Şimdi Ara

samsung s830 mu yoksa canon a550 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni çıkan ürünüyle dikkati üzerine çeken samsung, canon a550 almak için doğubanka giden müşterinin aklını karıştırmıştır. özellik karşılaştırmalarına şu linkten ulaşabilmekteyiz:http://www.eniyidijital.com/XX_Compare.php?c=dc&p1=SA_S830&p2=CA_A550&p3=xx_xx&p4=xx_xx&g=C

bi tanesi bi özellikten sivrilirken diğeri öteki özellikten sivriliyor. ben a550 yi en ucuz 355 e buldum s830 ise 320 ytl.. sizce ne yapmalıyım?

• Manuel ayarlarla haşır neşir olmak istersen canonu al. Ama uğraşmak istemezsen, samsungun sahne modları çok başarılı. Bence bu ikisini düşünerek al.
  • teşekkürler. o zaman canon alayım ben. çünkü bu foto makinasında bişeyler ögrenip fotografcılıgımı geliştirmek istiyorum. zamanı gelince çok daha iyi bi makina alırız..
  • a550 tabikide.samsungun lensiyle canonunkini karşılaştırmam bile
  • video çeiminde samsung çok başarılı şiddetle kaliteli ve uzun süreli video çekimleri için samsungu tavsiye ederim fotoda da ilk başlangıç isen fazla fark olmayacağını düşünüyorum
  • A550 yerine A540 al.. daha fazla manuel ayara izin verir
  • Manüel ayar istiyosan A550'nin özelliklerini tekrar incele.
  • canon
  • quote:

Orjinalden alıntı: dred

video çeiminde samsung çok başarılı şiddetle kaliteli ve uzun süreli video çekimleri için samsungu tavsiye ederim fotoda da ilk başlangıç isen fazla fark olmayacağını düşünüyorum

Arkadaşa katılıyorum.
    Bizzat makinanın test kullanımını gerçekleştirdim.
    Manuel ayarlarla hiç uğraşmana gerek yok.
    Video çekimine ise diyecek söz yok!
    Bir tek olumsuzluk var : Video çekiminde zoom yaparsan ses çıkmıyor
    kesiliyor.
  • kesınlıkle canon lensı samsungla kıyaslanmas bile
  • quote:

Orjinalden alıntı: pasha24

kesınlıkle canon lensı samsungla kıyaslanmas bile

Arkadaşlar bu markacı yaklaşımları bırakın yahu...Adam bize modelleri soruyor.Canonun her modeli çok mu süper?Ya da samsungun ya da kodağın , nikonun ..neyse..Model üzerine konuşalım...Karşıdakine daha yardımcı oluruz?

Üslup inşaallah sert olmamıştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.