Şimdi Ara

SAMSUNG SGH-i550W İncelikleri ve Uyumlu Yazılımlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
5
Favori
48.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: konnichiwa

quote:

Orjinalden alıntı: serromacher

Buraya da yazayım belki yazıya ek imkanı olur.

X-plore programına döndüğünüzde hafıza kartınıza girin.Oradan karta yüklediğimiz installserver.exe dosyasının üzerine gelin ve 2 tuşuna basarak dosyayı kesin.C:\sys\bin klasörüne gelin ve yapıştırın oraya.Telefonu yeniden başlatın.

Alohaman arkadaşım bende c:sys klasörü gözükmüyor ne yapmam gerek?

Mr.Blöf arkadaşımız cevabı evermiş. bu adım rehberde yazmıyor.

Tamam şimdi hallettim.İlk başta x-plore uygulamasını çalıştırdıktan sonra 0 a basıp karşımıza çıkan 4 kutuyu da işeretlememiz gerekiyormuş.Bu sayede gizli klasörleri de görebiliyoruz.İşlemi yapan arkadaşlar bu adımı ihmal etmesinler.Yoksa C:/sys/bin klasörünü bulamazlar.Daha sonra menü den hellocarbideyi çalıştırıp işleme devam edin.Tekrar x-ploreye döndüğünüzde gizli klasörleri görebileceksiniz.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ayrıca Magic Key de harika bir olay o trackball dan kurtulduk. Sadece site yazarken sorun çıkacak. acaba text moduna döndüğünde tekrar tuşların eski haline gelmesini sağlayabilir miyiz?

Bu bilgiler için Teşekkürler

Herkese merhaba,Hack işlemini yapamya çalışırken sırayla bütün anlatılanları yaptım son aşamada 4 seçeneği işaretledikten sonra C:/sys/bin klasörünü buldum fakat galiba yanlışlıkla sys/bin klasörüne bişey yaptım.Bulamıyorum.Anlatılanları adım adım yaparken sys dizini gözüküyor fakat /bin dizini gitti,bulamıyorum.
    Ne yapmam gerekli acaba?Yardımcı olabilirmisiniz?

hocam acill cevap garmin i yükledim x plorer da yükledim garminin şarjı çok bitirmemesi için söylenen bi yöntem vardı onu yapmak istedim fakat c:sys dosyasının altında bin dizini yok acil yardım (yapılması gerken herşeyi yaptım)

• merhaba alohaman eline sağlık bilgiler çok güzel, ben daha önceden pmhe3 ü yükledm ama sevmedm elınde varsa jvhb2 yı gndereblrmsn sevmedm bunu ben acıl cevabnı beklyrm hanı yedekleme nasıl yplr blmedgmden yapmadm belkı sen yedeklemssndr ya da elınde mevcuttur, acıl cevap beklyrm.
  • Bilgiler için teşekkür ederim, çok yararlı
  • lütfen bi cevap ya i550jvhb2 istyrm
  • bu telefonda ekran koruyucusu yapamıyormuyuz mesela saat filan themes launcher diye bi prog vardı ama yukleyemedim baska bir yolu varmıdır?
  • usb`den sarjI kapatabilen varmI ? her kablo takildiginda sarj etmesi rahatsiz etti beni...
  • Acaba i550 için en iyi converter programı ne sizce
  • ARKADAŞLAR ALLAH AŞKINA ŞÖYLE KLASÖRDEKİ ŞARKILARIDA AYIRAN EQ AYARI OLAN ADAM GİBİ BİR MP3 ÇALMA PROGRAMI BULAN VARMI YAAAAA
  • quote:

Orjinalden alıntı: uguretes

ARKADAŞLAR ALLAH AŞKINA ŞÖYLE KLASÖRDEKİ ŞARKILARIDA AYIRAN EQ AYARI OLAN ADAM GİBİ BİR MP3 ÇALMA PROGRAMI BULAN VARMI YAAAAA

http://w17.easy-share.com/1702762821.html bu işini görür sanırım.

