Şimdi Ara

SAMSUNG SGH-i550W İncelikleri ve Uyumlu Yazılımlar (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
5
Favori
48.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • msn de sesli görüntülü görüşme yapılabilecekmi
    fring le
  • arkadaşlar i550 tel i yeni aldım daha önce kullandığım tellerin hepsi standart işletim sistemliydi.bu symbianlı alete route dışında ne bi program ne de oyun yüklemeyi bilmiyorum.yani çok acemiyim usta bi babayiğit güzel bi dille nasıl yapabileceğimi anlatırsa hayır duamı alır.acilen YARDIMLARINIZI bekliyorum.ŞİMDİDEN TŞKLER
  • yahu kamera sesi sorununa çözüm yok mu hala
  • arkdaşlar sizin telefondada ilk açıldığında sesde böle bi gariplik varmı bnde varda anlamadım ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: alohaman

Tek Tuşla Ekranı Yatay ve Dikey Duruma getirme

MagicKey programını açıyoruz.Applistten herhangi bir program ekliyoruz ve edit diyoruz programın adını döndür ve sid bilgisini 0X10207218 yapıyoruz tamam diyoruz.Keymap liste geliyoruz add diyip ismini döndür diyoruz ve tıklıyoruz click to add key pair e de tıklıyoruz

orginal key : 49
    maps to: 174
    tamam diyoruz bir tane daha ekliyoruz.

orginal key : 50
    maps to: 175

artık tuş kilidine geçtiğimizde(* tuşuna basarak) 1 ve 2 tuşuna basarsak ekranın döndüğünü görebilirsiniz.

arkadaşlar ben bu ekran döndürme işini beceremedim
    nasıl yapılıyo
    web'i açtım ekranı çevirmek için tuş kilidine geçmesini mi bekliycem
    tuş kilidine geçtikten sonra * tuşunu basık mı tutucam 1 ve 2 ye basarken yoksa üçüne aynı anda mı basmak lazım
    ne yaptıysam olmadı
    siz nasıl yapıyosunuz
    detaylı anlatırsanız sevinirim tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanko78 -- 22 Ocak 2009; 8:43:21 >

• en son yazılım nedir arkadaşlar,ben servise en son yazılımı yüklemelerini söylemiştim.
    i550JVHB2 yüklenmiş ama 2008-02-14 yazıyor yazılım için
  • quote:

Orjinalden alıntı: cüneyttan

en son yazılım nedir arkadaşlar,ben servise en son yazılımı yüklemelerini söylemiştim.
    i550JVHB2 yüklenmiş ama 2008-02-14 yazıyor yazılım için

Bu zaten telefonla gelen yazılım. En yeni yazılım tam hatırlamıyorum ama Nisan tarihli olması lazım.
  • taktIN sende o olaya gizli kameracimisin nesin

fring`le sadece sesli goru$me yapilabilir... gorusmeli chat sadece imichat adli yazilimla yapilabiliyor suan icin..

enson yazilim o deildir tarih eski gibi enson olani yuklememi$ler demekki sana...

quote:

Orjinalden alıntı: maxelll

yahu kamera sesi sorununa çözüm yok mu hala
  • aslında kamerayı ffazla kullanmam ama arkadaslar telefonu kurcalarken bile acsa kamerayı o acayip ses cıkınca sinir oluyom yaw cok kotu ses onun kesilmesi lazım
  • Kameranın sesi ancak tercihlerden sessize alındığı zaman çıkmıyor
  • bu konuda bilisi olan yok mu
    quote:

Orjinalden alıntı: tanko78

quote:

Orjinalden alıntı: alohaman

Tek Tuşla Ekranı Yatay ve Dikey Duruma getirme

MagicKey programını açıyoruz.Applistten herhangi bir program ekliyoruz ve edit diyoruz programın adını döndür ve sid bilgisini 0X10207218 yapıyoruz tamam diyoruz.Keymap liste geliyoruz add diyip ismini döndür diyoruz ve tıklıyoruz click to add key pair e de tıklıyoruz

orginal key : 49
    maps to: 174
    tamam diyoruz bir tane daha ekliyoruz.

orginal key : 50
    maps to: 175

artık tuş kilidine geçtiğimizde(* tuşuna basarak) 1 ve 2 tuşuna basarsak ekranın döndüğünü görebilirsiniz.

arkadaşlar ben bu ekran döndürme işini beceremedim
    nasıl yapılıyo
    web'i açtım ekranı çevirmek için tuş kilidine geçmesini mi bekliycem
    tuş kilidine geçtikten sonra * tuşunu basık mı tutucam 1 ve 2 ye basarken yoksa üçüne aynı anda mı basmak lazım
    ne yaptıysam olmadı
    siz nasıl yapıyosunuz
    detaylı anlatırsanız sevinirim tşk.

• Arkadaşlar wifi'de şifresiz kablosuz bir modem buluyorum erişim noktası olarak tanımlıyorum internete girdiğimde ise wlan ağı bulunamadı diyor bunun sebebi nedr?
  • sinyal dusuktur muhtemelen.. bilgilerine bak %60 ve ustu olsun sinyal seviyesi baglanicagin yerin mumkunse...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SONYENICHERY

Kameranın sesi ancak tercihlerden sessize alındığı zaman çıkmıyor

onu biliyorum ama benim dediğim program olarak genelde iken sessize almaki ile ilgili
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordamus

sinyal dusuktur muhtemelen.. bilgilerine bak %60 ve ustu olsun sinyal seviyesi baglanicagin yerin mumkunse...

sinyal ortalama 40-55 civarında 60ı görmedi hiç
    birde wlan ları bulduğunda örnğ. 7-8 tane buluyor hepsinde klit (şifreli) işratei war ama onda yok erişim noktası olarak tanımlıyorum bağlnatı ayarlarından güvenlik modunu web yaptığımda şifre ekranı geliyor sadece demekki şifreli ama sadece ordan giriliyor
  • telefonu satan biyer buldum başkada yok galiba türkiyede satan firma
    http://www.1marka.com/samsung-i550w-1gb.html
  • quote:

quote:

sinyal dusuktur muhtemelen.. bilgilerine bak %60 ve ustu olsun sinyal seviyesi baglanicagin yerin mumkunse...

birde wlan ları bulduğunda örnğ. 7-8 tane buluyor hepsinde klit (şifreli) işratei war ama onda yok erişim noktası olarak tanımlıyorum bağlnatı ayarlarından güvenlik modunu web yaptığımda şifre ekranı geliyor sadece demekki şifreli ama sadece ordan giriliyor

Bağlantının şifresiz olduğuna emin misin? Şifresiz gözükse de MAC şifreleme yapılmış olabilir.
  • %40 ise pek saglikli olmuyor dusuk yani.. sanirim bi baskasinin agi bu baglanmaya calistigin mac filtreleme olabilir veya ad hoc baglanti...

quote:

quote:

• Anlamadım büyük ihtimalle mac şifreleme çünkü dediğim gibi güvenlik ayarlarını web yaptığımda şifre ekranı geliyor ordan giriliyo sanırım teşekkürler
  • kardeş verdiğin bilgiler için teşekkürler. hayatımı kurtardın.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.