Şimdi Ara

SAMSUNG SCX-3200 YAZICI RESET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
14.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BİLEN YADA DUYAN VARMI ARKADAŞLAR SCX-3200 ÇİP SORUNU NASIL AŞILIYOR

• artık yazıcılara ruslar sınırsız yazılım çıkartmıyorlar seri numarasına göre kişiye özel yazılım çıkartıyorlar
  • Nasıl bir yazılım peki bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: vacell

Nasıl bir yazılım peki bu

seri numarasını gönderiyorsun yazıcının seri numarasına göre dosya gönderiyorlar dediklerine göre yeni versiyonlara sınırsız yazılım çıkartmayacaklarmış ayrıca iki sürüm çıkartıyorlar artık güncellemelerden etkilenen ve etkilenmeyen diye etkilenmeyen yazılım bir kere atıldıkttan sonra üzerine daha yazılım kabul etmiyor
  • slm arkadaşlar samsung scx 3200 çip resetleme yöntemini bilen varmı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: akcaliserdal

slm arkadaşlar samsung scx 3200 çip resetleme yöntemini bilen varmı???

tonere çip takarak veya yazılım ile çözebilirsin
  • tonere çip takılarak parayla ;maliyeti düşük olan yazılım vaya başka yolu olan bilen var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • slm arkadaşlar samsung scx-3200 resetleme yazılımına ihtiyacım var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.hotmail:akcali_serdal@hotmail.com
  • arkadaşlar merhaba, elimde seri no ile giriş yapılan scx-3200 yazılım mevcut. mesaj ile seri no ulaştırırsanız size özel firmware için yardımcı olurum. Herkese iyi forumlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofate_82

arkadaşlar merhaba, elimde seri no ile giriş yapılan scx-3200 yazılım mevcut. mesaj ile seri no ulaştırırsanız size özel firmware için yardımcı olurum. Herkese iyi forumlar...

Merhaba. Samsun SCX 3200 yazılımını bana mail atabilirmisin. Buarada sen hangi programla seri numarasını değiştirebiliyorsun ???

Email: hsrvv@hotmail.com şimdiden teşekkürler.
  • Seri numarası değiştirelemiyor ki sadece ana yazılımla yeni yazılım oluşturuluyor. yeni oluşan yazılım içerisine de kriptolama yöntemiyle korunma sağlanıyor. dolayısıyla siz seri numarasını değiştirseniz bile yazılım çalışmayacaktır. yüklesenizde yazıcınız boşa çıkacaktır. seri no göndeseydiniz size yazılımı atardım. ama siz yazılımı istiyorsunuz. ki yazılımın fiyatını bu işi yapan biri olarak benden çoooook çooook daha iyi biliyorsunuz. neyse lafı uzatmadan. herkese iyi forumlar....
  • MÜMKÜNSE BENDE ALABİLİRMİYİM
  • Arkadaşlar mlsf elimdeki ana programın datalarıyla oynarken yaptığım değişiklikleri yanlışlıkla kaydettim. ve yine mlsf orjinal dosya üzerinde çalışıyormuşum. Bu nedenle gönderimde bulunamıyorum. Faydalanan arkadaşlar oldu. Yine tedarik etmeye çalışacağım. Olursa yine buradan bilgi veririm.Teşekkürler...
  • Hiçbiyerde bulamadım şu 3200 chip resetleme proğramını :D
  • Bir chip reset programı buldum ama. Çalışıp çalışmadığını test edemedim. En üstten yazıcının versiyonu seçilip alttaki önce soldaki sonra sağdaki tuşa basıp deneyiniz. Sonucu da lütfen buraya yazın ki işe yaramıyorsa kaldıralım.
    NOT: İndirdiğiniz dosyaya virüs taraması yapınız.
    http://ul.to/mqr48p7s
  • http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/samsung-scx-3200-07-08-09-reset-48118236

SAMSUNG SCX 3200 RESET
    Samsung SCX 3200 07,08,09 Versyon olan yazıcılar seri numarasına göre resetlenebiliyor.Her defasında yazıcının seri numarasına göre yazılım almanız gerekiyor.Bu programla her defasında seri numarasına göre yazılım alma derdiniz bitiyor ve yazıcılarınızı seri numarası farketmeden sınırsız resetliyorsunuz.
  • Scx 3200 yazılımı isteyenler bana ulaşabilirler. İster tek kullanımlık ister generator. miralay0133@htm.cm
  • arkadaşlar herşey tmm güzel yükleme işlemi nasıl yapılacak-- bilgi verirmisiniz - kusura bakmayın çok şey istiyorum gbi birşey oldu ..:) ...şimdiden teşekürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.