Şimdi Ara

SAMSUNG S5 S6 S7 Note4 Note5 Note7 imei efs EMMC onarımı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
39
Favori
37.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=YSsxZnYcBtk

benim şikayetim bu entegremi ??
  • olma ihtimali var,yazılım denediniz mi?
  • odin ile resetledim ama çok farketmedi sonra resetlere devam.

arada 30-40 dk kullanıyorum sonra yeniden boot loop başlıyor
  • daha çok işlemci gibi geldibana arıza,emmc değiştirip denemek lazım.
  • işlemcsi ne kadar değişiyor?
  • merhaba imei null/null olmus bi cihazım var bu yazılım yuklerken olmadı durduk yere oldu chipten olabilir tamir ettirmek istiyorum adres ve telefonunuzu pm olarak atarmısınız?
  • _X_ arkadaşımızın 2adet note2 telefonu onarılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsmcodeman -- 6 Ocak 2015; 13:20:05 >
  • Samsung Galaxy S3 telefonum gece şarjdayken kilitlenmişti. Bataryayı çıkardıktan sonra bir daha açılmadı.
    Telefonu elden teslim edip 24 saat sonra aldım. 200 TL karşılığındaki EMMC değişiminden sonra eski haline döndü.
    Bu sorunu yaşayanlara tavsiye ederim.
  • Merhaba,

Samsung S4 mini telefonda açılmama ve şarj olmama sorunu var. Bir servis flash arızası olduğunu belirtti. Anladığım kadarıyla sorun çözlüyor. Servis ücretiyle ilgili bilgi alabilirmiyim?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spiretr_

Merhaba,

Samsung S4 mini telefonda açılmama ve şarj olmama sorunu var. Bir servis flash arızası olduğunu belirtti. Anladığım kadarıyla sorun çözlüyor. Servis ücretiyle ilgili bilgi alabilirmiyim?

Teşekkürler.

Forumumuza hoş geldiniz,sefalar getirdiniz
  • merhaba benim bir sorum olacaktı son 2 gündür kafam aşırı meşgul ediyor.
    cihazım durup dururken kapandı
    power entegresi dediler cihazı bıraktım sonra ikinci gün gittim anakart dediler.
    ona da 500 tl çektiler bende başka yere götürdüm. durumu anlattım anakart olduğuna söylediklerini de söyledim onlarda tamam sen bırak bana ben halledecem sana dedi.
    bende tamam dedim.
    adam beni 2 saat sonra aradı, cihaz oluyor dedi, ama garantisi yok, 300 tl fiyat söyledi,
    bende tamam dedim bir an önce elinden çıkar dedi cihazı dedi.
    şimdi sorum cihaz olduğunda elimden çıkarmama gerek var mı bu işlemi kısa vadeli bir işlem mi?
    sizden bir an önce cevab bekliyorum saygılarımla

@gsmcodeman
  • simsek1702 S kullanıcısına yanıt
    cihazınızı göremediğimiz için durumu hakkında bişey söyleyemem.elden çıkarma kısmına gelince,bugüne kadar 300den fazla telefon onardık tekrar arızalanan olmadı,o arkadaş neden öyle demiş bilemiyorum.power ve emmc değiştiğini telefonu alacak arkadaşa anlatacaksanız sorun yok çıkarın elden.
  • gsmcodeman G kullanıcısına yanıt
    cevabınız için teşekkürler, anakart sanırım emmc oluyor onu onaracaklarmış, bugün de gittim cihazım perşembeden beri onlarda ve haber bekliyorum en son bugün (cumartesi) gittim adamın yerine, 2 günden beri uğraşıyoruz dedi (ne kadar doğru) bilemiyorum.
    aşırı derecede hem cihazdan soğudum hemde adamın teknik servisinden.
    emmc onarım oluyor mu? oluyorsa ne kadar sağlıklı oluyor?

cihazımı almak istedim, "cihazım ne şekildeyse ver ben vazgeçtim" dedim. adam bana da "en başında vermeyecektin kardeş" dedi.
    "cihazı veremem cihazı verirsemde 300tl ni alırım 2 günden beri uğraşıyorum" dedi.

