Şimdi Ara

Samsung S5620 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 ay önce samsung S5620 Monte telefonunu aldım genel olarak çok memnunum. yanlız su an bi sorunla karsı karsıyayım telefon ayarlarındaki titreşimli geri bildirim son seviyeye kadar açık olmasına ragmen menülerde gezinirken titreşim çalısıyor ancak telefon numarası cevirirken ve mesaj yazarken titreşim yok, bu da canımı sıkıyor. Servisle görüştüm kullanmıs oldugum yazılımdan söylediler. Kullanmıs oldugum yazılım S5620JTJF1. Yazılımı yıldız-kare-1234-kare tuslarına basarak ögrenebiliyoruz. Aynı model telefon kullanan arkadaşlar yazılıma bakıp titreşimin çalısıp çalışmadıgını kontrol edip bana bilgi verebilirlermi. Çünkü telefonda üretim hatası veya bi bozukluk varsa servisten degişimini isteyecegim tesekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnan56 -- 30 Ekim 2010; 18:52:51 >

• bende titreşim geri bildirimini kapattım (sıfır olarak) ancak tuşladığım zaman muhakkak arada 4-5 kez titriyo ya. bende hiç titremesin istiyorum, cok sacma. buna sebep garantiye mi vereceğim telefonu şimdi :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung N150 PLUS şarj sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.