Bildirim
samsung S8 s7 s6 note3 note5 note8 ALINACAK**** surekli güncel (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Konunun Etiketleri
İlan Türü
#Alınık
Giriş
-
Temiz kullanılmış çiziksiz garantisi hala devam eden Samsumg S2 son fiyat 570 tl olur. İletişim için pm... -
bu forumda herkes kendini çok akıllı zannediyor resmen ölücülük üzerine konu açılıyor ya pes doğrusu birde telefoncu üzerinden savunma yapmışınız hiç inandırıcı değil :) zira bizde telefoncu tanıyoruz bu fiyatlar gerçekçi değil.. -
quote:
Orijinalden alıntı: DnyL
bu forumda herkes kendini çok akıllı zannediyor resmen ölücülük üzerine konu açılıyor ya pes doğrusu birde telefoncu üzerinden savunma yapmışınız hiç inandırıcı değil :) zira bizde telefoncu tanıyoruz bu fiyatlar gerçekçi değil..
hocam birisi birisinin boğazınamı sarıldı siz iyimisiniz?zorla mal alıp satanmı var?işine gelen satar işine gelen ilan açar istediğini yapar.sizin kafanız çalışıyoda başkalarınınki çalışmıyomu?benim şartlarım bunlar uymuyosa alışveriş yapmayız bu kadar basit.siz istediniz diye alım fiyatlarımımı yükselteyim?bu benim konum benim fiyatlarım verende sağolsun vermeyende okadar.tlfncular dan s3ü 500 alırım diyende var.bir sözünüz varsa ona söyleyin ozaman burda kafadan konuşupta ne konu kirliliği yapın nede insanları yanlış yönlendirmeyin.ben telefoncuların alım satım fiyatlarının arasında fiyat veriyorumki telefoncuya vereceklerine birazdaha yüksek fiyata satabilirler hem onlar hem benim için iyi olur amacıyla.yik siz ben daha fazla veririm diyorsanız hodri meydan.ilan açın benden daha yükset fiyata alın üyelerin cihazını faydanız olsun insanlara.konuşmak yerine icraat lazım yoksa mikrofonu verince konuşacak çok insan var bu ülkede.kolay gelsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
quote:
Orijinalden alıntı: hakancetinnet
quote:
bu forumda herkes kendini çok akıllı zannediyor resmen ölücülük üzerine konu açılıyor ya pes doğrusu birde telefoncu üzerinden savunma yapmışınız hiç inandırıcı değil :) zira bizde telefoncu tanıyoruz bu fiyatlar gerçekçi değil..
hocam birisi birisinin boğazınamı sarıldı siz iyimisiniz?zorla mal alıp satanmı var?işine gelen satar işine gelen ilan açar istediğini yapar.sizin kafanız çalışıyoda başkalarınınki çalışmıyomu?benim şartlarım bunlar uymuyosa alışveriş yapmayız bu kadar basit.siz istediniz diye alım fiyatlarımımı yükselteyim?bu benim konum benim fiyatlarım verende sağolsun vermeyende okadar.tlfncular dan s3ü 500 alırım diyende var.bir sözünüz varsa ona söyleyin ozaman burda kafadan konuşupta ne konu kirliliği yapın nede insanları yanlış yönlendirmeyin.ben telefoncuların alım satım fiyatlarının arasında fiyat veriyorumki telefoncuya vereceklerine birazdaha yüksek fiyata satabilirler hem onlar hem benim için iyi olur amacıyla.yik siz ben daha fazla veririm diyorsanız hodri meydan.ilan açın benden daha yükset fiyata alın üyelerin cihazını faydanız olsun insanlara.konuşmak yerine icraat lazım yoksa mikrofonu verince konuşacak çok insan var bu ülkede.kolay gelsin
Hocam kimse kimseyo yanlis yonlendirmiyor 500 tlye s3 alan telefoncu mu ? Bir post daha sonra 250 felan diceksiniz sanirim tabiki kimse girtlagimiza sarilamaz al diye ama nasil ki fahis fiyata tepki gosteriyorsak fahis fiyattan alima da tepki gosteririm..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
Hocam kimse kimseyo yanlis yonlendirmiyor 500 tlye s3 alan telefoncu mu ? Bir post daha sonra 250 felan diceksiniz sanirim tabiki kimse girtlagimiza sarilamaz al diye ama nasil ki fahis fiyata tepki gosteriyorsak fahis fiyattan alima da tepki gosteririm..
