Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

)))))>Samsung s5230 / Star Firmware Güncelleme<((((( (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
630
Cevap
2
Favori
141.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bende S5603 Preston var ona nasıl yazılım yükleriz içinde Turkcell yazılım var yardım pls
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sla_Hkn

ya bende S5603 Preston var ona nasıl yazılım yükleriz içinde Turkcell yazılım var yardım pls

Bizim telefondan pek farkı oldugunu sanmıyorum yöntem aynı olmalı bir çok özelligi aynı. Buradan versyon çekip yükleyebilirsin tabi mesuliyet sana ait http://darkforestgroup.com/forum/index.php?topic=366.0

Burda nasıl versyon atılcagı yazıyor tabi ingilizce

***Warning!*** 
    Make sure your phone dose not have sim lock before you try and flash. Type *#7465625# and make sure the SIMLOCK is OFF, if it is ON you MUST take it to a shop and have it removed or you will freeze your phone!

First thing to always remember, is BACK UP YOUR PHONE, Pictures,wallpapers,music, and any contacts you have saved on your phone. I am not responsible for any damage to you, your phone, computer, or lost of data in this process. This is a guideline intended for professional technicians.
    USE AT YOUR OWN RISK!!!
    What you will need:
    1. USB cable that came with your phone.

2. (U600 thru U900) Samsung PC Studio 3 which can be found:http://www.samsung.com/uk/consumer/detail/support.do?group=mobilephones&type=mobilephones&subtype=slide&model_nm=SGH-U900&disp_nm=SGH-U900&language=&cate_type=all&dType=D&mType=SW&vType=&prd_ia_cd=01011800&model_cd=SGH-U900OAAXEU&menu=download

OR (Tocco,Pixon,S8300) New PC Studiohttp://www.samsung.com/uk/consumer/detail/support.do?group=mobilephones&type=mobilephones&subtype=bar&model_nm=GT-M8800&disp_nm=Pixon&language=&cate_type=all&dType=D&mType=SW&vType=&prd_ia_cd=01011700&model_cd=GT-M8800DKAXEU&menu=download

Install this software first, it contains the drivers for your phone, and has every thing you need for backup.

3. Multiloader 5.56http://www.4shared.com/file/108661971/26431632/MultiLoader_V556.html
    4. New firmware U900http://darkforestgroup.com/forum/index.php/topic,4.0.html
    Pixonhttp://darkforestgroup.com/forum/index.php/topic,81.0.html
    S8300http://darkforestgroup.com/forum/index.php/topic,17.0.html
    -----------------------------Now you are ready to begin-----------------------------------
    1. Make sure Samsung PC Studio is installed and communicates with your phone. And unpack the firmware in a folder you can easily find it.
    2. Remove the Sim and MicroSD from your phone and replace the battery.
    3. With the phone OFF connect the phone and computer with the USB cable.
    4. While holding the no. 9 button on the phones key pad, tap the power button, the phone screen will come on black with a red stripe that says "Download" ( For Tocco press 9 and Power button together, and Pixon users : Hold down the "Volume -" button on the left or right side differs, and the "Camera" button on the right, then press the "Power" button = all three buttons need to be pressed together. Your phone should start up into a red\blue on black bootloader screen.)

5. Now run MultiLoader v5.56
    6. Select the radio button that includes MSM6275/MSM6280 FOR S5230 MSM6250/MSM6250A

7. Select Boot Change and Full Download.
    8. Then click Boot, and select the boot files from the unpacked firmware folder.

9. Click the Amss, Rsrc1, and Rsrc2.
    **NOTE** You must also select "APPS" if you are flashing a "JET" **NOTE**
    10. Select (Low).r2c NOT (Mid).r2c. (Phone may not restart if you select mid)
    11. Then press the Factory FS tab, and select the appropriate files from the firmware folder also.
    12. FOTA and ETC fields are left blank.

13. Click the Port Search button, it will find your phone and show the com port is ready.
    14.Click the download button and be patient, this will take a few minutes to complete.

15.When it's finished, it will show "ok complete".

16.Unplug the phone from the USB cable, reinstall the sim, MicroSD, and power up the the phone.
    17. Now with every thing complete, You can perform a hard reset by typing *2767*3855# into the hand set (but not necessary.)
    18. When the phone resets type *#1234# into your handset to check your new firmware ver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuXiN -- 24 Eylül 2009; 17:51:56 >

• çok tşkler yalnız bnm tel 5603 burda 5600 yazıyor ???
  • Arkadaşlar ben cihazı dün aldım menü çift sekmeli cihazda yüklü olan versiyon S523AJIG2 herhangı bı sorunla karsılasmadım su ana kadar

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibotan -- 26 Eylül 2009; 13:52:16 >
  • Herkeze genel bir soru sorcam ..!

Acaba dil önemli değil bana ingilizce veya Türkçe olması en güzel en yenilikli versiyon hangisi acaba ?

