Şimdi Ara

samsung S8 s7 s6 note3 note5 note8 ALINACAK**** surekli güncel (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
4
Favori
9.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: memeti

quote:

Orijinalden alıntı: dargmen

quote:

Orijinalden alıntı: slayer_00

Telefoncuyum istediğiniz fiyatlara ben müşteriden alıyorum ancak forum donanım haber'i ticaret hane olarak görmüyorum ilanınızda usulsüz bir durum yok ancak itici bir ilan olmuş saygılar iyi alışverişler

işde on numara bir insan bir esnaf

emrullah baba noktayı koymuş...

degilmi ama

• s3 üm var ama 10 bin tl bile versen senin gibi birine satmam resmen paraya acil ihtiyacı olanları telefonu nakite çevirmekten başka çaresi kalmayanları kaz gibi yolmaya çalışıyorsunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet_emre

s3 üm var ama 10 bin tl bile versen senin gibi birine satmam resmen paraya acil ihtiyacı olanları telefonu nakite çevirmekten başka çaresi kalmayanları kaz gibi yolmaya çalışıyorsunuz...

şahsi fikrinizdir saygı duyarım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyah galaxy s2 var yurt dışı cihaz.Ses tuşu ile kasayın olduğu yerde ufak bi kırık var.Yani kasa değişmesi lazım.Ben bu şekilde kullanıyorum sorun olmuyor.Onun dışında bir sorunu yok.Teklinizi pm yoluyla iletirseniz sevinirim.
  • Samsung S4 Evkurdan alınma 2.200 faturası mevcut..
    13 ay garantisi var..
    Çerçevesinde kronik soyulma mevcut ama kılıf olduğundan hiç belli değil.. Cam koruyucu film kaplı tertemiz..
    950.TL veririm..
  • Galaxy s advance tertemiz sayılır 350

• s3 var kenarları bayağı çizik imei kayıtlı jak girişi bozuk (tek kulaklık çalışıyor) yanında sadece şarj aleti var garanti yok ne kadar verirsin? (mavi renk)

• 900Tl
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=95656250&p=1#95656250

• pasaport kayıtlı sorunsuz s4 i9505 e ne kadar verirsin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omer OZKAN

900Tl
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=95656250&p=1#95656250

bu fiyata s4 rahat bulunuyo hocam kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Karşıyakalı_

pasaport kayıtlı sorunsuz s4 i9505 e ne kadar verirsin ?

pm

• Bendede s3 var. 1 sene garantisi var. Kutulu faturalı. Temiz. Fiyat 700...

• 2 ayını doldurmamış, 22 ay garantisi devam eden 1368TL faturalı s3, almak istersen kardeşim. Ankara
    http://forum.donanimhaber.com/m_95656250/f_//tm.htm#96050781
  • pm attım
  • arkadaslar 700e 800e s4 bulunuyor.fiyatlarda revize gerekli.kolay gelsin herkese

• normal fiyatları beğenmemen benden 900e alacağın s4ten sen nasıl 200tl kazanacaksın değil mi 700e s4 burda yok dostum dükkanında beklersen belki gelir bol kazançlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

normal fiyatları beğenmemen benden 900e alacağın s4ten sen nasıl 200tl kazanacaksın değil mi 700e s4 burda yok dostum dükkanında beklersen belki gelir bol kazançlar

hocam niye boyle yazdiniz tam anlayamadim.sizle bi gorusmemiz olmadi zannedersem.harflerdede bi yazim hatasi oldu galiba ne demek istediginizi oyuzdende anlayamamis olabilirim.benim dukkanim yok hocam ben elden al sat yapiyorum sadece.surekli forumdaysaniz 650ye s4 satildigini gormussunuzdur belki.ve hocam ben kimsenin fiyatini yadirgamam kimsede benim aldigim fiyati yargilamamali bence.teklif sunana ne yaptin sen ne satiyorsunda demem.fiyatiniz yuksek tesekkur ederim okadar yada ornek fiyat gosteririm.forumda s4 900lere artik satilmaz sizde takip ediyorsaniz biliyorsunuzdur hocam.kolay gelsin tesekkurler

• Evet size mesaj atmadım teklif sunmadım sadece yazma gereksinimi duydum. yorumunuza gelince 900e satılır satılmaz o ayrı konu fakat s4 ün piyasası 650tl değildir 650ye satılmış olabilir mi tabi ki olabilir. 2008 model volvo s40 da 22bine satıldı piyasası bu mu? hayır. demeye çalıştığım yıllardır buradayım ve sizinkine benzer onlarca ilan gördüm çok kişi bu işi yapmaya çalıştı doğru buluyormuyum? hayır. extrem örnekler göstererek s4 şu fiyata satılıyorsa bende bundan alırım demek hiç ama hiç doğru olmaz şuan elimde 1 yıl garantili s4 var çok istiyorsanız götürürüm bir telefoncuya kaç veriyor öğrenirim o da benden alır 900 950 gibi bir fiyata satar çünkü piyasası budur. Artık ikinci el telefoncular kazık fiyata telefon satamıyorlar insanlar saf değil internet var sahibinden var açıp bakıyor.. Telefoncuların yapmaya çalıştığı sizin gibi ürünleri ucuza kapatmaktır. Neyse bu kadar yazımın ardından özetleyecek olursam Size gelen teklifleri beğenmemeniz normal kar etmek istiyorsanız piyasa fiyatından daha düşüğüne almak zorundasınız bu da 100-200 tl arası bir fiyata denk geliyor laf aramızda esnafların meşhur sözü olan "abi bundan cidden 20 lira kazanacağım" sözü tamamen yalandır çünkü o paraya kimse kılını kıpırdatmıyor artık.. İyi geceler rahatsızlık verdiysem mesajlarımı sildirebilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.