Şimdi Ara

Samsung S5620 Monte GPS Yükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim telefonumda Firmware olarak JTJL2 var. Ancak GPS yazılımı yok (Özelliği olduğu halde). Birkaç sorum olacak:

1- Ayarlar/Telefon Ayarları/GPS Ayarlarına giriyorum. Verileri İndire basıyorum ancak 1-2 dk. wireless ile indirmeye çalışıp, bağlantı başarısız uyarısı veriyor ve GPS'e girdiğimde hiçbir uyduyu göstermiyor. GPS verilerini nasıl indirebilirim?

2- Google Maps 3.0.2 yüklü ve yerimi 1500 m. hata ile gösteriyor. GMaps kullanmak ücretli midir? (Ücretli diye duydum, hatta wifi ile bağlanıyo gözüküp, gprs'den kullandığı şeklinde şeyler okudum.)

3-Farklı bir GPS programı yüklemelimiyim (we-travel yükledim, haritayı seçtiğim halde haritaları bir türlü gösteremedim) veya GMaps'in haritalarını indirip, çevrimdışı çalışabilir miyim?

4- Route66'nın özellik olarak geldiği Firmware'i yüklediğim zaman, ürün garantiden çıkar mı? Route66'yı ücretsiz kullanabilir miyim?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• yardım edebilecek kimse yok mu?
  • tek soruna cevap verelibirim,gps ayarı internetten.ya operatör ya wifiden bağlanacaksın.bu arada gps sorunlu sanki,bende kullanıyorum yirmi otuz metreyi geçmiyor.çoğu zaman 5 metre sapıyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.