Şimdi Ara

SAMSUNG S5 S6 S7 Note4 Note5 Note7 imei efs EMMC onarımı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
39
Favori
37.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    voltsj entegresi değiştikten sonra düzelmeyince şöyle genel bi ısıtma işlemi yaptılar mı bilginiz var mı? başka yerleri kurcalandı derken kastınız nedir?anakartın fotoğraflarını göndermeniz mümkün mü?çok kötü durumdaysa boşuna kargo parası vermeyin diye soruyorum bunları.zonguldata ercan diye birisi vardı mikrotek galiba servisin adı,o servise mi verdiniz?
  • Zonguldak ta bahsettiğiniz yerde yapılmadı.Ben merkezde degilim eregli ilçesindeyim.Tamir sonrası resimleri yok ama çekip gönderirim.kurcalama derken ben biraz pimpirikli olduğumdan işlem sırasında hep yanlarındaydım.disaridan batarya yerine voltaj veren bir cihazla voltaj vererek kisadevrenin nerde olduğunu bulmaya çalışıyorlardı.bu test sırasında ufak bir parçadan duman çıktı.birde sıcak hava kartin üzerindeki s-pen switch ini eritti.zaten başıma böyle şeylerin geleceğini tahmin ettiğim için kurcalatmak istemiyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • balthazar67 B kullanıcısına yanıt
    şarj voltaj regule kontrolünü yapan entegre o duman çıkan.spen switch de bulunur.emmc de bozuk gibi görünüyor kesin olmamakla beraber.eğer işlemcinin altında kontrolsüz sıcakhavadan dağılma olmadıysa onarılır gibi geldi bana,yine de görmek lazım kesin bişey söylemek için.foto çekerseniz işe yarar fikir edinmek için.
  • Duman çıkan parça çok küçük bir parçaydı sanırım 3 ayaklı birşeydi.resimlerini en kisa zamanda size göndericem

• gsmcodeman G kullanıcısına yanıt
    bu resim yeterli olurmu acaba işlem yapılmadan önce çekmiştim

SAMSUNG S5 S6 S7 Note4 Note5 Note7  imei efs EMMC onarımı

SAMSUNG S5 S6 S7 Note4 Note5 Note7  imei efs EMMC onarımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balthazar67 -- 20 Nisan 2015; 11:22:48 >

işlem yapıldıktan sonraki halini gömek lazım tabii.
  • Mesajım bulunsun
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsmcodeman

işlem yapıldıktan sonraki halini gömek lazım tabii.

Merhaba.Tam olarak yeriniz nerde.Ben size bir akrabam ile telefonu göndersem bakma şansınız varmıdır.duruma göre onarılırsa yaptırırım olmazsa anakart bulmaya çalışırım.

• yoğunuz o şekilde bakamayız serviste kalması lazım.
  • Ne kadar kalır

• usta pm attım size
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsmcodeman

yoğunuz o şekilde bakamayız serviste kalması lazım.

Yeriniz nerde tam olarak

bir hafta kadar kalır tahminimce,ankara ulus ta yerimiz gelmeden önce arayın tarif edeyim 05322307348 Çağatay
  • takip.mesajım bulunsun
  • benim türkiye garantili s5(g900fq) cihazım var.rootladım ve efs yedeğimi aldım.sonra farklı custom romları denedim.birgün şebekenin çekmediğini farkettim.modem yükledim.factory reset yapıp yeni romlar denedim ama şebeke düzelmedi.imei null/null yazıyor.anabant sürümü bilinmeyen yazıyor.uğraşırken telefon tamamen kapandı ve bi daha açılmadı.servise gönderdim.kasadaki küçük eziği bahane edip garanti kapsamına almadı.anakart için uçuk bi rakam istedi.ben de yaptırmadım.sizce bu sorun donanımsal mı?sizin yaptığınız işlemle düzeltilebiliyor mu?s5 (g900fq) emmc değişimi yapılıyor mu?saygılar...
  • uğraşırken tamamen kapandı demişsiniz,tam olarak neler yaptınız ve kapandı?
  • Takip
  • Ustam efs yedeğimi restore etmeye çalışıyordum.terminal emülatörle girdiğim kodlardan sonra kapandı ve bi daha açılmadı.galiba başka telefon için olan kodları girmişim.servisten gelince telefonu burdaki telefoncu bi arkadaşa verdim. telefonu açmayı başardı.ama aynı imei yazdığı halde şebeke düzelmedi.certi : fail yazıyordu.sonra ben de terminal emulatör ile efs yedeğimi restore ettim.certi: pass oldu ve şebeke geri geldi.şimdi de telefon hiçbir şekilde root yapılmıyor.her yolu denedim.odin her durumda fail hatası veriyor.sadece kitkat sürümü yükleyip tovelroot ile rootlanabiliyor.ben de orjinal türkiye lollipop sürümünü kullanıyorum.resmi şekilde.zaten telefon yapılınca bi daha rootlamayacağım diye kendime söz vermiştim.haa bu arada toplam 220 tlye hallettim.herkese iyi forumlar.
  • cert hesaplamadan 220tl mi verdin yani? valla biz bedava yapıyoruz cert işini :D
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.