Şimdi Ara

Samsung Servis Garanti Uzatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 hafta önce Samsung RL4352KBASL buzdolabı aldık, aldığımız bayi kapıdan sokamadığı için kutusunu çıkarıpta soktu bu sırada kapı kolunda ve kapıda sürtmeden kaynaklı çizikler oldu bayide servise söylersiniz kapıdan girmediği için kutusunu çıkardık ve buralarıda biz çizdik diye. Samsung yetkili servis geldi bunları aynen söyledik bizim yapcağımız bişey yok kutuyu açmışlar hiç bir şeyi değiştirmeyiz dediler ve sonuşta yine müşteri olan biz mağdur olduk.

diğer bir olay eve gelince servis elektirikten olan arızaları karşılamıyoruz bu sebeple reglatörlü akım koruyucu philips marka pris takcaz 65 e dediler ama taktırmadım.

birde garanti uzatmayı satın almak istedik ama kupon kalmamış sipariş vermişler 1 aya kadar gelirmiş gelince arayacaklarmış sizce doğrumudur yoksa burdada bizi atlatıp gittilermi

• ekstra garanti koşullarını öğrenin, bazı firmalarda kurulumdan sonra ilk 6 ay ama samsung da farklı olabilir.. kapıda yaşanan durumlar nedeni ile atlatmak istemiş olabilirler. ama servisin ve satıcının böyle bişey yapması büyük terbiyesizlik.

hotpointte nakliye hasarı olduğu zaman ekstra garanti hediye ediliyor.
  • biz ekstra 4 yıl garanti kuponu siparişi vericez gelince ararız dediler ama onunda peşine biz düşücez galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kokomoko

ekstra garanti koşullarını öğrenin, bazı firmalarda kurulumdan sonra ilk 6 ay ama samsung da farklı olabilir.. kapıda yaşanan durumlar nedeni ile atlatmak istemiş olabilirler. ama servisin ve satıcının böyle bişey yapması büyük terbiyesizlik.

hotpointte nakliye hasarı olduğu zaman ekstra garanti hediye ediliyor.

yapabiliyorsan hemen iade et. Çünkü servis diye bir kavram yok samsung da. elli defa müşteri hizmetlerini ararsın sonra servis gelir makinanı götürür günlerce uğraşırsın ne oldu diye..
  • Hocam Samsung Türkiye servisi tam bir rezalet adamlar telefondan başka bir şeyle doğru düzgün ilgilenmiyorlar.Tüketici hakları Merkez Hakem heyetine bir başvurun derim.Başvuru ücretsiz.
  • çizilmesini felan sineye çektik onun için çabalamıcamda, kaç gün oldu garanti uzatmak için gereken kupon için aramadılar bunlar garantiyi 7 yıla uzatmamak içindemi uğraşıyo anlayamadım.
  • Ne oldu garanti uzattilar mi aynı durum benim de basıma geldi de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Garanti Yardım
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garanti uzatmadılar arkadaşlar, aradık hep bir yalan söyledi servistekiler bizde uzatsak yine aynı adamlarla muhatap olmaya çalışcaz diye vazgeçtik. Gerçekten kimse bu samsung servisiyle uğraşmak zorunda kalmaz umarım.
  • Samsungda ilk 6 ay.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.