• bende herkesin bayramını kutlarım ..

ancak ben belkide 40 tane ses kayı porgramı kurdum ancak hepsi kuruldu ancak hiçbiri konuşma esmasında kayıt yapmadı ..

hiç ses kayrt programı kuran yokmu çalıştığından da emin olan .. benim kurduklarımın hepsi telefona kuruldu ama konuşmayı kayd etmedi
  • ses kayit programlarini program uzerinden arama yaparak deniyorsunuz deilmi ? ole yapmiyorsaniz kayit etmesini beklemeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: verondeniz

quote:

Orjinalden alıntı: uguretes

ARKADAŞLAR ALLAH AŞKINA ŞÖYLE KLASÖRDEKİ ŞARKILARIDA AYIRAN EQ AYARI OLAN ADAM GİBİ BİR MP3 ÇALMA PROGRAMI BULAN VARMI YAAAAA

http://w17.easy-share.com/1702762821.html bu işini görür sanırım.

çoook teşekkürleer

• c:sys/bin klasörünün peşinde araştırmalarımı yürütürken , zira benim tel de göstermiyor o klasörü...gizli galiba..., yukarda anlatılan "ROMpatchernew " dosyasını her çalıştırmak istediğimde, hem c: hem e: de şu uyarıyı veriyor :

"Gerekli uygulama erişimine izin vermedi"

Dolayısıyla hala gizli dosyaları , dolayısıyla da meşhur " c: sys/bin klasörüne ulaşamadım. Ne yapabilirim ?

Edit: gizli dosyaları görüntülemeyi başardım. Arka sayfada arkadaşın bahsettiği explorer dan "0" tuşundan klasör seçeneklerini değiştirerek. Ancak bu sefer de "sys" var "bin" yok. :)

Gerçi ben bunu bir tek :

"photojotter_1_10.sis" programını yükleyebilmek için yapıyorum...başka program yükleyeceğimden değil.

Sonuçta bu programı yükleyip çalıştırmayacaksam da çalışmalarıım boşa gidecek.

Nedir derseniz bu program, 2 yıl önce sony ericsson p800 telefonumda kalemle ekrana resim, yazı falan yazabildiğimiz bir programdı. yaptığım resimleri kaydetmiştim bilgisayara ama uymlu program bulamadığım için bilgisayrdan açamıyorum. Belki dedim tekrar bu sis programı ile cep ten açabilirim dosyalarımı.

Yardımcı olabilecek biri olursa çok makbule geçecek. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virgaba -- 10 Aralık 2008; 14:56:13 >

• Yeni sürümde sertifika hatası veriyor. Bu sorunu nasıl halledebilirim?
  • Oyunları bulamadım bu cihaz için
  • bazı kodlar i450 için de kullanabilir.Konu sahibinden i450 için rom warmı acaba ?
  • Route sesli Navigasyonu açamadım sesli yapmak için ayarı varmı?
  • wireless modulunu kapatamadigimiz icin su sekilde guc tasarrufu moduna gecebiliriz:

menu > ayarlar > baglanti > kablosuz lan > secenekler > gelismis ayarlar

altinda bulunan Tx guc seviyesini: 4mw ve guc tasarrufu modunu etkin yaptigimiz taktirde, wireless modulu daha az guc tuketecektir.

Eger baglanmak istediginiz modem yakinlarinizdaysa (evinizde, isyerinizde) 4mw cikis gucu yeterlidir. Fakat daha uzun erisim menzili istiyorsaniz, wireless kullanacaginiz durumlarda cikis gucunu 10 veya 100mw'a alip isiniz bittiginde yeniden 4mw'a gecebilirsiniz. Bu sekilde telefon 4gundur beklemekte. bilginize.

-----------------

@desx

internet uzerindeki arastirmalarimda henuz turkce bir yazilima rastlamadim, degil i550jvhb2. eger bir sekilde elime gecerse, yine bu baslik altindan paylasacagim.

