Şimdi Ara

samsung S8 s7 s6 note3 note5 note8 ALINACAK**** surekli güncel (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
4
Favori
9.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok hocam ne demek herkes sizin gibi güzel dille fikrini belirtebilir gorusunu paylasabilir.zaten benim amacimda tlfncuya vermek yerine forumda satmayi tercih eden az daha yuksege satmayi isteyen arkadaslardan alabilmek.dediginiz gibi 20tl gibi bir kar ile alip satmayi bende dusunmem.ne zamanima ne para ayirmama nede girsigim riske degmez.sonucta elimde 3cihaz bozulmus birisiyim.kismet isi sonucta.adam guzel guzel kullanmis ben alinca arizalandi.boyle oluncada kimse okadar dusuk farkla alip satmak istemez.ama ucuk kar etmekte imkansiz kimsenin malıda okadar kiymetsiz degildir azcok piyasayi biloyodur cabuk gitsin diye 50lira dusuk satabilir.bizimkide o hesap.tesekkur ediyorum iyi geceler herkese

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • galaxy s var
  • S3 'üm var herşeyi orjinal. Lakin s3ün iç ekran kırıldı sadece 1 kere sol alt taraftan darbe alarak yere düştü.
    2. el satmak istiyorum ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pimpLORD

S3 'üm var herşeyi orjinal. Lakin s3ün iç ekran kırıldı sadece 1 kere sol alt taraftan darbe alarak yere düştü.

uzaklastirlmissiniz.mail adresim hakancetinnet@hotmail.com cihaz hakkinda bilgi ve fiyat yazarmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: pimpLORD

S3 'üm var herşeyi orjinal. Lakin s3ün iç ekran kırıldı sadece 1 kere sol alt taraftan darbe alarak yere düştü.

maili cvpladm hocam

• hakancetinnet kullanıcısına yanıt
    pm
  • edacsac kullanıcısına yanıt
    elimde 54 mini var 550 20 ay vatan garanti
  • anakartı şarjdayken arızalan s3 var pm ile mesaj atarmısın fiyatı
  • 6 ay daha garantisi olan ve hepsiburada.com dan aldığım s3 üm var nokta kadar çizik vb .yok (kılıf ve ekran koruyuculu kullandım) 599 tl veririm eğer istersen.
  • Ankara' da oturuyorum. Yurtdışı S3' ümü 550 ye satabilirim.

• s3 ekranın varmı acaba çıkma olarak teşekkürler
  • ELimde s5 mini yutrdışından hediye geldi ne kadar verirsin hiç açılmadı
  • elimde yurt dışı imei kayıtlı beyaz s3 var android 4.4 kitkat rom yüklü 15 aydır kullanıyorum kenarında kronik soyulma dışında hiçbir arızası yok ve tamir görmemiş fiyat 350tl düşünüyorum ne dersiniz
  • halen lazım mı?
  • M4N68T-MV2 M kullanıcısına yanıt
    surekli guncel hocam

• Satılık s3 için pm gönderildi
  • 2 haftalik samsung türkiye garantili galaxy s4 e ne kadar fiyat verirsin full kutu arti 10 tane kilifi ile beraber takasta ise note 3 olabilir makul bir ucret verebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geronimoooooo -- 3 Mart 2015; 3:17:20 >
  • ilan güncelmi ekranı kırık s3 var onu satmak istiyorum.
  • pyro_yns P kullanıcısına yanıt
    guncel hocam fiyati isterseniz pmden isterseniz buradan yazabilirsiniz benim disimdada arayan arkadaslar olabilir oyuzden

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.