Arkadaşlar bu telefonu aldım ve bir sorun nedeniyle iade ettim. Sorunu şu; telefonla görüşme sırasında handsfree özelliğini yani sesi dışa vererek konuşmaya çalıştığımda karşı taraf aşırı gürültü ve yankıdan anlaşılamadığını söylüyor. Kaç farklı numara ile görüştümse hep aynşeyi söylediler ve ben de telefonu iade ettim.
kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim
bu sorun acaba aynı modelde hep yaşanabiliyor mu yoksa tek bendeki makinada mıydı...
Arkadaşım bende de var telefon çağrı geldiğinde kendi kendine kapanıyor, sim kartı görmüyor vb. sorunları var açıkcası soğudum
Bende bu telefondan almayı düşünüyorum ama bu cihaz gerçekten sorunlu mu ?
Biraz araştırdım, telefonda res atma sorunu varöış sanırım
res atma sorunu nedir bilmiyorum.Beğenerek aldım bu telefonu ancak bahsettiğim sorunlar devam ediyor ayrıca şimdide karşıdan hiç ses alamıyorum muhtemelen hoparlör yandı.bugün telefoncuya götürdüm değişim için 20 tl istedi.Bir samsung sempatizanı olarak almanızı tavsiyem etmiyorum.
Yorumlar olumsuz yönde . HB.com'dan alacaktım ama şimdi araştırıyorum başka cihazları
yaw telefonu bugün aldım ama içinden data kablosu çıkmadı.. nerden bulacağız buna data kablosunu?
quote:
Orijinalden alıntı: baboker
yaw telefonu bugün aldım ama içinden data kablosu çıkmadı.. nerden bulacağız buna data kablosunu?
Data kablosu çıkan hiç duymadım zaten. Paket içeriğinde de yazmıyor. Telefonculardan çözersin
bende çelişkiye düştüm
dün electroworld mağazasından 14 liraya usb data kablosunu aldım. kies üzerinden yazılımı güncelledim. 1 yıllık Nokia 6303i' mi 190 liraya satıp, 250 liraya sıfır S5610 almak iyi oldu..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme