Şimdi Ara

SAMSUNG SGH-i550W İncelikleri ve Uyumlu Yazılımlar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
5
Favori
48.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkürler ama ben sadece google yi kaldırmak istiyorum ...
    diğer kısayollar çok kullanıışlı

quote:

Orjinalden alıntı: Joe_Feyzullah

quote:

Orjinalden alıntı: Ghaneli

ben googleyi nasıl kaldırabilirim ..
    o boşluk olmasın istemiyorum

ayarlar-ekran- etkin beklemeyi kapatınca kalkıyor
  • yardım istiyorum.
    telefonu aldım ve çok iyi
    ancak connect yapamıyorum.pc studio ve driverleri yükledim ama,usb kablosunu taktığımda ,i550 hemen yanıt veriyor pc studio bağlantısı diye ama bilgisayarımda "usb aygıtı tanımadı windows tanımadı" diye uyarı mesajı çıkmakta.tekrar tekrar uninstall ve install ediyorum,sorunu çözemedim birtürlü.ne yapmam lazım bilemiyorum.başarı serviste arkadaşıma verdim kendi pc sinde problemsiz çalışmış.benim pc de uyumsuzluk mu var xp kullanıyorum.
    öneriniz ve uygulamamı istediğiniz bir şeyler varsa lütfen bilgi verin.ayrıca 550 modeminide bilgisayar ve program görmüyor.
    şimdiden teşekkürler.
  • X-plore programına döndüğünüzde hafıza kartınıza girin.Oradan karta yüklediğimiz installserver.exe dosyasının üzerine gelin ve 2 tuşuna basarak dosyayı kesin.C:\sys\bin klasörüne gelin ve yapıştırın oraya.Telefonu yeniden başlatın.

Bu kısmı dosya yöneticisinde göremiyorum arkadaslar nedendir acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pirifakir

yardım istiyorum.
    telefonu aldım ve çok iyi
    ancak connect yapamıyorum.pc studio ve driverleri yükledim ama,usb kablosunu taktığımda ,i550 hemen yanıt veriyor pc studio bağlantısı diye ama bilgisayarımda "usb aygıtı tanımadı windows tanımadı" diye uyarı mesajı çıkmakta.tekrar tekrar uninstall ve install ediyorum,sorunu çözemedim birtürlü.ne yapmam lazım bilemiyorum.başarı serviste arkadaşıma verdim kendi pc sinde problemsiz çalışmış.benim pc de uyumsuzluk mu var xp kullanıyorum.
    öneriniz ve uygulamamı istediğiniz bir şeyler varsa lütfen bilgi verin.ayrıca 550 modeminide bilgisayar ve program görmüyor.
    şimdiden teşekkürler.

Tanıyamadı diyorsa başka bir usb portunda deneyin. Kasa önüncekiyse anakart portlarından deneyin. büyük ihtimal çözülecektir.

• i550 de otomatik açılma özelliği varmı?
  • arkadaşlar usb sorunum için verdiğiniz cevaba teşekkür ederim.
    navigasyon yüklü ama,sd card ı çıkarttığımda program hata veriyor.başka sd card takmak aynı zamanda route66 kullanmak istiyorum.nasıl yaparım.
    teşekkürler.
  • Telefona 200 ün üzerinde oyun+pro yükledim.Bu gün wlan bağlantısında sıkıntı yaşadım .Gittiğim yerlerdeki wlanları ekleyince 20 civarında wlan bağlantısı oldu telefon şiti... :)

Az önce fabri ka ayarlarına geri döndüm ve şu anda tüm programlarım çalışıyor ve telefonum ilk günkü gibi hızlı... Wlan sorunumda çözüldü...

Telefonunuz yavaşlarsa , problemler yaşarsanız direk fabrika ayarlarına dönün ve tüm sorunlar hallolsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: virgaba

quote:

Orjinalden alıntı: desx

quote:

Orjinalden alıntı: Orod-Dain

Hack işlemini aynen belirttiğiniz şekilde yaptığımı anıyorum ancak bir çok dosya açılmasına rağmen C:/sys/bin klasörü açılmıyor. Programda ekstra ayar filan mı yapmam lazım acaba ?

hocam zannedyrm xplorer da seri numarası girmednz bende de gzukmedı hiç y-browser dan yaptm tmamdr hele ki şu ekran dnurme hrka saolasn alohaman

Aynı problem bende de var...y -browserdan yaptım demişssiniz. y-browser nedr ? detay verebilir misiniz ? şu bin klasörünü ben de görmek istiyorum artık :)

y- browser explorer gibi bir programdır ben size en kısa zamnda upload ederim ama zannediyorum symbıan programları ksmnda var ya da google dan aratablrsnz yıne de ben yuklerm buraya iyi aksamlar

• arkadaşlar ekran koruyucu yok makinede bu sorunu bir programla halledebildinizmi
  • Arkadaşlar wireless modülünün mac adresini nasıl bulabiliriz? Bir de benim telefonda ayarlarda o wireless sinyal gücünü ayarlayan bölüm yok. Telefonu yeni aldım içindeki orijinal firmware, o yüzden mi?
  • Biraz araştırmayla buldum internette, burada da paylaşayım.

