Şimdi Ara

Samsung SD Kart Mı? Bir Daha Düşünün!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar bu konu biraz nefret kusma konusu olacak. 2016 senesinde samsung 16 gb evo sd kart almıştım. Bu kart 5 ay içinde bozuldu ve garanti de kabul etmedi. Her neyse parası umrumda değil nasıl kurtarabileceğimi bilmediğimden kartı çöpe postaladım tüm belgelerim resimlerim gitti. Bir süre evdeki 4 gblık sandiski kullandım ve sonrasında 32gb evo+ aldım. O da 1 sene dayandı aynı şey oldu ve bozuldu. Sinirlendim ben de almadım sd kart falan. 2018 Ağustos ayında samsung shoptan s7 edge aldım yani takribi 8 ay önce. Almışken dedim artık düzgün bir sd kart da alıyım. 64 gb pro sd kart aldım eşek yüküyle para verip (180 lira civarı sd kart için fazla). Ve bu kart da dün mefta oldu. Samsungtan bir daha depolama birimi alırsam 2 olsun. Allahtan bu sefer biliyordum da kurtardım içindeki verileri. Samsung SD kart alıyosanız 2 kez düşünün derim.Müşteri hizmetleriyle konuştum kart hakkında ve bana dedikleri şuydu: "Uzun süre video kaydı falan yaptıysanız kartlar hasar alabiliyor. Bu kullanıcı sorumluluğunda". En fazla 1080p kayıt yaptım ve max 2 3 dklık kayıtlar diyince de maalesef biz bişey yapamayız dediler ....

Şimdi ekstra olarak sizden de bir sd kart tavsiyesi istiyorum. Samsung olmasın ve en az 32 gb olsun yeter. Ha bir de bu salak kartlar gibi bozulmasın

• Kusura bakmayın Samsung garantisi resmen leş SanDisk sd alabilirsiniz en ufak sorunda birebir değişim yapıyorlar allahtan Evo 860 iade ettim SanDisk ssd alicam samsunun hicbirseyi alınmaz garantisi resmen dalga geçiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sormayın hocam ya. Samsung fanboyu değilim ama bellek bakımından kaliteli olduğunu düşünmüştüm hep. Sonuçta ekran karti belleği ram bellek ssd hdd herşeyi yapiyolar. Ama gel gör ki aldığım ürünlerin hiçbiri 5 para etmezdi

• quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanSüperKahraman

Sormayın hocam ya. Samsung fanboyu değilim ama bellek bakımından kaliteli olduğunu düşünmüştüm hep. Sonuçta ekran karti belleği ram bellek ssd hdd herşeyi yapiyolar. Ama gel gör ki aldığım ürünlerin hiçbiri 5 para etmezdi
    Malesef öle dünyaca tanınmış marka ama gel görki servisi tamamen çöp. Daha tövbeler olsun Samsung adını duyunca yolumu değiştiririm o derece yani😂😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -QAism- -- 30 Nisan 2019; 23:15:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -QAism-

Kusura bakmayın Samsung garantisi resmen leş SanDisk sd alabilirsiniz en ufak sorunda birebir değişim yapıyorlar allahtan Evo 860 iade ettim SanDisk ssd alicam samsunun hicbirseyi alınmaz garantisi resmen dalga geçiyor
    Hocam Evo 860 ne gibi sorun çıkardı? SSD konusunda Samsung çok başarılı bir firmadır normalde. 860 Evo'da yakından takip ettiğim modellerden birisi. Sizin şanssızlığınız mı oldu acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Hocam 860 evo ben kullanmiyorum ama internette orda burda okuduklarimi söyleyeceğim. Samsung 860 evo gerçekten hızlı ve güçlü bir ssd ama bir ssdde en önemli olan şey isinmadir. Bir ssd ısınırsa kademeli olarak hız düşürür ayni flash bellekler gibi. 860 evonun da böyle bir sorunu varmış techpowerup benzeri yerlerde okudugum kadarıyla.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.