Şimdi Ara

Samsung S7 Edge ile Redmi Note 7 arasında kaldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1500-2000 arası telefonları araştırdım en son bu ikisi arasında kaldım.
    Telefonda SAR değeri ve kamera önceliklerim.S7 eski olduğu için düşündürüyor.Ama özellik
    olarak eksiği yok fazlası var Antutu da daha yüksek almış ve su geçirmemesi de önemli bir artı .

Sizce hangisini almak daha mantıklı ? S7 3-4 yıl idare etmez mi ?

• s7 zaten 3-4 yıllık bi telefon hocam daha kaç güncelleme alır ne kadar idare eder? antutu puanı o kadar da önemli bir şey değil teknolojisi kamerası vs hep eski sonuçta üzerine neler neler çıktı. şahsi fikrim s8 den aşağısı alınmaz.
    note 7 tavsiye ederim. ayrıca sar değeri bu forumda çokça tartışıldı başka teknoloji kanallarında da. sar değerinin akademik olarak tespit edilen, kanıtlanmış bi etkisi yok. kafaya takılacak bir şey değil. pazarlama politikası sadece
    Hardware Plus - HWP
    SAR değeri ve şantaj | Muhabbet - Hardware Plus - HWP
    https://hwp.com.tr/sar-degeri-ve-santaj-muhabbet-99675

• S7 alınmaz artık, s8 alınır ama onun fiyatıda yüksek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

S7 alınmaz artık, s8 alınır ama onun fiyatıda yüksek.
    teşekkürler cevaplar için. peki bu aralıkta kamerası iyi ,kronik sorunu olmayan düzgün bir telefon
    tavsiyeniz olur mu başka ? redmi note 7 iyi midir?
    sadece sosyal medya kullanıyorum, oyun falan oynamıyorum.
    meizu x8 için olumlu yorumlar duydum ama bulunmuyo sanırım artık.
  • saviola83 kullanıcısına yanıt
    Redmi note 7 milyonlar satmış bir telefon, sorun olsaydı çoktan ortaya çıkmıştır bir araştır derim. Onun haricinde gayet iyi telefon. Meizu alınmaz güncelleme almıyorlar. Zenfone 5 ve gm9 proda iyi kameraya sahip

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

Redmi note 7 milyonlar satmış bir telefon, sorun olsaydı çoktan ortaya çıkmıştır bir araştır derim. Onun haricinde gayet iyi telefon. Meizu alınmaz güncelleme almıyorlar. Zenfone 5 ve gm9 proda iyi kameraya sahip
    Zenfone 5 hem bütçemi aşıyo hem de SAR değeri çok yüksek.gm9 un SAR ı yüksek. Bu konuda
    biraz takıntım var malesef kararsızım hala :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: saviola83

Zenfone 5 hem bütçemi aşıyo hem de SAR değeri çok yüksek.gm9 un SAR ı yüksek. Bu konuda
    biraz takıntım var malesef kararsızım hala :(

Alıntıları Göster
    işlemcisinin 1yıl eski olmasını takmazsan zenfone5 öneririm.yakınımda var.çok satmamasına şaşılacak kadar kaliteli bir telefon.kağıt üzerindeki teknik özellikleri baz almayın sadece

ben olsam alırmıydım peki.almazdım cünkü 2100 e daha yeni işlemcili bir telefon bakarım

• S7 Edge sıfır ve distribütör garantili bulacağınızi sanmıyorum. Ayrıca bulsaniz bile almaya değer değil kesinlikle. İki seçenek arasında Redmi Note 7 öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D7B950238 -- 22 Nisan 2019; 23:33:3 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.