Şimdi Ara

)))))>Samsung s5230 / Star Firmware Güncelleme<((((( (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
630
Cevap
2
Favori
141.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nizma

Arkadaşlar bende S5230 var versiyon S5230BVIF1 görünüyor. Güncellememe gerek var mı sizce?

Bide bu güncelleme yöntemiyle simlocku kaldırabiliyor muyuz? (orange hattan başka hattı kabul etmiyorda) Para verip hallettim ama sonradan bu başlığı gördüm. Öğrenmek istediğim için soruyorum.

Bide bu telefonu tanımıyo pc. Telefonu telefoncuya vermeden önce (simlocku kırdırmak için) tanıyordu. USB'yi takıyorum tanımıyor PC. Niye tanımıyo ne yapmam gerek.

Bilgisi olan arkadaş yok mu bu konularda?

Arkadasım sımlock ıle fırmwire guncellemesı farklı seyler.Farklı programlarla yapılıyor.İnternette yabancı sıtelerde gereklı acıklamalar var.Sen yurtdısından almıssın anlasılan.İme numarasını simlock yaptırırken halletseydın.Firmwire olayına gelınce keyfın ıstıyorsa yukle yanı hat kabul etmeme ıle alakalı degıl bu.Sadece yenı menu ufak tefek sorunları halletmısler.Yanı yuklersen bırsey kaybetmezsın tam tersıne hızlanır telefoonun.Pc suite ı kur tanıması ıcın kablonu tanıtman lazım.Belkı de sımlocktan sonra ayarlarında bır degısıklık olmustur.Yanı ayarlarda telefon ayarlarının altında pc baglantısı var oradan yıgın bellek ı secersen programsız kullanabılırsın kanımca ama hafıza kartına ulasıyorsun bu sekılde

• tesekkurler medicus07
  • Yeni versiyon çıkmış arkadaşlar... S5230XEII2
  • yenı versiyonu deneyen arkadaşlar var mı??? java falan yuklenıyor mu? dil turkçe mı?
  • Ben denedim bir fark yok ingilizce java oyunlar yükleniyor.Zaten bütün XE isimli olan versiyonlara java oyunlar yüklenebiliyor fakat ingilizce
  • arkadaslar tr orjınal versıyon cıktı mı?(benim teldeki versiyon:S523AJVIE7)
  • Orinal diye bir versiyon çıkmıyacak bana kalırsa
    Ama bence en iyi S5230XXIF3 versiyonu sekmeli menü artı türkçe
  • bi site buldum içinde S523AJVIE7.zip olarak var ama tek sorun bende kredi kartı yok ve paypal ile 30 günlük kullanıma 15€ istiyor site share4gsm.com . alabilen olursa paylaşsın lütfen vede ana mail atsın mümkünse. seckinkocaman@rocketmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xerodevil -- 16 Eylül 2009; 16:41:26 >
  • o versyondan daha iyi Turkce versyonlar varken o versyona para veripte kimse almaz...
  • sadece bunlar değil diğer veriyonlarda mevcut
    79.53 MB S5233ADDID5.zip

79.63 MB S523AJAIE1_IE5.zip

80.52 MB S523AJBIE1_IE5.zip

79.39 MB S523AJCIE1_IE5.zip

78.19 MB S523AJDIE1_IE5.zip

81.36 MB S523AJPIE9.ZIP

79.15 MB S523AJVIE7.zip
    versiyonları bulunuyor bunlar s5233a için birde s5233 ve bizdeki s5230lar var
  • tamam bu versiyonları bılıyoruz ama nette bulamıyruz...sadece bir yerde gördüm oda ucretli bir site... eger sende varsa bunları upload edersen bizde faydalanırız bunları deli gibi arayan cok kullanıcı var
  • arkadaslar pekı bu versıyon atmanın hıc performans a artı bır etkısı var mı
  • hadı arkadaslar para toplayıp alalım su orjınal versıyonu
  • bende paypal hesabi var ama dedigim gibi 30 lira veripte almam. hem fake olmadiginin garantisi yok. o versyonlari kullanacaginia xxg2 versyonunu kullanin turkce ve cift tabli sorunsuz versyon ;) bence xe versyonu son surumu enbasarillisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan2060

Orinal diye bir versiyon çıkmıyacak bana kalırsa

Peki java yükleme sorunu varmı?
    Konuşurken ses kayıt etme sorunu varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1907

quote:

Peki java yükleme sorunu varmı?
    Konuşurken ses kayıt etme sorunu varmı?

sanırım o surumdede ses kaydı ozellıgı yok sahsen ben bu ses kaydı olayı yuzunden orjınal versıyonu arıyorum cıft sekmelı menu pek ısıme yaramıyor acıkcası

• quote:

dediğin versiyonda java uygulamalar sorunsuz çalışıyormu acaba?
  • Hayır java çalışmıyor.sadece XE versiyonlarında java çalışıyor onlarda hep ingilizce türkçe yok
  • gercekten almak ısteyen kac kısı var buraya yazsın 6 kısı bıle olsa adam 5 tl yapar kımseyed yuk olmaz kişi sayısı artarsa rakam dahada duser kişi bası...
  • ben varımmm alalım dersenız ama aldıgımız program tek kullanımlık olabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.