Şimdi Ara

SAMSUNG SGH-i550W İncelikleri ve Uyumlu Yazılımlar (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
5
Favori
48.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanirim birisi yuksek kapasiteli pil siparis etmi$ti ebay`den baya zaman gecti alohaman`di sanirim gelisme yokmu ? buarada skyfire tarayicinin i550`de uyumlu olmasi icin support@skyfire.com `a ve forumlarina baskida bulunun sureci hizlandiralim
  • merhabalar
    telefonu dün aldım kurcaladım bulamadım
    internete turkcell web ila bağlanıyor ben wifi ile baglanmak istiyorum bulamıyorum
    yardımcı olursanız sevinirim
  • Hepsiburada.com'dan aldıysan sen de benim gibisin. Son satılan i550w'larda wi-fi bağlanamama sorunu var. Samsung 4447711 müş.hiz. görülştüm onlar da çözemedi. HB'na geri gönderceğim.

quote:

Orjinalden alıntı: anotdor

merhabalar
    telefonu dün aldım kurcaladım bulamadım
    internete turkcell web ila bağlanıyor ben wifi ile baglanmak istiyorum bulamıyorum
    yardımcı olursanız sevinirim
  • tekrar merhaba
    wifi ile ilgili sorunum vardıı web e girerken wifi ile değil turkcellweb ile baglanıyordu dogal olarak benim kontorlerde .:)
    wifi ile baglan deyincede web : ağ geçidi cevap vermiyor yazıyordu
    sonra biraz araştırdım kurcaladım aşagıdaki sitede ayarlar resimli anlatılmış şu an wifi ile bağlandım geziyorum nette sizde bi bakın ayarlarınızı yapın belki sorun sadece ayarlardandır
    fethiyetv kardeşim sende bi bak bakalım inşallah senin sorunda ayarlardan kaynaklıdır da düzelir

http://www.cepforum.com/forum/symbian-sorunlari-ve-cozumleri-175/n95-8gb-de-bir-wifi-sorunu-ve-cozumu-158239.html

• Teşekkür ederim paylaşımın için Anotdor. Verdiği linkteki ayarları yaptım ama hala daha wi-fi bulamıyor. Benim sorunum daha kallavi.... Henüz WLAN bulamıyor, bulursa bağlanmayı deneyeceğiz :)

quote:

tekrar merhaba
    wifi ile ilgili sorunum vardıı web e girerken wifi ile değil turkcellweb ile baglanıyordu dogal olarak benim kontorlerde .:)
    sonra biraz araştırdım kurcaladım aşagıdaki sitede ayarlar resimli anlatılmış şu an wifi ile bağlandım geziyorum nette sizde bi bakın ayarlarınızı yapın belki sorun sadece ayarlardandır
    fethiyetv kardeşim sende bi bak bakalım inşallah senin sorunda ayarlardan kaynaklıdır da düzelir

http://www.cepforum.com/forum/symbian-sorunlari-ve-cozumleri-175/n95-8gb-de-bir-wifi-sorunu-ve-cozumu-158239.html

• quote:

tekrar merhaba

Ben yakında wireless modem almıştım. Bağlantıda problemim yoktu fakat bi süre sonra bağlantım kopuyordu. Modemin bütün ayarlarını denedim. Modemin arızalı olduğunu düşündüm. Başka modemlerde bu sorunu yapmıyordu çünkü.
    Dediğinizi yaptım ve denedim, bağlantı kopma sorunu olmadı :) Teşekkür ederim bilgilendirme için.

• quote:

Orjinalden alıntı: alohaman

Quick Office 6

En Güncel Ofis yazılımı.Bununla office 2007 dosyalarınıda düzenleyebilir ve görüntüleyebilirsiniz.

