Benim telefonumda Firmware olarak JTJL2 var. Ancak GPS yazılımı yok (Özelliği olduğu halde). Birkaç sorum olacak:
1- Ayarlar/Telefon Ayarları/GPS Ayarlarına giriyorum. Verileri İndire basıyorum ancak 1-2 dk. wireless ile indirmeye çalışıp, bağlantı başarısız uyarısı veriyor ve GPS'e girdiğimde hiçbir uyduyu göstermiyor. GPS verilerini nasıl indirebilirim?
2- Google Maps 3.0.2 yüklü ve yerimi 1500 m. hata ile gösteriyor. GMaps kullanmak ücretli midir? (Ücretli diye duydum, hatta wifi ile bağlanıyo gözüküp, gprs'den kullandığı şeklinde şeyler okudum.)
3-Farklı bir GPS programı yüklemelimiyim (we-travel yükledim, haritayı seçtiğim halde haritaları bir türlü gösteremedim) veya GMaps'in haritalarını indirip, çevrimdışı çalışabilir miyim?
4- Route66'nın özellik olarak geldiği Firmware'i yüklediğim zaman, ürün garantiden çıkar mı? Route66'yı ücretsiz kullanabilir miyim?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
yardım edebilecek kimse yok mu?
tek soruna cevap verelibirim,gps ayarı internetten.ya operatör ya wifiden bağlanacaksın.bu arada gps sorunlu sanki,bende kullanıyorum yirmi otuz metreyi geçmiyor.çoğu zaman 5 metre sapıyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme