Şimdi Ara

samsung S8 s7 s6 note3 note5 note8 ALINACAK**** surekli güncel (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
4
Favori
9.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şaka gibi... Sıfırı gLam isimli üyede 499 bilginiz olsun demişsiniz. Imei çakılmış toplama cihazlar nasıl oluyorda sıfır oluyor hocam allah askına? Ben 3 ay garantili cihazımı 650TL den satıyorum. Bukadar ölücü olmayın artık. Kendi telefonlarınız olsa 700tl yazarsınız, buraya gelmiş dalga geçer gibi sıfırı 499 tl bilginiz olsun diyorsunuz

300 liraya verelim onumu istiyorsunuz adamlar 350 400Tl den ahı gitmiş vahı kalmıs 3gs satıyorlar siz neyin kafasınız yaşıyorsunuz. Ben sana yazayım fiyatların doğrusunu.

Galaxy S2 Türkiye cihazı: 550 600TL

Galaxy S2 Türkiye cihazı garantili full kutu fatura: 600-650TL

Galaxy S2 YurtDışı: 450-500Tl

S3 türkiye: 850-900TL

S3 yurtdışı: 750 - 800TL

• s3 yurtdışı forumda 750-800e dolu niye satılmıyor s2 500e çok niye satılmıyor.500 sıfırlanmış makina almakmı mantıklı ikinci el çizik darbelimi mantıklı olun ve ilanı kirletmeyin.fiyatınızı beğenmedim ve istemiyorum.he bu arada başkasının ürününe ilanına çamur atmakta hoş değil.bu üslupla zaten diyaloğa girmenizde yanlış.pmden yazdınız işime gelmedi okadar.
    hayırlı alışverişler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ve ayrıca perşembe günü tlfncudan s3ü 600e(kenar çıtaları darbeli kozmetik olarak 10üzerinden 7) s2yi 420ye(full ve kozmetik olarak 10üzerinden 7) aldığımı(kendime degil arkadaşa.benim işime gelmedi) belirtmek isterim.ayrıca yine tlfncudan 650ye 10üzerinden 9 alacak s3üde almadığımıda bilin.kimse malını altın sanmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakancetinnet -- 6 Temmuz 2013; 4:42:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakancetinnet

ve ayrıca perşembe günü tlfncudan s3ü 600e(kenar çıtaları darbeli kozmetik olarak 10üzerinden 7) s2yi 420ye(full ve kozmetik olarak 10üzerinden 7) aldığımı(kendime degil arkadaşa.benim işime gelmedi) belirtmek isterim.ayrıca yine tlfncudan 650ye 10üzerinden 9 alacak s3üde almadığımıda bilin.kimse malını altın sanmasın

Hocam piyasayı az çok biz de biliyoruz tamam bazıları fiyatları abartıyor ama telefoncu 10 üzerinden 9 temizliği olan s3 ü 650 tlye veriyor demen de fazla garip geldi bana... Neymiş bu cihaz kaça almış da bu fiyata verebiliyor? Ayrıca 650 ye bile beğenmediğiniz s3ü kaç liradan almak istiyorsunuz?
  • size garip gelebilir s2 yada s3ü tlfncuya satmaya çalışmadıysanız.tanıdık oldugu için 600e aldım bende kazanayım 650ye vereyim dedi 600e istedim yapamam dedi demekki müşteriden 500-550ye alıyorlar.s2yi 420ye ben aldıysam müşteriden 350den fazla almıyorlardır.bende yaptım bu işi 8 sene.

