Şimdi Ara

SAMSUNG SGH-i550W İncelikleri ve Uyumlu Yazılımlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
5
Favori
48.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben size söylüyorum 5.00.00 yükleyin diye.Dilimde tüy bitti bunu söylemekten.Hatta diğer konuda linkini de verdim.
    Demek ki sorun 5.00.10 daymış.Bende 5.00.00 yüklü şu ana kadar şarj sorunuyla karşılaşmadım.Mükemmel çalışıyor.
  • Sabah 9 da Garmin 5.00 ı tekrar yükledim şu ana kadar 3,5 saatir jarzım full. 5.00.10 versiyonu olsa çoktan 1 çizgiyi yemişti..
  • paylasim icin tesekkurler..bi sorum olacak telefona yukledigim programkarı goremiyorum yuklendi diyor ama hic bi yerde gozukmuyor neden olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: siluet

paylasim icin tesekkurler..bi sorum olacak telefona yukledigim programkarı goremiyorum yuklendi diyor ama hic bi yerde gozukmuyor neden olabilir

Hafıza kartını çıkarıp takınca yüklemeler klasöründe görmen gerekiyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcemen

quote:

paylasim icin tesekkurler..bi sorum olacak telefona yukledigim programkarı goremiyorum yuklendi diyor ama hic bi yerde gozukmuyor neden olabilir

yok yine olmadı gstermiyor
  • Arkadaşlar benim i550 de C:/sys/bin klasörü yok. hatta C:/sys bile yok.. ne yapmam gerekir?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mcemen

quote:

yok yine olmadı gstermiyor

Yüklenecek programın sisx dosyasını hafıza kartına download klasorune at.Sonra telefondan programı hafıza kartına kur.Bakalım görünecekmi..

Oda olmazsa fabrika ayarlarına dön.. Merak etme rehber falan kaybolmuyor..

• kamera sesi olayı ne durumda iptal edebilecekmiyiz ben daha bulamadım nasıl yapılacagını
  • mevcut firmware`i telden backup alabilmenin bi yolu olsaydI cok iyi olucaktI... dzhf1 ile ne gibi farkliliklar gordunuz yazarmisiniz ?
  • arkadaşlar konuşma esnasında ses kayıt yapabilen bir program bulabilen varmı.?Mevcut programların hiçbirisi kayıt yaptırmıyor.
  • arkadaşlar yeni firmwareyi yükledim fakat wireless'e bağlanmıyor "Unable to connect" yazıyor.

Nasıl halledebilirim?
  • @onurabii

settings-connection-access points e gir ordan hangi hattaysan gprs ayarlarını yap.yada hiç uğraşamam diyorsan uyduruk bir access point ekle düzelecek sorunun.

@mcemen

görüşme kayıt olmuyor ve olmasıda mümkün gözükmüyor.umarım ileriki zamanlarda yanıltır programcılar beni...
  • Buraya da yazayım belki yazıya ek imkanı olur.

X-plore programına döndüğünüzde hafıza kartınıza girin.Oradan karta yüklediğimiz installserver.exe dosyasının üzerine gelin ve 2 tuşuna basarak dosyayı kesin.C:\sys\bin klasörüne gelin ve yapıştırın oraya.Telefonu yeniden başlatın.

Alohaman arkadaşım bende c:sys klasörü gözükmüyor ne yapmam gerek?

Mr.Blöf arkadaşımız cevabı evermiş. bu adım rehberde yazmıyor.

Tamam şimdi hallettim.İlk başta x-plore uygulamasını çalıştırdıktan sonra 0 a basıp karşımıza çıkan 4 kutuyu da işeretlememiz gerekiyormuş.Bu sayede gizli klasörleri de görebiliyoruz.İşlemi yapan arkadaşlar bu adımı ihmal etmesinler.Yoksa C:/sys/bin klasörünü bulamazlar.Daha sonra menü den hellocarbideyi çalıştırıp işleme devam edin.Tekrar x-ploreye döndüğünüzde gizli klasörleri görebileceksiniz.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ayrıca Magic Key de harika bir olay o trackball dan kurtulduk. Sadece site yazarken sorun çıkacak. acaba text moduna döndüğünde tekrar tuşların eski haline gelmesini sağlayabilir miyiz?

Bu bilgiler için Teşekkürler

• @serromacher

sana tavsiyem.ses açma kapamayı yukarı aşağı olarak ata web ve gps tuşunu sağ sol olarak ata ve internete girerken yatay modu kullan çok rahat kullanım oluyor;) ayrıca yaptığın keymapi sadece webe ata en temizi o olur.
  • arkadaşlar magic key programını ayarlarken trackball tuşlarını numeric keylere ayarlayacağıma tam tersini yaptım topu yukarı çektiğinizde 2 ye filan basmaya başlamıştı menüye girip içinde gezemez oldum teleona format atmayı düşünürken Jtaskman programını pcye bağlayıp kurdum ve oradan magic key i çalıştırıp iptal edebildim. çok kötü oluyor ama kurtarılabiliyor. ama yinede dikkatli olun
  • quote:

Orjinalden alıntı: serromacher

Buraya da yazayım belki yazıya ek imkanı olur.

X-plore programına döndüğünüzde hafıza kartınıza girin.Oradan karta yüklediğimiz installserver.exe dosyasının üzerine gelin ve 2 tuşuna basarak dosyayı kesin.C:\sys\bin klasörüne gelin ve yapıştırın oraya.Telefonu yeniden başlatın.

Alohaman arkadaşım bende c:sys klasörü gözükmüyor ne yapmam gerek?

Mr.Blöf arkadaşımız cevabı evermiş. bu adım rehberde yazmıyor.

Tamam şimdi hallettim.İlk başta x-plore uygulamasını çalıştırdıktan sonra 0 a basıp karşımıza çıkan 4 kutuyu da işeretlememiz gerekiyormuş.Bu sayede gizli klasörleri de görebiliyoruz.İşlemi yapan arkadaşlar bu adımı ihmal etmesinler.Yoksa C:/sys/bin klasörünü bulamazlar.Daha sonra menü den hellocarbideyi çalıştırıp işleme devam edin.Tekrar x-ploreye döndüğünüzde gizli klasörleri görebileceksiniz.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ayrıca Magic Key de harika bir olay o trackball dan kurtulduk. Sadece site yazarken sorun çıkacak. acaba text moduna döndüğünde tekrar tuşların eski haline gelmesini sağlayabilir miyiz?

Bu bilgiler için Teşekkürler

Herkese merhaba,Hack işlemini yapamya çalışırken sırayla bütün anlatılanları yaptım son aşamada 4 seçeneği işaretledikten sonra C:/sys/bin klasörünü buldum fakat galiba yanlışlıkla sys/bin klasörüne bişey yaptım.Bulamıyorum.Anlatılanları adım adım yaparken sys dizini gözüküyor fakat /bin dizini gitti,bulamıyorum.
    Ne yapmam gerekli acaba?Yardımcı olabilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konnichiwa -- 4 Aralık 2008; 13:37:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: alohaman

@serromacher

sana tavsiyem.ses açma kapamayı yukarı aşağı olarak ata web ve gps tuşunu sağ sol olarak ata ve internete girerken yatay modu kullan çok rahat kullanım oluyor;) ayrıca yaptığın keymapi sadece webe ata en temizi o olur.

Evet bende o internetle gps i düşündüm ama sesler aklıma gelmemeişti Teşekkürler :)

Bu 0 a basıp klasörülerin görünme işlemi başta daha sonra tekrar diğer uygulamada hellocarbide de menü 1 den hepsine yes dedikten programları kapayıp girip bakabilirsin bu sefer gelmiş olmalı.
  • ya arkadaslar bu cihazdan bende aldim ancak wifi kapanmiyormu hep acikta tariyormu onu sormak istedim
  • Kapanmıyor evet devamlı tarıyor.Sen asla wlan gösterme desen de mevcut wlan ağlarında devamlı yeni ağlar buluyor
  • teşekkürler alohaman, araştırman ve paylaşımın için.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.