary download: No
    Current binary:samsung official
    systen status :official

şeklinde.. benim bilmediğim başka bir yöntemmi var? Bu durum yazılım yüklenmediğinin kanıtı değilmi üstad?
  • evet bu durumdaki bir cihaza yazılım yükleyemezsiniz,doğru ya da yanlış yazılım farketmez.
  • Cep no isteyen visor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.