Vede menü çift sekmeli demek ne demek yavv :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cansalarrr -- 26 Eylül 2009; 17:39:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibotan

Arkadaşlar ben cihazı dün aldım menü çift sekmeli cihazda yüklü olan versiyon S523AJIG2 herhangı bı sorunla karsılasmadım su ana kadar

Saygılarımla...

işte bu sürümü telefonun içinden nasıl çıkarabileceğimizi öğrenmek gerekli sadece yapabilecek olan var mı? aramızda orjinal olsun sürüm çünkü firmware eğer türkiye için değilse garanti kapsamından çıkıyor samsunga attığım mail sonucu bunu öğrendim
  • mitokondrioglukadayi tşkler ........ sorunu cozen arkadastır kendısı

GT-S5233a/S523AJVIE7.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray6774 -- 2 Ekim 2009; 1:21:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koray6774

mitokondrioglukadayi tşkler ........ sorunu cozen arkadastır kendısı

GT-S5233a/S523AJVIE7.rar

apps_compressed.bin.crz
    FactoryFs_S5233A_Open_Turkey_Common.ffs.crz

dosyalrın devamıda var fakat uzantı .crz oldugundan SGT-S5230_MultiLoader_V5.56 tanımadı bende uzantıların .crz sildim oyle denedım bu seferde dosyaları acmadı arkadaslar yardımlarınızı beklyorum
  • Bu versiyonun download linki varmı arkadaşım sen nerden buldun ?
  • arkadaşlar WAP ayarlarını ilk sayfadaki gibi yaptım ama olmadı. Çözümü bilen var mı?

MMS ayarlarınıda yaptım ama daha denemedim.
  • arkadaslar acaba bu star ların yenı cıft sekmelı yazılımını nerden bulabılırız
  • quote:

quote:

GT-S5233a/S523AJVIE7.rar

apps_compressed.bin.crz

dosyalrın devamıda var fakat uzantı .crz oldugundan SGT-S5230_MultiLoader_V5.56 tanımadı bende uzantıların .crz sildim oyle denedım bu seferde dosyaları acmadı arkadaslar yardımlarınızı beklyorum

sen şu yüklemeye çalıştığın dosyayı upload edersen bizde sana yardımcı olmaya çalışırız. birde ismini yazdığın arkadaş bu konuyla ilgili birşey yazmamış ama eğer dosya senin elindeyse hemen gönderiver bizlerede

• quote:

çok tşkler yalnız bnm tel 5603 burda 5600 yazıyor ???

Ben aynı telefon diye biliyorum. daha fazlasını kendin arAştır bul arkadaşım benden bu kadar...
  • quote:

quote:

GT-S5233a/S523AJVIE7.rar

apps_compressed.bin.crz

Varsa gerçekten böyle bir dosya upload etde bizde deniyelim lafla olmuyor böyle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihcan00

quote:

quote:

GT-S5233a/S523AJVIE7.rar

apps_compressed.bin.crz

Varsa gerçekten böyle bir dosya upload etde bizde deniyelim lafla olmuyor böyle...

hocam sanırım dun sıze attıgım mesajı almadınız yada sıze ulasmadı mevcut lınklerı sıze mesaj ıle yolladım bısey atıp tuttugumda yok bu ne hırs bu ne hıddet ?!

atıp tuttugum dosyanın lınkını realturk44 ısımlı arkadasa yollamıstım sız gıdın ondan temın edın ben nasılsa atıp tutuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray6774 -- 4 Ekim 2009; 15:28:54 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: melihcan00

quote:

quote:

GT-S5233a/S523AJVIE7.rar

apps_compressed.bin.crz

hocam sanırım dun sıze attıgım mesajı almadınız yada sıze ulasmadı mevcut lınklerı sıze mesaj ıle yolladım bısey atıp tuttugumda yok bu ne hırs bu ne hıddet ?!

atıp tuttugum dosyanın lınkını realturk44 ısımlı arkadasa yollamıstım sız gıdın ondan temın edın ben nasılsa atıp tutuyorum

Atıp tutuyorsun ucup kaçıyorsun diye bir şey demedim kimseyede böyle bir kelime kullanmak haddime degil. Konuyu baştan sona okuduysan bir çok kişiye yardımcı olduk yada olmaya çalıştık. Türkçe orjinal versyonu arayan bir çok arkadaş var dedigim gibi elinde varsa upload et yolla en fazla 80 mb'lık bir dosya realturk44 yolladım dedin linkleri gönderilen kutunda mevcuttur o mesajın ordan al koy buraya bizde bakalım deniyelim. Banada yollamışsın anladıgım kadrıyla ama bana mesaj gelmedi ne yazıkki.

• arkadaşlar türkçe,çift sekmeli en yeni versiyon hangisi acaba?
    link verebilir misiniz?
    teşekkürler...
  • hocam en iyisi hiç geçme cogu kisi bende dahil memnun degil java yuklenmıyor ses kayıt yok avantajlarıda yok degıl dokunma hassasıyetı artıyor ıkı menu goze hos hem kullanım kulaylıgı artmıs t9 da problem yasayanlarda olmus aklıma gelenler bunlar
  • quote:

ya bende S5603 Preston var ona nasıl yazılım yükleriz içinde Turkcell yazılım var yardım pls

BAŞARI SERVİSLERİNDE ÇİFT SEKMELİ MENÜ OLARAL YAZILIMI ÜÇRETSİZ YÜKLÜYORLAR....BEN ŞU ANDA H1 VERSİYONUNU KULLANIYORUM
  • bende çıkan bu anlamadım birşey :/

s523ajvıg2
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.