5 ve 6 versiyonunu beraber veriyorum...

http://r apidshare.com/files/163963373/QuickOffice_5_ve_6.rar

Linki yenileyebilecek biri var mı? Rapid linkleri bir süre sonra siliniyor. Biri tekrar koyarsa sabit rapid linki haline getirebilirim.
  • 4shared.com `a koysan daha iyi olur...
  • Günaydın millet benim tel yumdu gözlerini bir daha da açmadı.
    bu sabah şarjı iyice bitsin tel kapansın da şarja takayım dedim route 66 yı açtım telefon kapandıo
    artık ne şarj kabul ediyor ne de açılıyor
    acaba pil tamamen boş iken usb den şarj olmuyor mu şarj aleti de yanımda yok
    hepsiburadadan aldım teli bunlar telpa mı yoksa başarı garantili mi
    nereye versem daha çabuk cevap alırım tşk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanko78

Günaydın millet benim tel yumdu gözlerini bir daha da açmadı.
    bu sabah şarjı iyice bitsin tel kapansın da şarja takayım dedim route 66 yı açtım telefon kapandıo

bir süre şarjda tut hem telpa hem basari olarak gelebiliyor
    benim aldığım(hepsiburada.com'dan) ilk telefon telpa idi telefonun kullanılmış olduğunu görünce geri verdim basari garantili baska tel geldi
  • Bana da oldu korkucak bişiy yok hocam sarja bagla 5-10 dk sonra düzelir...Yani bnmki düzeldi daha dogrusu :)
  • şarj aleti evde
    USB den bağlaya biliyorum ama mağlesef hala bi düzelme yok
    şarj aleti veya USB kablo Fark eder mi

quote:

Orjinalden alıntı: abide85

Bana da oldu korkucak bişiy yok hocam sarja bagla 5-10 dk sonra düzelir...Yani bnmki düzeldi daha dogrusu :)
  • dostum telefonun kullanılmış olduğunu nasıl anlarız galiba benimki de kullanılmıştı şimdi sen deyince ayaklarım suya erdi
    ama tam emin değilim benim tel ilk geldiğinde route66 kuruluydu kartı taktım bastım çalıştı birde route 66 da son girilen adresler mi son gezilen yerler mi ne bi yer var orda daha önce girmediğim adresler vardı sadece buradan şüpelendim
    başka bakabileceğim bişey varmı

quote:

Orjinalden alıntı: baybars_

quote:

Günaydın millet benim tel yumdu gözlerini bir daha da açmadı.

bir süre şarjda tut hem telpa hem basari olarak gelebiliyor
    benim aldığım(hepsiburada.com'dan) ilk telefon telpa idi telefonun kullanılmış olduğunu görünce geri verdim basari garantili baska tel geldi

• quote:

şarj aleti evde

quote:

Bana da oldu korkucak bişiy yok hocam sarja bagla 5-10 dk sonra düzelir...Yani bnmki düzeldi daha dogrusu :)

Benim de şarj komple bitmişti, usb'den şarj etmedi. USB voltajı yeterli gelmiyor sanırım.
  • tşk,
    başka 3.7 volt pille takviye yaptım açıldı şimdi şarjda
    demekki usb den tam bitik pil şarj etmiyomuş

quote:

Orjinalden alıntı: SiLGEC

quote:

şarj aleti evde

quote:

Benim de şarj komple bitmişti, usb'den şarj etmedi. USB voltajı yeterli gelmiyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanko78 -- 9 Ocak 2009; 13:41:27 >

• quote:

tşk,
    başka 3.7 volt pille takviye yaptım açıldı şimdi şarjda
    demekki usb den tam bitik pil şarj etmiyomuş

quote:

Orjinalden alıntı: SiLGEC

quote:

şarj aleti evde

quote:

Cep telefonları veya PDA'larda usbden sarj mumkun olsa bile tavsiye edilmez...

• herkese selam.donanımhaber forumuna yaklaşık bir aydır üyeyim.Forumdaki yazışmaları ara ara okuyorum ancak ilk defa birşeyler yazmak kısmet oldu.Buradaki yazışmalar üzerine bu hafta hepsiburada.com dan i550w satın aldım.Buradaki yazışmalardan sonra cep telefonu teknolojisine ne kadar uzak kaldığımı fark ettim.Bu nedenle bu telefonu alma konusunda tereddütlüydüm acaba telefonu anlamaz da karıştırır mıyım diye.Son bir cesaretle siparişimi verdim.Şimdi forumdan,bu telefonla neler yapabileceğimi öğrenmeye çalışıyorum ama çoğu programı anlamıyorum.Hem benim gibilerin de bu forumdaki bilgilerden faydalanabilmesi hem de ileri düzeyde bilgisi olan üyelerin, benim gibi acemilerin sorularından bıkmaması için şöyle bir önerim var;daha basit sorunların paylaşıldığı farklı başlıklar aşılsa.Bir başlık altında bir sürü program linki veren veya sorun yazan üyeler olmuş.bunlar tek tek başlıklar altında paylaşılsa iyi olur diye düşünüyorum.Böyle bir uygulama varsa ben mi göremedim bilmiyorum.

