Henüz piyasada yeni sayılan samsung scx-3405 fw modelini aldım, makine çok güzel çok da beğendim. Sadece tek sorunum şu; makine kablosuz ağa bağlanıyor yani ilk açtığımda kendi kendine bağlanıyor, bağlı yazısı ve ağın adı da görünüyor. Bilgisayar da aynı ağa bağlı, yalnız bilgisayardan herhangi bir belge için yazdır dediğimde yazıcı bulunamadı diye uyarı veriyor. İllaki kabloyu takmam gerekiyor.
Bilgisi olan yardımcı olabilirse çok sevinirim. Eğer problemi anlatamadıysam daha ayrıntılı yazabilirim. Şimdiden teşekkürler.
benzer bir problem var başımda ?
epson sx425 var bende.wifi kurulumu tamam olmasına rağmen epson scan programı çalışmıyor.tarayıcıyla iletişim kurulamadı diyor.
quote:
Orijinalden alıntı: cryptox
Merhaba arkadaşlar,
Henüz piyasada yeni sayılan samsung scx-3405 fw modelini aldım, makine çok güzel çok da beğendim. Sadece tek sorunum şu; makine kablosuz ağa bağlanıyor yani ilk açtığımda kendi kendine bağlanıyor, bağlı yazısı ve ağın adı da görünüyor. Bilgisayar da aynı ağa bağlı, yalnız bilgisayardan herhangi bir belge için yazdır dediğimde yazıcı bulunamadı diye uyarı veriyor. İllaki kabloyu takmam gerekiyor.
Bilgisi olan yardımcı olabilirse çok sevinirim. Eğer problemi anlatamadıysam daha ayrıntılı yazabilirim. Şimdiden teşekkürler.
tahminimce bunun sebebi kablosuz yapılandırma programını kurmamanızdan kaynaklanmaktadır. Aynı sorun benim HP 1102w modelinde vardı iki türlü kurulum yapılıyor birincisi usb kurulumu diğer ise kablosuz yapılandırma kurulumu. birincisini kurmuştum ve yazıcıdan kablosuz olarak çıktı almak istediğimde yazıcı bulunamadı uyarısı veriyordu
Merhabalar bu sorunun nedeni kablosu ağa daha öncede bir çok kez parola yada bir çok kez ağ arıtılma nedeniyle ortaya çıkar. Yapmanız gerekenleri yazıyorum dikkatlice okuyun tane tane uygulayın " Samsung SCX-3405FW wi-fi çıktı sorunu " ortadan kalkacaktır. http://www.tonerkartuş.comwww.yaziciresetle.com üzerinde de ulaşabilirsiniz
Sırasıyla "Menü #1934" yapın Ready to Copy diyecektir daha sonra menüye basın önünüze Tech Menu gelecektir OK'a basın Data Setup Gelecektir OK'a basın sağ okla ilerleyin "Clear All Memory" gelecektir OK'a basın TURKEY gelecektir OK'a basın Clearin Memory Please Wait diyecektir. Yazıcınız 1 ila 3 dk içerisinde yeniden başlar. Daha sonra ağ ayarlanızdan ağ sihirbazını seçip modeminizin adını bulup parolayı giriniz. Sorun %100 düzelecektir. Daha fazla bilgi için http://www.tonerkartuş.com 'a bakabilirsiniz.
bu yazıcı ile ilgili bi sorunum var. ağa,yani evdeki modeme bağlandım fakat aynı ağa bağlı laptopum ile yazıcı aradığım zaman ağda yazıcı bulamıyorum. yardımcı olabilecek var mı. ağda nasıl görecem