Şimdi Ara

Samsung s7 edge wifi bağlanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar.Telefonum samsung s7 edge öncelikle çok güzel bir şekilde evimizdeki wifiye bağlanıyordum ve hiç bir sıkıntı olmuyordu fakat sonrasında bağlanmamaya başladı ve bir problem olduğunu farkettim bağlantı ikide birde kopup durmaya başladı ve şimdi hiç bağlanamıyorum wifiye üstten ekranı aşağı kaydırdığımda wifi ikonu çıkıyor ve basıyorum üstüne ve tam bağlanmaya çalışırken yeniden kapıyor kendini ve ayarlardan bağlantılar kısmına tıkladığımda hiç ağ aramıyor ve haliyle de internete bağlanamıyorum.Ama mobil verimi kullanabiliyorum.Arkadaşlar tam olarak anlamadım neden böyle bir şey olduğunu ve ne yapsam da olmadı.Çözüm önerilerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başka yerlerde denedinizmi.
    Meselâ işteki, cafelerdeki wifi yede bağlanma durumunu test ettiniz mi.
    Eğer sorun sadece evdeyse modemi değiştirin.
    Benim evdeki bütün cihazlar modeme bağlanıyor sadece benim telefonum bağlanmıyordu.
    Komşularda, cafelerde test ederek türk telekoma gidip bedava başka modem aldım sorun bitti.

Sorununuz benim dediğim gibi değilse o zaman telefonda sorun olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saint Ralph S kullanıcısına yanıt
    Hayır ama deneyemem ki zaten wifi ikonuna basıyorum yukardan aşağı parmağımla kaydırdıktan sonra basıyorum fakat bastıktan sonra hemen yine kapanıyor bağlanmasına fırsat vermiyor belki ağ arıyor da olabilir ama bağlanmasına fırsat olmadan kendi kendine kapanıyor yine açmak için bastıktan hemen sonra.Bu arada ekleyeyim ekran yanığı da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lstlf -- 15 Nisan 2018; 18:38:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lstlf

Hayır ama deneyemem ki zaten wifi ikonuna basıyorum yukardan aşağı parmağımla kaydırdıktan sonra basıyorum fakat bastıktan sonra hemen yine kapanıyor bağlanmasına fırsat vermiyor belki ağ arıyor da olabilir ama bağlanmasına fırsat olmadan kendi kendine kapanıyor yine açmak için bastıktan hemen sonra.Bu arada ekleyeyim ekran yanığı da var.

Evdeki modemle sorun olabilir.
    Bir komşuya rica edin olmazsa sorun telefonda doğru servise gibi duruyor.
    Benimki öyle düzeldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saint Ralph S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yol gösterdiğiniz için,başka fikirleri olan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    note 3 wifi & bluetooth problemi
    9 yıl önce açıldı
    İphone 6 wifi sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.