Şimdi Ara

)))))>Samsung s5230 / Star Firmware Güncelleme<((((( (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
630
Cevap
2
Favori
141.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • orjınal yazılımı buabıldıkmı arkadaslar

• arkadaşın verdiği linkteki site üyelik istiyor üye olurkende "Card Activation code" istiyor ne olduğunu anlamadım ben site bu
    http://www.support-downloading.com/en_index.asp
  • yaww bu siteye üye olabilen beri gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaraKule06

yaww bu siteye üye olabilen beri gelsin

siteye uye olmak gerekmıyorkı arkadasın verdıgı lınkten dırek dosya ınıyor ama cok yavas ben ındıreyım baska bır yere upload edecegım
  • arkadaslar konuyla ılgılı hıc bılgınız yoksa son verılen firmwarelerı ındırmeyın bosuna... yok benım elımde spt box 2 cıhazı var dıyorsanız buyrun ındırın genelde telefon servıslerınde bulunuyor ... bu firmwarelerın uzantısına bakacak olursanız farklı oldugunu gorursunuz bunların formatlarının nasıl degıstırıldıgını arastırdım ama bır netıce bulamadım kolay gelsın
  • buyrun S523AJVIE7 versıyonu upload ettım ama bende yukleme yapamadım Multiloader programı crz formatını tanımıyor ısımlerını degıstırdım yıne olmadı

http://hotfile.com/dl/14263918/095ace8/S523AJVIE7.rar.html
  • bu arada 5230 firmware ile sakın servise götürmeyin cihazınızı garanti dışı bırakıyorlar bilginize bi orginal sürümü yüklemenin bi yolunu bulmalıyız.
  • ınternette aradım bır turlu cozumunu bulamadım bu arada orjınal versıyonunu servıs ne kadar yukluyor acaba bılgısı olan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sweet81 -- 7 Ekim 2009; 11:03:01 >
  • ben bugün samsung servisine götürdüm (başarıya değil samsunga) herhangi bi ücret ödemeden yüklediler bi sıkıntı yok üstelik cihazda 5230 firmware vardı herhangi bi sorun olmadı şuan üzerinde S523AJVIG6 versiyonu var
  • bu arada yüklenilen versiyon görüşme kayıtta var
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaraKule06

ben bugün samsung servisine götürdüm (başarıya değil samsunga) herhangi bi ücret ödemeden yüklediler bi sıkıntı yok üstelik cihazda 5230 firmware vardı herhangi bi sorun olmadı şuan üzerinde S523AJVIG6 versiyonu var

waybe nasıl gıttın ben tel orjınal versıyonunu yukletmek ıstıyorum dedın onlarda hıc bır ucret talep etmeden yukledıler cok ıyı faturasını falan soruyorlarmı acaba?
  • yok kardeşim orginal versiyon yükletmek istiyorum filan demedim. hiçbişey söylemedim sadece ben telefonumun firmwareini güncelletmek istiyorum dedim. yalnız telefonumu bırakamam burda beklesem olurmu filan dedim önce yok mok dediler kibar bi dille tekrar uğrayamayacağımı filan anlatınca peki bekleyin dediler ve yaklaşık 15dk içinde yükleyip getirdiler fatura filan sormuyorlar
  • işin garibi S523AJVIG6 bu versiyondan hiç biryerde tek kelime geçmiyor hayal ürünü değil demi hocam bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: koray6774

işin garibi S523AJVIG6 bu versiyondan hiç biryerde tek kelime geçmiyor hayal ürünü değil demi hocam bu ?

ewet aramalarda sıfır sonuc cok ılgınc bu tel backup alma gıbı bısı varmı acaba arkadas alsada bızımle paylassa :)
  • bi yolunu bulabilirsek ben seve seve upload ederim.
  • peki karakule samsungun hangi servisine götürdün yanı istanbulun neresinde
  • Ankara'dayım ben Ahmetler postanesi vardır. Ankaralılar bilir onun aşağısındaki servise götürdüm.
  • hocam bizim oraya gitme gibi bir şansımız yok senin tekrar yolun düşerse sana zahmet adamlardan bi isteyiver belki verirler bide upload edersen daha ne diyeyim
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.