Şimdi Ara

SAMSUNG S5 S6 S7 Note4 Note5 Note7 imei efs EMMC onarımı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
39
Favori
37.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla telefoncunun söylediğine göre 68 mblık bi dosyaya 200 tl veriliyormuş.o olmadan açılmıyormuş.kendisi için de 20 lira istedi.bilmiyorum.arkadaş güvenilir.bana yanlışı olacağını sanmıyorum.neyse sağlık olsun.helal hoş olsun.hayırlı cumalar herkese...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin186 -- 2 Haziran 2015; 17:44:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm atıldı ..
  • Bir PM de ben attim.
  • hocam benim note 2 cihazım da durduk yere kapandı samsung yazısında takılı kaldı, custom rom yüklüydü, telefonu sıfırladım, stock rom yükledim yine de telefon samsung yazısında takılı kalıyor. download mode ve recovery mode a giriyor, sıkıntı eMMC flash tan mı kaynaklanıyor dersiniz?
  • Download mode aldığınızda model:N7100 yazıyor mu ?

• pm
  • gsmcodeman G kullanıcısına yanıt
    Evet hocam yazıyor, Telefona rom kurabiliyorum fakat kurulum esnasında telefon kapanıyor tekrar açılıyor, o sebepten telefon açılmıyor sanırım
  • Emmc gibi görünüyor yine de incelemeden kesin bişey diyemiyorum su anda hocam

• Selamlar hocam benimde elimde note2 var bir sabah bi kapandi sonrasında açim dedim ama samsung N7100 yazısı geliyor ama kendi kendini ressetliyor defalarca odin ile yukledim hep ayni cihazın içini actirmadım sorun ne olabilir eMMC den süpeleniyorum
  • s3 ve note2 yapmıyoruz artık malum fiyatlar kurtarmıyor.
  • sorun ne olabilir acaba eMMC kartımı arzalıdır acaba
  • evet olma ihtimali var.
  • orjinal note 3 imei null
  • lg g3 32 gb için fiyat nedir
  • bu gün note 2 telefonumu gönderiyorum hadı hayırlısı bakalım inşallah yapılabilir...
  • lg g3 32 gb için fiyat nedir
  • S3 emmc çipi yanmış dediler.Fiyat nedir ?
  • arkadaşlar s3 ve note2 için mesaj atmayın lütfen,kur çok yüksek olduğu için fiyat yüksek oluyor insanlar tamir ettirmiyorlar bu yüzden çip bulundurmuyoruz bu modeller için stokta.
  • gsmcodeman G kullanıcısına yanıt
    samsung galaxy s3 emmc

http://www.aliexpress.com/wholesale?catId=400103&initiative_id=AS_20151013114253&SearchText=s3+emmc

Çiple beraber yollasak ?
  • bozuk cihazlardan çıkan çipleri tekrar programlayıp satıyolar aliexpres te,çipi alıp getiriseniz takarız tabiki ancak çalışmazsa paranız çöpe gidiyor ve biz de zaman-emek harcadığımız işin ücretini isteriz elbette.
    aslına bakarsanız bu modellerin çipi aynı(note2 den sök s3e tak ve yeniden programla çalışır cihaz), yeniden programlanmış çıkma çipleri bir kimyasal sıvı ile siliyolar ve sıfır gibi oluyo,hangisi sıfır hangisi çıkma ayıramıyoruz biz.biraz da bu sebepten bıraktık bu ürünleri getirmeyi.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.