Şimdi Ara

SAMSUNG SGH-i550W İncelikleri ve Uyumlu Yazılımlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
5
Favori
48.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Mr.Blof

Bu telefon sesini yükseltme işini yapsak bir sorun olur mu acaba?Aranızda daha önce deneyen var mı?

bi problem yok ancak orjinal gain klasorunun yedegini almanı tavsiye ederim
  • bu arada ekran döndürmeyei denedim olmadı aynen dediklerini yaptım ama gene olmadı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: summer40

Kamera modunda zoom yaparken çıkan o korkunç sesi nasıl keseriz ya ?????

bende o işle ugrasıyom su sıralar onu rompacther ile yapcagız ama netten buldugum dosyara biizm tele uymadı bakalım bulursam olacak...
  • merhabalar

oncelikle verdiginiz kodlar ve programlardan oturu tesekkur ediyorum.

3 haftalik i550w kullanicisiyim, gercekten diger forumlarda eksik olan noktalara degindiginiz icin sag olun.

merak ettigim konu guncel firmware'lar hakkinda. samsunglarda da nokialar gibi bolge kodlari girerek yuklenen yazilimlari turkcelestirmek mumkun mudur? eger mumkun degilse musait bi zamanimda romlari inceleyerek mevcut olan en guncel yazilimi turkcelestirme isine girecegim.

Guncel yazilimda assisted gps yani gps+ destegi, bekleme ekraninda wireless ibaresi ve bircok acigin kapanmasi ile batarya performansinin iyilesmesinden bahsediliyor. Ne yazikki turkiyedeki servislerin pasifligi ve samsungun isleri zorlastirmasi sebebiyle (nokia internet sitesinde yeni yazilimlari paylasiyor) bu hizmetten mahrum kaliyoruz. Yeni yazilimlari deneyenlerin yorumlarini almak gerekiyor, ben de en yakin zamanda yuklemeyi dusunuyorum. Yukledigim taktirde goruslerimi buradan paylasacagim.

Aklima takilan diger bir husus ta i550in oyun performansi. islemcisi yeterince guclu olmasina ragmen (330mhz) grafik performansi pek tatmin edici degil. bunun da yeni yazilim ile duzelecegi kanaatindeyim.

paylasimlarinizin devamini dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xitforum -- 25 Kasım 2008; 0:16:20 >

• Hackleme işlemini yaptım. fakat sonrasında telefon dosyalarına erişmek isteyen program için bir defa izin ver demek yeterliyken; program sürekli izin istemeye başladı. böyle birşeyle karşılaşan var mı? bu hello cabride yüzünden midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hekimoglum -- 25 Kasım 2008; 1:30:45 >
  • Garmin için magic keyi çalıştıramadım tuşları atadım ancak bi türlü çalışmadı.
    2 > page up kodları 50>16
    4>left arrow kodları 52>14
    6>right arrow kodlar 54>15
    8>down arrow kodlar 56>17

Bu şekilde kodladım hatalımı yaptım acaba...?

Sonunda becerdim.Magickeyi hafıza kartına kurarsanız çalışmıyor.Telefon hafızasına kurdum düzeldi... süper çalışıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcemen -- 25 Kasım 2008; 15:01:17 >
  • merhaba arkadaşlar hellocarbide menü1 bastım yes yes 15 20 kere bastım uyg kapandı.... installserver uygulamasını hafıza kartından (2) ile kesip C:sys bin klasörüne kopyala diyosunuz bende bu C:sys olarak görünüyor ve stop Can't open file : altta C:\sys\installserver.exe yazıyor birsey daha konu dışı ama sis dosyalarını çalıştırmıyor desteklemiyor diyor ne yapmalıyım
  • Firmware güncelleme hakkında dökümanı yazdım.ilk mesajın son kısmında okuyabilirsiniz.tekrar uyarıyorum elimizdeki firmware "ingilizce"dir.

Samsung teknik servisindeki veyahut elinde olan arkadaşlardan Türkçe firmware public etmesini bekliyoruz!

@xitforum

firmware dil değiştirme işlemi hakkında bilgi sahibiysen eğer seninle beraber uğraşıp birşeyler yapalım ne dersin?

@çelik377

sis dosyaları genelde eski symbianlar için oluyor.o yüzden yüklenmiyordur.genelde diyorum çünkü bazı programcılar veya crackerlar sis paketlemesi kullanabiliyor.

sen yanlış yere atmışsın sanırım installserver dosyasını.c:\sys klasöründen kes o dosyayı c:\sys\bin\ klasörüne at.
    eğer c:\sys\bin\ klasöründe installserver.exe dosyasını görüyorsan sorun yok demektir.

@mcemen

yazına cevap yazacaktım ki halletmişsin sorunu.çok faydalı bir program ;)

@maxell

programı tel hafızasına kurup tekrar denemeni tavsiye ederim.

ayrıca nette bulunan ses kesme patchleri nokia lar için genelde.oturup bizim samsung için birşeyler yapmamız gerekecek;)

• programı kurdum ama su ses olayını çözdüm sayılır bizim teldeki bu kamera seslerini xplore ile nerde oldugunu buldum z den system digital sound deidigmizde ortaya cıkıyor bu ses dosyaları.. onları hafıza kartına falan xplore ile kopyalabiliyom ama z ye kopyalama olmuyor eger o dosyların yerine sessiz olanları koyarsak yada silersek onları ses sorunu ortadan kalkacak ama z den dosya alabilememe ragmen dosyalrı silemiyom ....
  • @maxell

z rom dur. silinemez okunur.windows cd sinin telde ki adı z dir :).

benim düşündüğüm bir yöntem var ama ilk denemelerim hata verdi.

c2z diye bir patch olayı var.

tel z yerine c den okuyor dosyaları ama bizim telde sorun çıkartıyor nedense.bakalım sorunu çözebilirsem anlatacağım nasıl olduğunu.
  • haydi bakalım çözecegiz su kamera olayını :D

yaknda ugrasmaya devam mutlaka vardır bir yolu bendede pmhe3 yazılım var ama gene o sesler cıkıyor yeni versiyonda sesler gider diye dusunmustum bu arada ben yeni verisyonu pili falan cıkarmadan yukledim normal apolloyu actım dosalrı ekledim ordanda alldownload o kadar::::
  • forumun adını vermeyeceğim ama karaktersizin birisi benim yazımı almış kendisinin gibi başka bir foruma kopyalamış bir de üstüne teşekkür beklemiş.

sana diyorum karaktersiz al bütün bunların hepsini kopyala her yere kopyalada millet bu telefonu duysun faydalı bilgiler öğrensin.

arkadaşlar boşuna uğraşmayın bu telefon hakkında bu siteden başka bir yerde bilgi bulamazsınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpErkin -- 25 Kasım 2008; 21:18:43 >
  • @alohaman

rom editor programlarini arastirmaya basladim, benim de ingilizce ile bi sorunum yok. lakin ugrasacaksam herkes icin faydali bir sey uzerine mesai harcamak isterim. msn veya google talk vb interaktif bir ortamda konusalim durumu olmaz mi ?

yeni yazilimi yukledigini okudum, bir benchmark programi ile test sonuclarini buraya eklersen; Yazilimlar arasindaki performans farkini da -eger varsa- anlayabiliriz.
    kamera, ses kalitesi, batarya omru gibi hususlarda herhangi bir farklilik hissediliyor mu? bu konular hakkinda da bizleri bilgilendirirsen sevinirim.

Ekteki SP Mark programini kullanarak i550jvhb2 yaziliminin test sonuclarini belirtiyorum:

----------------------------------------
    SPMark 3D Score: 1059

3D tests

3D Game: 11.23 fps
    3D FillRate: 3.46 Mtexels/s
    3D PolyCount: 96,98 Ktriangels/s

Programin linki:
    http://r apidshare.com/files/167441128/SPMark_S60_FREE.SIS.html

Edit:

Internetteki SPMark sonuclarini arastirirken hayrete dustum.

N93'un test skoru: 9633
    N95'in test skoru: 6878

PowerVR GPU sayesinde i550'i 6 veya 8e katliyor. hayret.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xitforum -- 26 Kasım 2008; 4:12:02 >

• C: \sys bin olayını çözdüm ama daha sertifika isteyen bi uygulama yükleyemedim diğer konulara gelince bende yeni öğreniyorum ... herkese teşekkürler birde tüm sis leri açsaydı iyi olacaktı ..
  • @xitforum

i550dzhf1

SPMark 3D Score: 998 çıktı şaka gibi :)

demek ki bu samsung için firmware yapanlar telefonu çalıştırsın gerisini salla diyerek firmware yapmışlar.
  • @alohaman

harika! yazilimi guncel tutalim derken, eldeki performanstan da oluyoruz yani oyle mi ? gerci yurtdisi forumlarda i550DZHF1'in i550PMHE3'den daha hantal oldugunu soyluyorlardi. i550PMHE3 veya i550XXHH1 ile test etmek lazim birde.
  • @xitforum

i550XXHH1 bu yazılımda wireless yok ama deneyebilirim.

i550PMHE3 bu yazılımıda indiriyorum birazdan deneyip puanları yazarım.

Ama bildiğim bir konu var o da şu, herhangi bir gelişmenin kolay kolay olmayacağıdır.
  • testi yaptım bende pmhe3 versiyonu var ingilizce test sırasında guzel bir helikopter oyunu izliyorsunuz biraz uzun surebilir test daha sonra ekranda bir suru sekiller falan oluyorr 3d grafikler cıkıyorr derken bitti test

sonuçlar pmhe3
    3d tests

3D game : 10,91 fps

3D fillrate: 3,40Mtexels/s

3D polycount : 89,12Ktriangles/s
  • anlasiliyor ki yeni yazilimlardan performans beklemek yanlis. napalim, en azindan mevcut ozellikler sorunsuz calisacak.
  • Garmin ile ilgili önemli bir bilgi vermek istiyorum.
    Telefonumda garminin 5.00 versiyonunu pil tüketme sorunu olmadan cardrunner.dll dosyasına dokunmadan kullanıyordum.Dün 5.00.10 versiyonunu kurdum, kurmaz olaydım.Telefonun pili aniden bitmeye başladı.Xplore ile cardrunner.dll yi değiştiremedim , izin vermedi.Bende garmini sildim.Bugün 5.00 versiyonunu baştan yükleyeceğim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcemen -- 27 Kasım 2008; 9:05:48 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.