Şimdi Ara

SAMSUNG S5 S6 S7 Note4 Note5 Note7 imei efs EMMC onarımı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
39
Favori
37.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gsmcodeman

:::---EFS-imei-CERT ONARIM İÇİN BİLGİ---:::

Önemli Güncelleme:yeni çıkan üst model samsung telefonlarınız için(note3-note4-note4 edge,note5,note7-- S5,S6,S7,S6 Edge,S7 Edge - A3 A5 A7 vb.) imei-efs onarımı ve cert(certificate) hesaplama ve yazma hizmetimiz başlamıştır.cert dosyası telefonun imei numarası,önemli şebeke kalibrasyon değerleri gibi verileri içerir.
    NE İŞE YARAR BU CERT DOSYASI?::efs partition bozulmuş/imei 0049... olmuş ya da klonlanmış telefonların düzelmesini sağlar.

EFS YEDEK ALMAK İÇİN;
    telefonunuzun efs sini yedek almak için ücretsiz yazılım mevcut,bence -tar- yada -img- formatında yedek almakta fayda var.custom rom atarken,odinle orijinal rom yüklerken efs bozulabilir.böyle bişey başımıza gelirse program aynı zamanda aldığınız yedeği geri yüklemeye de yarıyor.linkini buraya ekliyorum.

xda developers
    [TOOL] Updated! 29/12/14 - EFS Professional v2.1.80B - Also for NON-Samsung devices!
    http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/orig-development/tool-updated-09-06-14-efs-professional-t1308546

:::---EMMC ONARIM İÇİN BİLGİ BÖLÜMÜ---:::

Merhaba arkadaşlar
    ÖNEMLİ UYARI:arkadaşlar telefonlarınızı servise verirken lütfen sorun,daha önce emmc onarımı yaptınız mı? yazılımsal ve donanımsal arızaları düzgün tespit edebiliyor musunuz? bu sorulara tatminkar cevap almadan telefonunuzu servise vermeyin.bütün anakartı ısıtıp cihazı kullanılmaz hale getiriyorlar,halbuki arıza tek bir chipte.

Samsung Galaxy S5-S6-S7 ve Note-3-4-5-7 ve diğer bazı Samsung telefon modellerinde sıklıkla görülmeye başlanan;
    ''kendi kendine kapandı ve bir daha şarj olmadı telefonum çalışmıyor''
    ''birden ekranda samsung yazıp kaldı menüye ulaşamıyorum''
    download mode a alıyorum 'Product Name' boş görünüyor
    playstore dan uygulama yüklerken kapandı tekrar açamadım
    gibi şikayetlerle karşılaştığımız eMMC(embedded multimedia card-bildiğimiz sd kartın entegre hali) arızasına hem yazılımsal hem de donanımsal olarak çözüm sunuyoruz.
    Arızanın sebebini,malzeme kalitesinin kötü olmasına ve bazı telefonların anakartlarındaki entegral dizilim-yerleşim hatalarına bağlayabiliriz.
    Onarımı ise,öncelikli olarak yazılım(bootloader repair) yoluyla yapıyoruz.Ancak eMMC elektronik olarak arızalanmışsa sökülüp yenisi takılması gerekiyor.
    Bu biraz riskli bir işlem keza bu entegre sert bir glue ile kaplı,ancak bugüne dek %99 başarı ile onarım gerçekleştirdik.

Konu ile ilgili her türlü soru ve adres tlf. bilgilerimiz için lütfen özel mesaj gönderin.
     SAMSUNG S5 S6 S7 Note4 Note5 Note7  imei efs EMMC onarımı

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

sony z serisine de bakarmısınız şebeke sorunu mevcut

• hayır sony bakmıyoruz.
  • gsmcodeman G kullanıcısına yanıt
    pm
  • pm atıldı.
  • Arkadaşlar 19 Ylül 2016 ya kadar kargo göndermeyin,bugün son kargoyu alacağız sonra tatil malum,telefonunuz boşuna kargoda beklemesin.
  • Note 5 sprint cihazı türkçe yapiyor musunuz? Bir de 4g oladugu halde 4g cekmiyor. Duzelir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4g çekmez frekans uygun değil yani arıza değil o, türkçe custom rom xda da var yükleyebilirsiniz, bi rom için bana gelmesine gerek yok

• @gsmcodeman hocam sabah size sms gönderdim ama foruma aşina olmadığım için büyük ihtimalle e posta olarak geldi musait olduğunuzda e postanıza bakarmısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miad doldu -- 21 Eylül 2016; 12:08:12 >
  • mesajınızı gördüm sabah,sonu ''size nasıl güveneceğiz'' şeklinde biten mesaj :) buradaki diğer arkadaşlar 2014 den beri yaklaşık olarak 200ün üzerinde telefon yaptırmışlar.
    daha önce de yazmıştım tekrar yazayım,s3 note2 s4 s4 mini vb. telefonların ikinci el değerleri çok düştü,ama emmc ucuzlamadı,bu ilan başladığında dolar 2tl civarında iken şimdi 3tl oldu :) bu nedenlerden ötürü bu modellerin çiplerini getirmiyoruz.onarımını yapmıyoruz.lütfen bunlarla ilgili mesaj atmayınız.
  • saolasın teşekkürler hayırlı işlerin olsun
  • s5 active getirdim amerikadan.imei atılırmı, atılırsa kaça olur
  • Merhaba note3 sm n900 cert dosyası tamir ediyor musunuz.Kayıtlı Yurtiçi yasal cihaz.

• Evet hocam tamir ediyorum

• Merhaba, note 3 N9000Q sahibiyim, cihaz yurtiçi kayıtlı. Bir gün cebimden çıkardığımda seçili ağ yok uyarısı ile karşılaştım imei null hatası veriyor, diğer bütün fonksiyonlar sorunsuz. Tamir edilebilirmi masrafı ne civarda olur acaba?

• Hocam Note Edge telefonumu Suudi Arabistandan aldım. Gectıgımız ay 6.1.1 guncellemesı aldıktan sonra telefon kasmaya basladı son zamanlarda ise kendi kendine reset atmaya baslıyordu ve Odin : mmc_failed hatası almaktaydım. Dün ise telefon tamamen kapandı. Odin ile 5.1.1 surumu yuklemeye calısıyorum fakat download yarıda kesılıyor. Bir çok ülkenin 6.1.1sürümünü atmayı denedim onlarda ise dm verity veritifaction failed hatası almaktayım. Benim sorunum tam olarak ne olabilir yardımcı olursan sevinirim. Ankara Çankaya'dasın sanırım bende oradayım gelip görüşedebiliriz.
  • Size telefonu mu göndericem yada aldığım yedeği ve i No yu göndersem yeterli mi

• Note edge certificate hesaplatamıyorum maalesef.

• Sorunuzu tam olarak anlayamadım, arızalı mı telefonunuz? Yoksa genel bilgi olarak mı sordunuz?

• Ağda kayıtlı değil hatası veriyor du box ile onardım imei gitti.

• gsmcodeman kardeşim merhaba, PM atmıştım bir samsung galaxy S5 MMC arızası var irtibat numarası yada adres alabilirmiyim bende çankayadayım..
    İyi çalışmalar..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.