hocam heryer tlfncu dolu gidip sormak zor değil dediğim gibi daha yükseğe alacaksanız arkadaşlar size pm atabilirler isterseniz yok laf olsun diye yazıyorsanız o başka.forumda 615ede 650yede ilanlar var sonuçtada onlarıda alabilirsiniz keyfiniz bilir
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=80593943
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=81925966
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=82584830&p=1#82584830
linklerdekilerin fiyatları 600,615,700(650ye veriyor).istiyorsanız almakta özgürsünüz ve onlarda tlfncuya satmakta özgürler.ama tlfncuya niye satmıyorlar sizce keyfimi?bi sorun isterseniz
-
Düşünürseniz ;
http://forum.donanimhaber.com/m_82790457/f_//tm.htm -
quote:
ilan sürekli geçerlidir forumdaşlar
garantili yada yurtdışı kutulu kutusuz çatlak çizik veya çiziksiz s,s2,s3 alınacak arkadaşlar.ankara içi yada ankara dışı.cihazı olan arkadaşlar pm ile fiyat yazarlarsa sevinirim.verebileceğiniz son fiyatı yazarsanız daha iyi olur.s2 sıfırnı glam arkadaşımız 499a satıyor bilginiz olsun ikinci elini burhan arkadaşımızdan sanalpazardan taksitli toplam 390tl herşey içinde,s3 yurtdışı olanıdaTOMEKK arkadaşımızdan 600e aldım 1ay önce daha doğrusu sanalpazardan 630a.fiyatlar hakkında bi fikriniz olmuştur umarım herkese hayırlı alışverişler arkadaşlar
(referansı benden az arkadaşlar lütfen önce havale teklif etmesinler)
dediklerinize katılıyorum isteyen istediği fiyatı yazar ve kimsede karışamaz
-
S2 temiz 500 lira tr cihazi
S3 tr 750 temiz sifir gibi serviste lcd değişiyor suan garantiden. -
ankaradan aynı cihazlar için bende alıcıyım teklifleri pm ile yapabilirsiniz -
http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=88412277
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
PM -
-
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=90124131
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=89670760
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=89651803
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=88506170
yukaridaki ilanlarda 400e 500e satilmis satilan s3ler var.son linkteki dokunmatik degismis s3ü 300tlye aldm arkadastan.lütfen teklifleriniz makul olsun arkadaslar.tesekkurler
-
elimde cakil mavisi samsung s3 var telpa garantili alali 7 ay oldu ama fatura kestirtmedim sitesi den imei ile bakildiginda garantili gorunuyor 600 tl ye satmak istiyorum
16gb olan modeli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi classcocuq -- 23 Nisan 2014; 19:15:46 >
Arkadaşlar bazı konuda haklı olabilirsiniz.ama bazı teklifler görüyorum resmen dalga geçer gibi. Sıfır S3 un 999 tl ye satıldığı yerde adam ikinci eline 1000 tl istiyor.arkadas ticaret yaptığını belirtmiş. Kullanıcı olsa tabiki fiyat değişir.
Arkadaşı bilmem ama telefonculara gidince cidden fiyati öldürüyorlar.onlarda çok insafsizlar.
Samsun Galaxy Y var elimde , istediğim fiyat 175 TL -
elimde samsung s3 cakil mavisi var 600 tl ye vere bilirim cihazin faturasi kestirtmedim ama garanti kaselenmis tir 6 ayliktir boya atmasi vesaire yoktur ama kullanima bali oek belli olmayan kilcal cizik vardir ida kilifla kullandimgim halde nasil oldu bilmiyorum ilgilanirseniz pm
quote:
Orijinalden alıntı: slayer_00
Telefoncuyum istediğiniz fiyatlara ben müşteriden alıyorum ancak forum donanım haber'i ticaret hane olarak görmüyorum ilanınızda usulsüz bir durum yok ancak itici bir ilan olmuş saygılar iyi alışverişler
işde on numara bir insan bir esnaf -
quote:
Orijinalden alıntı: dargmen
quote:
Orijinalden alıntı: slayer_00
Telefoncuyum istediğiniz fiyatlara ben müşteriden alıyorum ancak forum donanım haber'i ticaret hane olarak görmüyorum ilanınızda usulsüz bir durum yok ancak itici bir ilan olmuş saygılar iyi alışverişler
işde on numara bir insan bir esnaf
emrullah baba noktayı koymuş...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X