Şimdi Ara

Samsung S85 klubü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
8.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: jakkal18

boşuna arama istersen kontörüne yazık.samsung distribitörü hiçbirzaman soruna çözüm üreteceği kaatinde değilim.bir arkadaşımın mak. arızalandı ve 1,5 ay oldu hala ses yok.tırı vırı.forumları araştırın,kaçtane servise giden mal adam akıllı sonuca ulaşmış.maalesefki bu tip basit cihazlar için extra yazılım veya yama hazırlayacakları kanaatindede değilim.kendi sitelerine bakın kaç makinanın yazılım güncellemesi var.ben 4,5 tane gördüm.
    ahhh canonum ahhh.nerdesin

evet haklısın, tel. aradım kont'un servisi olan bt servisi bir bayan çıktı sözde teknik destek veriyor telefonda yazılımla ilgili bir problemin olduğunu söyledim, bayanda lensten kaynaklandığını, falan baya saçmaladı yok fabrika ayarlarına sıfırlayın falan dedi, birde samsung'un web sitesinde s85'in firmware'inin olduğunu iddaa edince kapadım telefonu zaten, kendisinin teknik desteğe ihtiyacı var bence, çok yetersizler

• bayan kendisine böyle durumlar karşısında ne yapacağına dair komutlanrılmış.bildiği bişiy yok.yani basmışlar REC tuşuna kaydetmişler.sen ben arayınca başlıyor ötmeye..
    demekki s85 kronik rahatsız hemen solemiş bak.bundan 5 -6 mesaj önce bahsetmiştim.lenslerini sözde kendi üretiyor.sayılı lens üreticileri var.sorunun %60 lens , %20 mekanik %20 yazılım olduğu kanısındayım.birini çözseniz biyerden sorun devam edecektir.

sakına hata yapıp makinayı servise felan göndermeyin. sakınn...gidin aldığınız yere iade edin..beyenmedim kardeşim atın masaya değiştirin başka markayla..
  •  Samsung S85 klubü

basit bir photomatix le işlenmiş hdr çalışması.
  • Arkadaşlar bende bu makinadan aldım, fiyatına göre kullanışlı, tabiki 100 150 ytl eklenerek daha güzel makinalar alınabilir fakat 200 ytl gibi bir fiyata özellikleri makul.Sizinde bahsettiğiniz gibi odaklanama ma sorunu bazen benimde canımı sıkıyo, bunun haricinde bi sorunum yok, inşallah bende güzel buldığum fotoları koyarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: rafii

Arkadaşlar bende bu makinadan aldım, fiyatına göre kullanışlı, tabiki 100 150 ytl eklenerek daha güzel makinalar alınabilir fakat 200 ytl gibi bir fiyata özellikleri makul.Sizinde bahsettiğiniz gibi odaklanama ma sorunu bazen benimde canımı sıkıyo, bunun haricinde bi sorunum yok, inşallah bende güzel buldığum fotoları koyarım

evet dostum birkaç resim sende eklede alacak dostlara genel bi ön tanı fırsatı olsun.odaklanma sorununu birde şu şekil deneyin.tuşa yarım basın ve odak karesi yeşil yanınca uzak resimler için 1 adım ileri veya geri gidin ve denklanşöre tam basın.saçma gelecek ama bu şekilde net resimler aldım hayret..

• cam ve yağmur

Samsung S85 klubü
  • 5x optik zoom'lu 6 mp'den rip

Samsung S85 klubü
  • gün batımı

Samsung S85 klubü
  • hdr çalışması

Samsung S85 klubü
  • merhaba arkadaşlar samsung S85 kullanıyorum ayrıca satıyorum da şu ana kadar 6 makine sattım kısmetse bugun bir kişidaha almaya gelicek

1 tane arızalı makinem var müşteri aldıktan 3 gün sonra arıza yapmış flaş patlarken çok ses çıkarıyormuş ve birkaç flaştan sonra hiç patlamamış kaldı öyle servise göndericem .