• VERDİĞİNİZ LİNKTEKİ SİTEYE GİRMEK ENGELLENMİŞ.AYNI PROBLEM BENDE DE VAR.NE YAPMAM LAZIM. YARDIM!
    quote:

tekrar merhaba

• quote:

Orjinalden alıntı: fzt.yzk
    VERDİĞİNİZ LİNKTEKİ SİTEYE GİRMEK ENGELLENMİŞ.AYNI PROBLEM BENDE DE VAR.NE YAPMAM LAZIM. YARDIM!
    quote:

tekrar merhaba

ŞU YAZIYOR:

Bu sorun epeyce canımı sıktı ve oldukça zamanımı aldı. O yüzden benzer sorunu olan arkadaşlarla paylaşmak istiyorum.

Sorun: Evimdeki USR9108 modem ile N95 GB arasında wifi bağlantısında sıkıntı yaşanıyor. Ayarlar telefonda yapılandırılmış ve şifre doğru girildiği halde yazılan web adresine ya giremiyor yada girdikten kısa bir süre sonra bağlanamama sorunu yaşıyor, "ağ geçidi cevap vermiyor" hatası oluşuyor. Aynı sorun fring uygulamasında da kısa süre içinde çevrimdışına düşme şeklinde gösteriyor.

NSS ile firmware bölge kodlarını değiştirmekten(garanti dışı kalır) son versiyon firwware(30.0.0.18) upgrade etmeye, wep WPA ayarlarına kadar bi çok farklı şey denedim. Yığın bellek ve telefon belleğini silmek, hard reset ile farbrika ayarlarına geri yüklemek ise sorunu bir kaç gün için çözsede sorun hemen yeniden ortaya çıktı.

Çözüm: Araçlar/ayarlar/bağlantı/kablosuz LAN ayarları altında, seçeneklerde gelişmiş ayarlara girin. Burada otomatik yapılandırmayı kapatıp güç tasarrufunu iptal edin, ayrıca TX güç seviyesi max düzeye çekilebilir.
    Güç tasarrufundaki bir bug dan dolayı bazı ürünlerde sorun yaşanabiliyor.

Bu sayede uykusuz gecelerim sona erdi. Bu hertürlü wifi sorunun çözmemekle birlikte benzer sorun yaşayanlara yardımcı olabilir.

Ayrıca garminxt kurulumu hakkındaki faydalı yazı için NAGYOS74 teşekkür ederim.

Saygılar.

• quote:

dostum telefonun kullanılmış olduğunu nasıl anlarız galiba benimki de kullanılmıştı şimdi sen deyince ayaklarım suya erdi
    ama tam emin değilim benim tel ilk geldiğinde route66 kuruluydu kartı taktım bastım çalıştı birde route 66 da son girilen adresler mi son gezilen yerler mi ne bi yer var orda daha önce girmediğim adresler vardı sadece buradan şüpelendim
    başka bakabileceğim bişey varmı

benim telefonun kullanılmış olduğu bariz belliydi
    1- kutu eskimişti
    2- telefonun ekran jelatini yoktu
    3- garanti belgesi vatan bilgisayar kaşeliydi(hepsiburada.com dan aldım)
    4-telefon kirliydi
    5- batarya yuvaları iz yapmıştı ancak uzun süre kullanılan telefonda iz yapar
    5- sd kart iz yapmıştı
    5- trackbal zor dönüyprdu ayarları değişmişti

i550W'de varmı bilmiyorum ama nokia'lara ömür sayacı var tel i,le ne kadar görüşüldüğü kayıt ediyor programla sıfırlanabiliyor ama bir fikir verebilir
    telefonda farklı programlar yüklüyse bu da fikir verebilir ama en önemli iz dış görünüşü batarya kapağı oynuyorsa(uzun süreli kullanım) bu fikir verebilir
    ama kısa süreli kullanılmış telefonu ayırt etmek zor
    haritan daha önce aktive edilmişse zaten telefonun kullanılmış demektir

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.