• Ne diyelim Allah telefoncuları ıslah etsin hocam o zaman....
  • öyle demeyin hocam o küçük tezgahlara okadar para veriyorlar ve ellerinde patlayan cihazların haddi hesabı yok.500liralık cihazda 50lira kazanmakla iş yürümez günlük masrafın iki katını kazanamadıkca zor yürür.5bin tezgah 5bin görünen görünmeyen masraf desen günde 300lira cebe koymadan zor.bir gün içinde 10larca cihaz satılmıyor sonuçta.ama bazen tek cihaz günü bile kurtarır

• s3 beyaz yurt ici garantili full kutu kozmetik olarak 10/7 alir cercevelerinde boya atmasi var fiyat olarak 700 dusunuyorum hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: gochmen

s3 beyaz yurt ici garantili full kutu kozmetik olarak 10/7 alir cercevelerinde boya atmasi var fiyat olarak 700 dusunuyorum hocam

pm hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: hakancetinnet

öyle demeyin hocam o küçük tezgahlara okadar para veriyorlar ve ellerinde patlayan cihazların haddi hesabı yok.500liralık cihazda 50lira kazanmakla iş yürümez günlük masrafın iki katını kazanamadıkca zor yürür.5bin tezgah 5bin görünen görünmeyen masraf desen günde 300lira cebe koymadan zor.bir gün içinde 10larca cihaz satılmıyor sonuçta.ama bazen tek cihaz günü bile kurtarır

Valla öyle derim kardeş kusura bakmasın işine gelmiyosa yapmasın.. Bizde geri dönüşüm işi yapıyoruz sabahtan akşama anamız ağlıyor para kazanmak kolay değil ancak iş karşı tarafı kazıklamaya gelirse o iş olmaz.. Benim s2 im var telefoncuya göstermeden fiyatını sordum tezgahtaki ürünün 650 dedi benimkini sordum abi valla şöyle böyle 400 - 450 e alırım dedi böyle kar nerede var?

Benim telefonumun garantisinin 1 seneye yakın olmasının yanında 2000 lik bataryası ve kapağı ful kutu içeriği ve orjinal araç kiti var dedim e abi o fiyatlara gidiyo diyo bana :) parçalayıp satsam daha karlı yani :) o paraya sana vereceğime yakarım dedim çıktım :)

• hocam pasaport kaydi yapilmamis s4 i9500 var. Kutusunu kontrol amacli actim o kadar. 1200 istiyorum.
  • ilan süreklidir arkadaşlar.pm yazarsanız sevinirim

• Telefoncuyum istediğiniz fiyatlara ben müşteriden alıyorum ancak forum donanım haber'i ticaret hane olarak görmüyorum ilanınızda usulsüz bir durum yok ancak itici bir ilan olmuş saygılar iyi alışverişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer_00

Telefoncuyum istediğiniz fiyatlara ben müşteriden alıyorum ancak forum donanım haber'i ticaret hane olarak görmüyorum ilanınızda usulsüz bir durum yok ancak itici bir ilan olmuş saygılar iyi alışverişler

düşüncenize saygı duyarım slayer hocam tekrar düzenlemeye çalışırım teşekkürler

• siyaj TR cihazı S3 garantisi devam ediyor. 1000 TL
  • teşekkür ederim hocam

• S2 skyrocket arkadasim satiyor 750 tl

• o fiyata s3ler bile gitmiyor hocam

• 499 liraya sıfır s2 mi ?
    orjınal olmayan cakma cıhazları ımeı atıp satıyolar. menuler kasıyo ramı dusuk guncelleme yapması sıkıntılı cihazlar. 550 liraya verıyım bende s2 var sıyah tertemız kutusuz orjınal cıhaz. o fıyata s2 bul orjınal butun aıleye alayım :) hatta s3 felanda alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem05

499 liraya sıfır s2 mi ?
    orjınal olmayan cakma cıhazları ımeı atıp satıyolar. menuler kasıyo ramı dusuk guncelleme yapması sıkıntılı cihazlar. 550 liraya verıyım bende s2 var sıyah tertemız kutusuz orjınal cıhaz. o fıyata s2 bul orjınal butun aıleye alayım :) hatta s3 felanda alırım

doğrudur desem adama çamur atamam yanlış desem sizi yalanlamak istemem.herkes bildiğini yapsın en iyisi ;)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.