Diğer bir olayda evet su gibi pil yiyor ben satarken yanında Gp nin 2700 mAh şarjlı pilinide alın diyorum yoksa duracell varta sony pilleri hiçbirşeye yaramıyor.

makinedeyle söyleyebilceğim birkaç şey var samsung içine birde kılıf koysa iyi olurdu bence :)

Ve gece çekimleri ziviri karanlıkta kırmızı flaşı ile birlikte oldukça parlak çıkarıyor görenler resmi gündüz çekildiğini sanıyor nerdeyse

5 optik zoom oldukça iyi bence dijital zooma gerek yok görüntü bulanıyor şuan piyadada hep 3 optik zoom var samsung bu fiyata bu makineyi iyi yapmış. alman objektifide oldukça iyi şuan

Aynı özelliklere sahip olimpos da var elimde bire bir aynı herşeyi hemen hemen sadece 30 ytl daha pahalı

• makro çekim ufak bir kalem pildeki minik okunmayan yazılar :)

Samsung S85 klubü
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayaletturk

merhaba arkadaşlar samsung S85 kullanıyorum ayrıca satıyorum da şu ana kadar 6 makine sattım kısmetse bugun bir kişidaha almaya gelicek

1 tane arızalı makinem var müşteri aldıktan 3 gün sonra arıza yapmış flaş patlarken çok ses çıkarıyormuş ve birkaç flaştan sonra hiç patlamamış kaldı öyle servise göndericem .

Diğer bir olayda evet su gibi pil yiyor ben satarken yanında Gp nin 2700 mAh şarjlı pilinide alın diyorum yoksa duracell varta sony pilleri hiçbirşeye yaramıyor.

makinedeyle söyleyebilceğim birkaç şey var samsung içine birde kılıf koysa iyi olurdu bence :)

Ve gece çekimleri ziviri karanlıkta kırmızı flaşı ile birlikte oldukça parlak çıkarıyor görenler resmi gündüz çekildiğini sanıyor nerdeyse

5 optik zoom oldukça iyi bence dijital zooma gerek yok görüntü bulanıyor şuan piyadada hep 3 optik zoom var samsung bu fiyata bu makineyi iyi yapmış. alman objektifide oldukça iyi şuan

Aynı özelliklere sahip olimpos da var elimde bire bir aynı herşeyi hemen hemen sadece 30 ytl daha pahalı

sony, varta ve duracell piller bir işe yaramyor demişsiniz, bence bu markaların 2650-2700 mAh'lık pilleri çok kaliteli ve yüksek performanslı,
    Şu an Sony 2700 mAh Ni-Mh pil kullanıyorum tamamı flaşlı 8mp'de 317 tane fotoğraf çektim ve pil göstergesi hala full gösteriyoror, flaşsız çekimde bu sayının 1000'e ulaşacağını düşünüyorum o yüzden bu pillere "hiçbir işe yaramaz" demek haksızlık olur

• fotoları değilde esmer mavi yakalı çocuğu begendim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lapse

fotoları değilde esmer mavi yakalı çocuğu begendim.

dur bende resmimi yükleyeyim ozaman.
    ah lapse ahh.biz makina üzerine münazara içindeyiz,sen resimden adam beyeniyosun.

arkadaşlar pil konusunu açıklamıştık.orjinal varta pillerle 2700 lük,yaklaşık flash otomatikte 600 foto çekebiliyosunuz.şunu asla unutmayın;bu tip makinaların ccd ve lcd ekranı çok hassatır.uzun açıklık sürelerinde aşırı ısınmaya maruz kalmaktadırlar.özellikle video çekimlerini kısa tutun.ccd ömrü açısından.

• arkadaşlar eksik yazmışım ben varta duracell sony pilleri birşeye yaramaz derken normal klasik pilleri dedim şarjlı değil :) şarjlı pilleri tabiki güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayaletturk

arkadaşlar eksik yazmışım ben varta duracell sony pilleri birşeye yaramaz derken normal klasik pilleri dedim şarjlı değil :) şarjlı pilleri tabiki güzel

ok, öyleyse sorun yok, kutudan çıkan duracell alkali pili 15-20 dakikada bitirmiştim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinozer -- 21 Haziran 2008; 11:14:58 >
  • yağmurlu bir gün

Samsung S85 klubü
  • bir hdr daha

Samsung S85 klubü
  • evet arkadaşlar sizler için gülhane parkından makro çekimler.
    perde hızı : 1/172
    diyafram : f/4,7
    iso : 50

Samsung S85 klubü

buda başka bir açı

Samsung S85 klubü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jakkal18 -- 23 Haziran 2008; 8:55:58 >
  • bu mekanımızda eminönü yeni camii.manuel ayarda çekildi.perde hızı ve diyaframda ayarlamalarla görüntü yakalandı.

perde hızı : 1/1000
    diyafram : f/2,9
    iso : 50

Samsung S85 klubü
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.