hocam bizim oraya gitme gibi bir şansımız yok senin tekrar yolun düşerse sana zahmet adamlardan bi isteyiver belki verirler bide upload edersen daha ne diyeyim
walla benımde bugun aklıma geldı google arama yaptım ''samsung cep tel servıs calısıyorum dıye'' neyse buldum bır arkadası yetkılı samsung servısınde calısıyorum ısteyen olursa yardımcı olurum dıye ama ona pm falan attım ama cocuk askere gıtmıs 4ay sonra gelıcekmıs askerden gelınce emınım yardımcı olucaktır...
quote:
Orijinalden alıntı: sweet81
quote:
Orijinalden alıntı: koray6774
hocam bizim oraya gitme gibi bir şansımız yok senin tekrar yolun düşerse sana zahmet adamlardan bi isteyiver belki verirler bide upload edersen daha ne diyeyim
walla benımde bugun aklıma geldı google arama yaptım ''samsung cep tel servıs calısıyorum dıye'' neyse buldum bır arkadası yetkılı samsung servısınde calısıyorum ısteyen olursa yardımcı olurum dıye ama ona pm falan attım ama cocuk askere gıtmıs 4ay sonra gelıcekmıs askerden gelınce emınım yardımcı olucaktır...
şükürler olsun bi ışık göründü
Konuyu baştan sona okudum en mantıklısı samsung servis gibi görünüyor. Tüm servisler veriyordur ins bu hizmeti
bi şansımı denerim isterim ama verecekleri konusunda ciddi şüphelerim var. başka bi haber daha bi arkadaşım benden duyduktan sonra ankara sakarya cd. başarıya götürmüş. başarı buna başka bir modelin yazılımı yüklenmiş yetkisiz müdahale diyerek cihazı garanti dışı bırakmış orginal yazılım için 20TL istemişler ve çocuğa risk anlaşması imzalatmışlar anlaşmaya göre cihaza yazılım yüklerken birşey olursa sorumluluk sizin oluyor. sonuç olarak çocuk vermiş 20TLyi cihaz garanti dışı ve versiyon olarakta S523AJVIG2 yüklemişler
ewet bugun kuzu kuzu ızmırdekı samsung servısıne goturdum cıhazı guncelletmek ıstıyorum dedım herhangı bır ucret yok dendı 2-3 gun sonra alabılırsınız dedı acıl falan dedım o zman aksama yetıstırelım dedı sankı yazılımı tekrardan kendısı yazacak bakalım aksama gıdıp alıcam
KaraKule06 Sana sormayı unuttum tel bılgılerını yedeklemeyı unuttum sen tel aldıgında sılınmısmıydı tel hafızası
evet silinmişti ben rehberimi yedeklemiştim gelince tekrar attım.
yazılım yukleme sırasında bır problem olusmus ugrasıyorlarmıs gerekırse anakartı degıstıreceklermıs garantı kapsamında nasıl becerdılerse artık ben 10 seferden fazla yazılımı yukledım bısı olmadı cok ılgınc dogrusu bakalım ne olacak
ya arkadaslar bır sey sorucam yazılım yuklerken anakartı yakabılırlermı oyle bır ıhlımal varmı acaba ıstabul merkezı arayıp sıkayetmı etsem yoksa saglam tel parca degıstırıyorlar dıye
sweet seninki de tam şanssızlıkmış harbiden geçmiş olsun...
quote:
Orijinalden alıntı: melihcan00
sweet seninki de tam şanssızlıkmış harbiden geçmiş olsun...
walla ya benıımkısıde sansızlık bakalım tel aldıktan sonra hayır gelcekmı?
bugun haber geldı anakart degısımı olucakmıs anakart yurt dısından gelıcekmıs artık ne zaman gelır allah bılır ben samsung sıkayette bulundum oradan cozum cıkımassa samsung yurt dısına maıl atacam
senın kı tam talihsizlik
Bu starın orjinal firmware si hala çıkmadımı bulabileceğimiz biyer yokmu arkadaşlar.
@sweet81
bende telefonu servise götürdüm güncel yazılım atın dedim bir saat sonra gelin alın dediler bir saat sonra gittik yazılımı atarken anakart yandı dediler! dediklerine göre telefonun kapakları hariç içini komple değiştireceklermiş(anakart yani) yada anakart 30 gün içinde gelmezse telefonunun yenisini vericez dediler.
demem oki official sitesinde güncelleme çıkmadan kesinlikle güncellemeyin bakın durduk yere başıma ne işler açıldı.
quote:
Orijinalden alıntı: fatih.ozmen
@sweet81
bende telefonu servise götürdüm güncel yazılım atın dedim bir saat sonra gelin alın dediler bir saat sonra gittik yazılımı atarken anakart yandı dediler! dediklerine göre telefonun kapakları hariç içini komple değiştireceklermiş(anakart yani) yada anakart 30 gün içinde gelmezse telefonunun yenisini vericez dediler.
demem oki official sitesinde güncelleme çıkmadan kesinlikle güncellemeyin bakın durduk yere başıma ne işler açıldı.
waybe bende adamlara dunya laf soyledım banada sana soyledıklerının aynısını soyledıler allahtan anlamadılar deseler sız daha once buna yukleme yapmıssınız deseler tel sahıbı olucaz neyse bencede bır aya parca falan gelmez tel yenılenmıs olur onundede bır suru cızık vardı nasıl cıkar dıye dusunuyordum sızınde oylemı bılmıyorum ama star ın cam cok cabuk cızılıyor sızdede oylemı?
bskslım bende ankara servısıne goturcem versıyon attırmak ıcın
Burdan attıgımız versyonlar yüzünden telefonun anakartının yanması gibi bir durumun oluşması çok saçma. Tamamen servislerin kalitesizligi. Yazılım yüklenirken Telefonun anakartımı yakılırmışya
quote:
Orijinalden alıntı: melihcan00
Burdan attıgımız versyonlar yüzünden telefonun anakartının yanması gibi bir durumun oluşması çok saçma. Tamamen servislerin kalitesizligi. Yazılım yüklenirken Telefonun anakartımı yakılırmışya
bende aklıma yatmadı ama aynı sey arkadasında basına gelınce ve servısler sanırım aynı degıl ama anakartın yanması gercekten cok sacma beklemekten baska yapıcak bısı yok sansımıza...
eger parça gelmezse telefonun yenisini almak yerine para iadesi isteyecem çünkü telefondan memnun kalmadım biraz daha eski bi model olan f480 almayı düşünüyorum fiyatıda düşmüş 580 lira civarı