Şimdi Ara

)))))>Samsung s5230 / Star Firmware Güncelleme<((((( (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
630
Cevap
2
Favori
141.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fatih.ozmen

eger parça gelmezse telefonun yenisini almak yerine para iadesi isteyecem çünkü telefondan memnun kalmadım biraz daha eski bi model olan f480 almayı düşünüyorum fiyatıda düşmüş 580 lira civarı

tamır suresi bıldıgım 30 iş gunu dolduktan sonra para ıadesıde ısteyebılıyormuyuz oyle bu secenegımız varmı?
  • benim basıma baska bır samsung telde meydana geldi..teli degiştiriyolar ama sadece içini degiştiriyolar..yanı kapak aynıı hatta yaparken daha da cok çiziyolar...yanı kutusuyla yenısı gelmiyo sadece içi degişiyorr... para iadesini istedim onu da kabul etmediler cunku parcası mumkun dediler onun için telefonun içini degiştirip verdiler..oda 1 hafta sonra kapandı cunku ımeı numarası değişiyor ve onu te telekomınıkasyona gec bildeiriyolar....keşke bole olmasaydı ama bosverinnn
  • eger 30 gün içinde telefon tamir edilmezse yenisini almak yerine fatura tutarınının iadesini isteyebiliyoruz başarının genel merkeziyle görüştüm dogruladılar.

dedigim gibi parça gelmezse paramı geri isteyecem çünkü telefondan memnun kalmadım açıkcası ilk zamanlar 3g düşünmüyodum ama şimdi 3gli bir telefon almak istiyorum.Aslında stardan önce f480 almayı düşünüyodum ama 800 lira civarındaki fiyatı bana agır geldigi için alamamıştım bi süre sonra star çıkıncada açıkcası makul fiyatına tav olup aldım.Şimdi ise f480 580 liraya satılıyor 5mp çift kameralı 3gli starla aynı özelliklere sahip bir telefon.
  • walla artık 30 iş gununde olmassa bende para ıadesı ıstıcem tabı para ıadesı ne kadar surede olur bılemıcem bunun yerıne preston almayı dusunuyorum genel anlamda star guzel 3g daha da ıyı bence
  • şimdi servisle görüştüm parça yoldaymış:D bende para iadesi alır teli yenilerdim diye düşünüyodum iyimi
  • para iadesi kararından sonra en geç 15 iş gününde fatura bedelini almanız gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih.ozmen

şimdi servisle görüştüm parça yoldaymış:D bende para iadesi alır teli yenilerdim diye düşünüyodum iyimi

yınede ıyı haber ben sahsen bu kadar kısa surede beklemıyorum parcayı bende bı arayım bakalım ne olmus :D
  • Arkadaşlar ben version upgrade yapmak istiyom fakat, samsung bu konuda da sınıfta kalmış.
    6300'a 5 kere yaptım.ayrıca onun içindeki verileri yedeklemek oldukça kolaydı. Samsung'tada aynı işi yapmaya kalktığımda kendi programı telefonunuz bu işlevi desteklememektedir. diye uyarı vermektedir.

Aynı problemi yaşayan arkadaşlar varmı bana yardımcı olabilirmisinzi?
  • Dün Samsung 'un kendi servisine gittim (Reşatbey/ADANA) ve yazılım güncelleştirmesi yapıp yapmadıklarını sordum ve aldığım cevap olumluydu. Şuan ellerinde 523AJVIG7 versiyonu varmış ve son çıkan dediler. Cihazın yedeğini alıp kendilerine getirmemi istediler. Versiyonu yükleyeceklermiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: selos_79

Dün Samsung 'un kendi servisine gittim (Reşatbey/ADANA) ve yazılım güncelleştirmesi yapıp yapmadıklarını sordum ve aldığım cevap olumluydu. Şuan ellerinde 523AJVIG7 versiyonu varmış ve son çıkan dediler. Cihazın yedeğini alıp kendilerine getirmemi istediler. Versiyonu yükleyeceklermiş...

sonunda iyi bir haber geldi adanada varmıs sana zahmet flash diske atıpta bizim icinde upload eder misin

• quote:

Orijinalden alıntı: koray6774

quote:

Dün Samsung 'un kendi servisine gittim (Reşatbey/ADANA) ve yazılım güncelleştirmesi yapıp yapmadıklarını sordum ve aldığım cevap olumluydu. Şuan ellerinde 523AJVIG7 versiyonu varmış ve son çıkan dediler. Cihazın yedeğini alıp kendilerine getirmemi istediler. Versiyonu yükleyeceklermiş...

sonunda iyi bir haber geldi adanada varmıs sana zahmet flash diske atıpta bizim icinde upload eder misin

Evet böyle bir ihtimal varsa yaparmısın çakma kullanıyoruz hala

• quote:

+1...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAPTAIN_34 -- 16 Ekim 2009; 0:35:04 >
  • iş yerine yakın olan Samsung 'un servisine gittiğimde elli tane soru sordular pek yanaşmadılar en sonunda yeni versiyon bize gelmedi dediler. Diğer taraf çok ılımlı çıktı (VIG7 ver.) ve tanıdığım kişilerde var fakat telefonun yedeğini almadım. Pazatesi götürecem ve versiyonu sizin için istiyecem. Bakalım nasıl olacak...
  • quote:

iş yerine yakın olan Samsung 'un servisine gittiğimde elli tane soru sordular pek yanaşmadılar en sonunda yeni versiyon bize gelmedi dediler. Diğer taraf çok ılımlı çıktı (VIG7 ver.) ve tanıdığım kişilerde var fakat telefonun yedeğini almadım. Pazatesi götürecem ve versiyonu sizin için istiyecem. Bakalım nasıl olacak...

hadı bakalım...:D
  • Yeni versiyon çıktı yarın telefonu yedekliyeyim kısmetse yüklemeyi düşünüyorum

S5230XEII4 NEWEST Easy Java

http://firmware.sgh.ru/files/S5230XEII4.rar
  • turkce mı hocam bu versıyon ?
  • quote:

turkce mı hocam bu versıyon ?

XE versyonu ingilizce arkadasim ama Turkce ekledilerse bilemem
  • şimdi servisten aldım teli S423AJVIG6 yüklü geldi inceliyorum bakarım farklılık varmı
  • belki turkcelestirilebilir

• quote:

belki turkcelestirilebilir

/>

Hangi programla baktın ona bende bakayım daha önce 3-4 tane symbian telefon için proğram Türkçeye çevirmiştim belki yaparız çünkü bizim telefonların versyonlarını modifiye ediyolar resimler sesleri çıkartıp içine program bile koyuyolar adamlar.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.