Cihazın mac adresini bulma: *#62209526# yazmanız yeterli.

Ekleme: Diğer sorunumu da çözdüm, sadece biraz karıştırmam gerekiyormuş. Otomatik ayarı kapatınca manuel ayarlar çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatal89 -- 21 Aralık 2008; 14:44:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: abide85

X-plore programına döndüğünüzde hafıza kartınıza girin.Oradan karta yüklediğimiz installserver.exe dosyasının üzerine gelin ve 2 tuşuna basarak dosyayı kesin.C:\sys\bin klasörüne gelin ve yapıştırın oraya.Telefonu yeniden başlatın.

Bu kısmı dosya yöneticisinde göremiyorum arkadaslar nedendir acaba ?

C:\sys\ içine BİN dosyası acmak istedigim zaman '' Klasör oluşturulamıyor'' diye uyarı veriyor X-plore programı...Y browser zaten sys dosyasını bile görmüyor bu hack işlemini nasıl yapcam bilemiyorum...
  • ekran koruyucu problemi kiss60 ile halloluyor
  • http://forum.donanimhaber.com/m_16194138/mpage_31/tm.htm buradaki arkadaş xelnex programıyla çağrıları kaydettiğini söyledi.Başka başarabilen varmı acaba???
  • İ550 Samsung tarafından yayınlanan son yazılım I550JVHD1/i550JTHD1 dır

TELPA tarafından verilen bilgi bu

bu ne demek arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: [ TÛRÍ ]

quote:

Orjinalden alıntı: maxelll

ben pmhe3 versiyonu yukledim nettende hellocarbideyi attım tele ama sadece beyaz ekran cıkıyor kullanamıyorum programı xplore 2 de yuklu ama hellocarbide olmadıgından rompacther de yukjlenmiyor bu yuzden hackleyemedim nasıl yapcaz..

http://r apidshare.com/files/165724257/samsung_hellocarbide.rar.html

bunu dene dostum bide

Link ölmüş
  • Telefonu daha yeni aldım ama arada sırada kilitlenmeye başladı. Daha sonra kilitlenen programı görev yöneticisinden kapatmaya çalışıyorum olmuyor. Telefonu kapatmaya çalıştığımda ise ekranda samsung yazısı kalıyor kapanmıyor. Bataryayı çıkarmak zorunda kalıyorum. Takılan programlar, bağlantı yöneticisi(2 kere), real player(1 kere), ama daha telefon 3 günlük. Bir de batarya 1 gün olmadan bitiyor, yaptığım işler ise, 1 saat müzik dinlemek, yarım saat internet, yarım saat de vidyo izleme, bunların dışında telefon bekleme modunda, ve toplam batarya süresi 10 saat falan. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • arkadaşlar telefonun flashını elfeneri olarak ullanmayı başaran var mı? bunu yaptığını idda eden ne kadar program varsa deniyorum işe yaramıyor.
  • daha önce n80 de kullandığım ve yaklaşık 10 tane de ayrıca ses kayıt programı denememe rağmen direk ses kaydı yapıyor fakat hiçbiri arama kaydı yapmıyor ve windovs live messanger ın değişik sürümlerini denememe rağmen bir türlü yükleyemedim alternatif programlar kullanmaktayım bu konularda yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler...
  • bu program demo mu
    tam sürümü yok mu
    quote:

Orjinalden alıntı: Ghaneli

quote:

Orjinalden alıntı: verondeniz

quote:

Orjinalden alıntı: uguretes

ARKADAŞLAR ALLAH AŞKINA ŞÖYLE KLASÖRDEKİ ŞARKILARIDA AYIRAN EQ AYARI OLAN ADAM GİBİ BİR MP3 ÇALMA PROGRAMI BULAN VARMI YAAAAA

http://w17.easy-share.com/1702762821.html bu işini görür sanırım.

çoook teşekkürleer

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.