Şimdi Ara

SAMSUNG S5 S6 S7 Note4 Note5 Note7 imei efs EMMC onarımı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
39
Favori
37.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba hocam, s3 cihazımın ekranında renkler birden soldu ve renk titremesi meydana, eMMC Değişimi ile mi yoksa yazılımla mı düzeltilebilir. Menüde falan renkler çok kötü Çin malı gibi duruyor, YouTube den tam ekran video açınca renkler düzeliyor,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonum geldi, gsmcodeman arkadaşım temiz bir şekilde halletti sağolsun, şarj entegresini de ücretsiz değiştirdi, imei vs hepsi 250 TL ye maloldu. Ankara olunca haliyle kargo gönder al 30 tl'de o tuttu. Ama hiç açılmayan cihaz şimdi kullanımda.

Note 2'ye 4.4.2 kurunca önce Wifi görmedi, bilseydim güncelletmezdim, bir şekilde hallettim. Sanki 4.4.2 ile pil de daha hızlı tükeniyor. Sanıyorum bir süre daha bu telefonu kullandıktan sonra Samsung'tan yavaş yavaş başka arayışlara girebilirim.
  • merhaba note1 cihazım için pm attım
    teşekkürler
  • S3 cihazima iki kere format atildi ama sonuc ayni galaxy s3 yazisi kendini tekrarliyor normal ekrana gelmiyor,imei sahte,ikinci formattan sonra yine yapti ayni seyi..Play storedan uygulama indirirken kapandi ilkinde,digerinde whastapp instagram yukledim sonra normal kendim kapadim sarjdaydi olmamaya basladi acmaya calistim s3 yazisini gecemedi sizce nedir durum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksnoww -- 7 Ekim 2014; 0:19:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsmcodeman

nasıl bir kanıtları var yanlış yazılım yüklenmesiyle ilgili? :D garantiliyse cihazınız kesinlikle onarmaları ya da swap yapmaları gerekir.ancak ankarada da aynı durumları yaşıyoruz hemen çamura yatıyolar yok sıvı teması yok yanlış yazılım yok darbeli vs.

S3 cihazima iki kere format atildi ama sonuc ayni galaxy s3 yazisi kendini tekrarliyor normal ekrana gelmiyor,imei sahte,ikinci formattan sonra yine yapti ayni seyi..Play storedan uygulama indirirken kapandi ilkinde,digerinde whastapp instagram yukledim sonra normal kendim kapadim sarjdaydi olmamaya basladi acmaya calistim s3 yazisini gecemedi sizce nedir durum ?

• gsmcodeman G kullanıcısına yanıt
    Hocam benim s3 wipe factory yaparken @gsmcodeman kapandi bi daha da tepki yok usb jig denediler acilmadi emmc degismesi lazim dediler antepte simdi ankaradayim tlf adres verebilirmisin sana getirelim

• samsung s3 mini GT-I8190

yanlış rom attım recovry modda install dedi reboot yaptım telefon açılmadı.hiç bir şekilde usb den görmüyor , hiç bir modda açılmıyor...

Burda 4 tane telefoncuya götürdüm yapamadılar,yaptıkları işlem hepsinin aynıydı telefonu sökmeden bataryanın arkasındaki folyoyu söküp ordan işlem yapmışlar.

tamiri mümkün müdür? ücreti ne kadar olur ?
  • tamiri mümkün değil hocam
  • İyi aksamlar hocam elinizde s3 emmc entegresi mevcutmu değişimini yapıyormusunuz
  • var hocam yapıyoruz.
  • pm attım hocam
  • Ustam merhaba.Bende i9100g modeli s2 var telefon hiç açılmıyor yani güç tuşuna basınca hiç tepki vermiyor.Sizce tamiri mümkünmüdür vede siz yapabilirmisiniz.Ayrıca yaparsanız ücret ne kadar ol
  • 9100g emmc yok elimizde maalesef.
  • gsmcodeman G kullanıcısına yanıt
    Usta benim Note2 kapandı tamamen hiçbir tepki, ışık tepkisi bile yok. Samsung bayisine verdim yurtdışı olduğu için bişey yapamamışlar ama sorunun anakartta olduğunu söylediler.. bize ne kadara patlar tamiri dükkan adresini verirsen gelebilirim
  • üstad merhabalar s3 cihazım açılış ekranında kalıyor (siyah galaxy yazan ekran) güncel tamir masrafı ne kadardır acaba teşekkürler...
  • ilk sayfadaki fiyatlarımız günceldir hocam,emmc değişimi 200TL.
  • tuilde arkadaşımızın note2 telefonu onarılıp teslim edilmiştir.
  • KRM64 arkadaşımızın note2 telefonuonarılıp teslim edilmiştir.
  • ozcanayyildiz arkadaşımızın note2 telefonu onarılıp teslim edilmiştir.
  • Galaxy Note emmc değişimi ile ilgili pm attım. @gsmcodeman
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.