Şimdi Ara

SAMSUNG S5 S6 S7 Note4 Note5 Note7 imei efs EMMC onarımı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
39
Favori
37.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar gsmcodeman ile iletişim numara yada bilgisi olan yokmu 15 günden fazladır bir iletişim adresi için bekliyorum kendisi foruma da girmemiş ulaşamıyorum yardımcı olabilecek kimse yokmu acaba?
  • Yahu koca forumda bir Allah'ın kulu yokmu bu arkadaşın iletişim bilgisine sahip??
  • merhabalar note 10.1 gt-n8005 tablet emmc çipi arızası mevcut onarım yapıyor musunuz?
  • Nerdeyse 1 ay olmak üzere hala ne gsmcodeman arkadaşımız ne de bir başkası bir iletişim numarası veya adres bilgisi vermemiş ...
  • Merhaba s5 sm-900f modeli imei /01 görünüyor onarım ücreti nedir?
  • konuda yetkili var mı. s6 arıza var
  • Cidden enteresan yaa 2 ay oldu hala bir Allahın kuluda çıkıp kardeşim iletişim bilgisi şu demedi , demekki forumda herkes işi bitene kadar takılıyor sonrası Allah kerim.. Canı sağolasıca gsmcodeman kardeşimizde girmiyor ki cvp yazsın, öyle bekliyoruz biri bir şey yazarda fiyat bilgisi alabiliriz tamir için diye..
  • Hocam fiyatı özelden atabilir misiniz, cihaz elimde değil fakat büyük ihtimalle emmc, tek korkum download mode a girmeme korkusu, elime ulaşınca bilgilendiririm sizi.
  • note 5 emmc problemi var sanırım antalyada yapabilen yer varmı? bu arkadaşın iletişim bilgilerini bilen varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar forumdan iş yapmıyoruz artık,ankara içi elden onarımlar için irtibat 03123125253 Turgay usta ile iletişime geçebilirsiniz.
  • Merhaba arkadaşlar , yaklaşık 2 hafta önce Samsung S4 mini telefonun sürekli kendi kendini yeniden başlatması şikayeti ile Turgay Bey'e telefonumu götürdüm, sağ olsun ilgili bir abimiz,sıcak karşıladı, Samsung telefonalarda bu sorunun kronik olduğunu söyledi ,bu entegrenin bir ömrünün olduğunu ve genelde garanti süresinin bitmesinin akabinde bu şikayet ile telefonunu getiren bir çok müşterisi olduğu söyledi telefonun EMMC entegresi değiştirildi,entegre değiştikten sonra sorun 2 haftadır görünmüyor, bu iş karşılığında kendisine 150 ₺ ödedim. Tavsiye ederim.
  • Iyi günler note 4 telefonum efs hatası var. Imeı numaram farklı görünüyor. Bu sorunu halledebilirmisiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung S7 telefon şarj bitti sonra şarj almadı tamire götürdüm emmc arızası dediler bilgileri kurtara bilirmiyim yardımcı olacak var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam pm attım yeriniz nerde ankaradayim adres telefon alabilirmiyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.