anakartta kaç tane entegre var ki 2 günden beri uğraşıyor? ki olmasa bile 50 100 istesin ben yine veririm
    inanın artık maddi olayını geçtim işimde kullanıyorum telefonu internet navigasyon inanın çok aşırı zorlanıyorum, ne zaman biter diyorum sen bekle diyor.
    bende en sonunda ümidi kestim.
    bekliyorum durum vaziyet böyle.

anakartın onarımı oluyor mu gerçekten?
    bir de sonra araştırdım sahibinden de 300 tl anakartlar var ne kadar sağlıklı onlar?
    kafada deli sorular

• simsek1702 S kullanıcısına yanıt
    hocam böyle çok olay duyuyoruz maalesef birisi de sizin başınıza gelmiş.telefonunuzu görmeden bişey söyleyemiyorum,anakart değişimini sadece samsung servisler yapabilir,diğer yerlerde satılan kartlar nereden geliyor bilemiyorum.anakart onarımı oluyor tabiki bizim de yaptığımız onarım işlemi,değişim değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsmcodeman

hocam böyle çok olay duyuyoruz maalesef birisi de sizin başınıza gelmiş.telefonunuzu görmeden bişey söyleyemiyorum,anakart değişimini sadece samsung servisler yapabilir,diğer yerlerde satılan kartlar nereden geliyor bilemiyorum.anakart onarımı oluyor tabiki bizim de yaptığımız onarım işlemi,değişim değil.

Salı günü cihazım bozuldu, salı akşamı alelacele bir tane açık dükkandın buldum üsküdarda oraya verdim.
    araştırma yapmadığıma aşırı derece pişmanım kim ben araştırma yapmadan don bile almayan insanım, böyle bir hata yaptım.
    İnanın şimdiki aklım olsa direk gönderirim cihazı hiç değilse cihazım aşırı yorulmazdı hemde zaman kazanmış olup strese girmezdim.

Benim başıma böyle bir olay geldi diğer arkadaşlar dikkatli olsunlar sonra cihazları yalan olabilir.
    eğer ordan bir sonuç alamazsam ki sanırım öyle olacak cihazı size gönderecem artık kurtarabilirseniz kullanmaya devam ederim.
    Tabi cihazın ne şekilde işlem görüp bana gelmiştir orası da bir muamma.

hızlı cevabınız ve ilginiz için teşekkürler

• hocam inşallah düzelir cihazınız bu kadar bekledikten sonra.
  • Bugün konuştuğumuz gibi Note 2 yi Yurtiçi Kargo ile Emmc chip değişimi için gönderdim arkadaşım.Teşekkürler.
  • Konu eski biraz ama benım i9300 sarj soketi degiştirdikten sonra nulla düştü tamir imkanı varmı yada emmc yi kaça degişirsiniz ilk konuda 250 yazmişiniz eski galiba fiyat şimdi 250 ye temiz sorunsuz ana kart alabiliyoruz var sitelerde satılık kaça olur nerdesiniz ben istanbuldayim
  • konu eski ancak hergün güncelleniyor hocam samsung yeni modeller ürettikçe.mesela s6-note4 a3 a5 a7 imei efs emmc repair ekledik iki gün önce konuya çok yeni hizmet.
    evet s3 onu sileyim konudan madem aynı paraya anakart satılıyor onarım yapmak anlamsız.kur düşmedikçe fiyat düşmesi de çok zor vallahi,hatta biraz daha böyle devam ederse ya da yükselirse hem emmc hem efs-imei onarımına fiyat revizesi gerekecek.yani bu durumda siz anakart alın hocam kısacası.
  • Merhaba.Bende Note 3 N 9005 var.Aldıktan 6 ay sonra birgün şarj sırasında ne olduysa birdaha açılmadı.Bulunduğum yerdeki telefoncular voltaj entegresi dediler ama ben burdakilere pek güvenemediğim için ilkbaşlarda kurcalatmak istemedim.Çünkü hangi arkadaşım tamir ettirdiyse muhakkak telefonun ya başka bir yeri bozuldu yada bir parçası kayboldu.Birkac ay araştırdıktan sonra başka çözüm bulamayınca bende burda yaptırmaya mecbur kaldım.voltaj entegresi de değişti başka yerleride kurcalandı ama yapamadilar.Sizce sıkıntı nedir yapılabilirmi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.