@siluet

symbian versiyon nokia'larda oldugu gibi herhangibir flash dosyasini vs ekran koruyucu yapamiyoruz maalesef veya ben bulamadim.

@lordamus

servis menusunde boyle bir ayarin oldugunu hatirliyorum ama emin olmak icin yeniden gozden gecirmem gerekiyor. bu arada sehayat kiti (yani normal sarj cihazi) ile usb'den sarj arasindaki farki da belirteyim. bildiginiz gibi seyahat kitleri sarj suresini kisa tutmak icin bataryayi yuksek amperde sarj etmektedir. usb'de ise dusuk amperde lakin uzun sure beklemek gerekmektedir. ama usb'den sarj ettigimde telefonun bekleme suresinin neredeyse 1.5 kat arttigini gordum. bu nedenle hem batarya omrunun hem de bekleme suresinin uzun olmasi icin usb'den sarj etmenizi tavsiye ederim.

@cedayroy

Ultra Video Converter veya WinAVI MP4 Converter i550 icin iyi alternatiflerdir.

@uguretes

LCG Jukebox V2.12 hem ekolayzir hem de album resimlerini gosterme ozelligine sahip, i550 de gayet hizli calisan bir programdir. Denemenizi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xitforum -- 14 Aralık 2008; 14:44:03 >

• Hack işlemini aynen belirttiğiniz şekilde yaptığımı anıyorum ancak bir çok dosya açılmasına rağmen C:/sys/bin klasörü açılmıyor. Programda ekstra ayar filan mı yapmam lazım acaba ?
  • Allah razı olsun arkadasım
    Pil derdimiz bitecek bence

quote:

Orjinalden alıntı: xitforum

wireless modulunu kapatamadigimiz icin su sekilde guc tasarrufu moduna gecebiliriz:

menu > ayarlar > baglanti > kablosuz lan > secenekler > gelismis ayarlar

altinda bulunan Tx guc seviyesini: 4mw ve guc tasarrufu modunu etkin yaptigimiz taktirde, wireless modulu daha az guc tuketecektir.

Eger baglanmak istediginiz modem yakinlarinizdaysa (evinizde, isyerinizde) 4mw cikis gucu yeterlidir. Fakat daha uzun erisim menzili istiyorsaniz, wireless kullanacaginiz durumlarda cikis gucunu 10 veya 100mw'a alip isiniz bittiginde yeniden 4mw'a gecebilirsiniz. Bu sekilde telefon 4gundur beklemekte. bilginize.

-----------------

@desx

internet uzerindeki arastirmalarimda henuz turkce bir yazilima rastlamadim, degil i550jvhb2. eger bir sekilde elime gecerse, yine bu baslik altindan paylasacagim.

@siluet

symbian versiyon nokia'larda oldugu gibi herhangibir flash dosyasini vs ekran koruyucu yapamiyoruz maalesef veya ben bulamadim.

@lordamus

servis menusunde boyle bir ayarin oldugunu hatirliyorum ama emin olmak icin yeniden gozden gecirmem gerekiyor. bu arada sehayat kiti (yani normal sarj cihazi) ile usb'den sarj arasindaki farki da belirteyim. bildiginiz gibi seyahat kitleri sarj suresini kisa tutmak icin bataryayi yuksek amperde sarj etmektedir. usb'de ise dusuk amperde lakin uzun sure beklemek gerekmektedir. ama usb'den sarj ettigimde telefonun bekleme suresinin neredeyse 1.5 kat arttigini gordum. bu nedenle hem batarya omrunun hem de bekleme suresinin uzun olmasi icin usb'den sarj etmenizi tavsiye ederim.

@cedayroy

Ultra Video Converter veya WinAVI MP4 Converter i550 icin iyi alternatiflerdir.

@uguretes

LCG Jukebox V2.12 hem ekolayzir hem de album resimlerini gosterme ozelligine sahip, i550 de gayet hizli calisan bir programdir. Denemenizi tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.