Şimdi Ara

SAMSUNG SGH-i550W İncelikleri ve Uyumlu Yazılımlar (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
5
Favori
48.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mdc76

daha önce n80 de kullandığım ve yaklaşık 10 tane de ayrıca ses kayıt programı denememe rağmen direk ses kaydı yapıyor fakat hiçbiri arama kaydı yapmıyor ve windovs live messanger ın değişik sürümlerini denememe rağmen bir türlü yükleyemedim alternatif programlar kullanmaktayım bu konularda yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler...

msn nokialara yükleniyo kendi sitesinde de zaten nokia modelleri var model seçerken. i550w için fring yükle en iyisi oradn istediğin adresi açarsın. ben yukledm ama açılışta hemen acılıyodu kaldırdım snra forumda çözumu yazıldı ama kullanmyrm bosa ugrasmadm

iyi akşamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desx -- 24 Aralık 2008; 22:39:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcemen

http://forum.donanimhaber.com/m_16194138/mpage_31/tm.htm buradaki arkadaş xelnex programıyla çağrıları kaydettiğini söyledi.Başka başarabilen varmı acaba???

Dostum xelnex de işe yaramıyor...
    Ben telefon görüşmesi esnasında cihazın kendi ses kaydedicisini çalıştırmayı denedim "Sesli görüşmeler esnasında kayıt yapamazsınız!" gibi bir uyarı çıkıyor ve kayıt yapmıyor...Snırım yazılımsal olarak bir bloklama sözkonusu.Kırılabilir ama bu işle ilgilenen birilerinin yardımı gerekli.
    Ayrıca Verdiğin sayfadaki arkadaşın xelnex'i çalıştırdığına iikna olmadım, gerçekçi değil..
    Çözüm bulursak burada paylaşalım bana da çok gerekli bu özellik.. Saygılarla...

• arkadaşlar bnm mp3 playerde müzik dinelrken ara sıra ses gidip saniyede geliyor yani 1 mp3 te 10-12 kere böyle çok kısa süreli ses gidip geliyor sanki çizik cd gibi birde acaip derece az ses çıkartıyor mp3 player video izlerken örneğin daha çok ses çıkıyor sizce bunun nedeni nedir?
  • arkadaslar ben bu hackleme isini yaacam galiba ama insallah basima bisey gelmez
    once programlari indiricem sonra baslicam
    bu yazdiginiz programlar bulunurmu sayet rapidden indiremezsek yani
    bildiginiz calismayan link varmi
    bide ben bu hack islemini yaptigimda routh 66 ve gps ayarlarinda bir silinme bozulma olurmu
    soylerseniz sevinirim
    cunku gps suan onemli benim icin
    en kisa zamanda cevabinizi bekliyorum///,,,
    cok saolun bu samsung i550 icin bir aciklik getirdiginiz icin
    ben tel den cok memnunun sayet aradigim boyl biseydi
    eger olursa bu islem cok seviniem ve telefonumla iyi vakit gecirem
  • Bisey daha var , ben telefonda buetooth device arama secenegini bulamadim yoksa yok mu boyle bisey bilgilendirrirseniz sevinirim
    bide ben bu fring i yuklerken voipaudiosvr sertificasi bulunamadi diyor ve yuklenme iptal ediliyor buna nasil bir cozum olabilir

bide lutfen fring sitesine bak demeyin ben arap emirliklerinde calisiyorum
    bu serefsizler bu ve buna benzer siteleri falan bloke etmisler yani acamiyorum
    radip linkli ona benzer bisey verirseniz seviirim
    yada bir sozum yolu
    nimbuzz diye bir program indirdim ama parali ariyabiliyorum sadece]

en kisa surade cevabinizi bekliyorum
    umarim yardimederdiniz
  • kimse bilmiyormu yahu bi benim başımamı geldi bu :(
    acaba ubdate etsek düzelirmi :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanko78

bu program demo mu
    tam sürümü yok mu
    quote:

Orjinalden alıntı: Ghaneli

quote:

Orjinalden alıntı: verondeniz

quote:

Orjinalden alıntı: uguretes

ARKADAŞLAR ALLAH AŞKINA ŞÖYLE KLASÖRDEKİ ŞARKILARIDA AYIRAN EQ AYARI OLAN ADAM GİBİ BİR MP3 ÇALMA PROGRAMI BULAN VARMI YAAAAA

http://w17.easy-share.com/1702762821.html bu işini görür sanırım.

çoook teşekkürleer

kayıt yaparken 0 yazarak kayıt yapabilirsin tam sürüm olur o zaman.

• az önce 2.02 sürümünü silip 2.17 yi yükledim full diye ama o da key istiyo
    0 da kabul etmedi bakalım 2.02 yi gene yükleyip denemek lazım
    tşk.
  • lcg jukebox 2.17 için key nedir bilen varmı acaba
  • quote:

lcg jukebox 2.17 için key nedir bilen varmı acaba

2.17
  • quote:

Orjinalden alıntı: true-crypt

quote:

2.17

ama geçersiz diyo 2.17 ye
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: true-crypt

quote:

2.17

ama geçersiz diyo 2.17 ye

Kurduğunuz sürüm 2.17 ise çalışması gerekiyor. İmei yazıp enter tuşlayın çıkan kodu programın register bölümüne girin.

• pardon dostum o link miş ben direk 2.17 yazmıştım
    şimdi oldu tşk
  • arkdaşlar bu telde nasıl wifi ile bağlanıyoruz
  • i550dzhf1 yüklü pc studio görmuyo hocalar napcaz
  • yeni gelen arkadaşlar soru sormadan önce bu başlığı ve diğer samsung i550 başlıklarını baştan sona kadar okusunlar!! butun sorularının cvpları mevcuttur kolaya kaçmayın...

ecorotti, zaten cihazdaki flash fener olarak kullanmaya elverişli deil zayif işik veriyor sony"lerdeki gibi bişey bekleme yani mumkun deil..

cihazdaki kitlenmeler yazılımsal ve herkezde oluyor her açılan uygulamayı menuyu çıkış yaparak kapatın herzaman..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecorotti

arkadaşlar telefonun flashını elfeneri olarak ullanmayı başaran var mı? bunu yaptığını idda eden ne kadar program varsa deniyorum işe yaramıyor.

video moduna geçirip kayıt dedikten sonra ışığı kullanabilirsin
  • samsung i550w telefonumuzda sorunsuz çalışan navigasyon proğramlarını söylermisiniz ? benim kullandığım garmin mobile+sygic mc guider bunların haricinde çalışan varmı bilmiyorum...
  • arkadaşlar öncelikle merhaba bende bu telefondan almak istiyorum. Bana artı ve eksi yönlerinden bahsedermisiniz. Bu fiyata alınabilir bir telefonmu ve kullananlar memnun kalmışmı yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SONYENICHERY

arkadaşlar bnm mp3 playerde müzik dinelrken ara sıra ses gidip saniyede geliyor yani 1 mp3 te 10-12 kere böyle çok kısa süreli ses gidip geliyor sanki çizik cd gibi birde acaip derece az ses çıkartıyor mp3 player video izlerken örneğin daha çok ses çıkıyor sizce bunun nedeni nedir?

wlan seçeneği var bağlantılarda onu asla ya getir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refsak -- 28 Aralık 2008; 16:19:48 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.