Şimdi Ara

SAMSUNG S5 S6 S7 Note4 Note5 Note7 imei efs EMMC onarımı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
39
Favori
37.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gsmcodeman

bozuk cihazlardan çıkan çipleri tekrar programlayıp satıyolar aliexpres te,çipi alıp getiriseniz takarız tabiki ancak çalışmazsa paranız çöpe gidiyor ve biz de zaman-emek harcadığımız işin ücretini isteriz elbette.
    aslına bakarsanız bu modellerin çipi aynı(note2 den sök s3e tak ve yeniden programla çalışır cihaz), yeniden programlanmış çıkma çipleri bir kimyasal sıvı ile siliyolar ve sıfır gibi oluyo,hangisi sıfır hangisi çıkma ayıramıyoruz biz.biraz da bu sebepten bıraktık bu ürünleri getirmeyi.

Hocam ben note 2 almak istiyorum da bu emmc hatasını hepsi veriyor mu ben root rom işleriyle çok ilgiliyim biraz da ondan soruyorum bu durumlarda daha çok emmc hatası veriyormuş yani emmc hatası vermeyen versiyonları var mı program yükleyip bakabileceğimiz.

• bazı programlar varmış ben de duydum emmc insane ya da değil diye gösteriyor ama değil dediği cihazlar da emmc arızası olduğunu gördük pek güvenilir değil galiba.emmc lerin firmware leri hatalı,yani samsung düzeltmeli bu işi.
  • s6 ve note 5 de Exynos 7420 işlemci var malum. Bu telefonlara imei atabilecek bir yer var mı?
  • fiyat yüksek,zaman uzun ancak imkansız değil,certificate hesaplanarak yapılabilir.
  • pm attım tel için
  • çok pahalı değil mi bu değişim. nerdeyse anakart fiyatına entegre değişimi yapıyorsunuz.
    ayrıca emmc entegresinin parakende fiyatı bile 120 tl. bide bunun toptan fiyatını düşünürsek 250 tl bence pahalı bir fiyat.
    anakart bulurum daha iyi. entegreninde garantisi yok sonuçta. bu fiyata bu riske girmeye değmez.
  • s3 note2 s4 gibi modeller için dediğiniz doğru zaten onları servise almıyoruz artık parayı bırakın vaktimize yazık.s6,s6 edge note 5 gibi modellerde bu fiyata anakart bulabilirseniz o mantıklı çözüm olur.ancak bizim bu ilan emmc onarımından çok imei-efs onarımına döndü çünkü artık emmc değil cihazın certificate kısmı yazılımsal olarak bozuluyor.şu anda yaptığımız onarımlar bu arıza üzerine.yaklaşık 8-9 aydır s3 note 2 görmedim ben :)
  • Merhabalar emmc onarımı yapıldıktan sonra telefonunuzun kullanım performansında falan düşme oluyor mu? Benim en büyük korkum onarım yapıldıktan sonra 3 5 ay geçince aynı hatayı vermesi. Samsung servisi bana anakartta sorun var onarım yapılacak çalışabilir de çalışmayabilir de diye konuştu. Yazılanlara bakınca benim telefonumda da aynı sorun olduğundan emmc hatası olduğuna karar verdim. Gözlemlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  • evet eski performansıyla çalışmaz bir miktar yavaşlama olacaktır kullanımda anlarsınız zaten,bugün onarılıp ertesi gün tekrar bozulan telefon bile gördük desem yalan olmaz :)
  • Merhaba @gsmcodeman Usta
    Ankara'dan yazıyorum.
    Geçen hafta eşimin note2 telefonuna güncelleme gelmiş, yükledikten sonra cihaz tüm kayıtları siliyor ama o haliyle bir hafta çalıştı.
    Akabinde kapandı ve açtığımızda açılış ekranında takılı kaldı . 3 tuşla fabrika ayarlarına döndürelim dedik ama bu kez ekranda kırmızı yazılar çıktı cannot mount vs vs ..
    Sonra pili söküp taktık artık hiç açılmıyor. Ekran simsiyah hiçbir tuş tepki vermiyor.
    Forumda bu tür sorunlarda jtag-anakart vs gibi cevaplar gördüm ama bu cihaz sizce tamir olur mu? Değer mi?
    teşekkürler hayırlı işler
  • değmez hocam uğraşmayın.
  • konuyu görmüşken sorayım dedim. AT&T NOTE4 (SM-N910A) bootloader kilitli cihaz var elimde. Bootloader kilidini kaldırıp root atabiliyor musunuz ? Daha önce yaptınız mı .?
  • hayır yapmadık o model gelmedi hiç hocam
  • yurtdısından s6 alsam imei değiştiriyomusunuz?
  • Hocam yurt dışından s6 getirdim ve imei atıldı. Bu telefonun şebekesi 1-2 dakikada bir sinyal kesilip gidiyor bunun çözümü nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm
  • Pm

• İyi günler. s4 i9500 telefon aralıksız kendine reset atıyor. Nadiren açılıyor 30 saniye sonra resetlemeye devam ediyor. sorun emmc demi? Evetse tamiratını yapabiliyor musunuz? kaça malolur? teşekkür ederim...
  • maigul M kullanıcısına yanıt
    Once on/off switch e bakmak lazım

• takip
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.