Şimdi Ara

SAMSUNG SGH-i550W İncelikleri ve Uyumlu Yazılımlar (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
5
Favori
48.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazılım için teşekkürler. Ben de yükledim. Back-up'tan dolayı yazılımlarda biraz problem oldu ama düzelttim.
    Eskiye göre biraz daha yavaş gibi yazılım. Yeni özellikleri tam olarak kullanmaya başlamadım.
    GPS+ 'ta "veri indirme"yi seçtiğim zaman indiremiyor. Kullanabilen var mı?
  • SİLGEC hocam;

menü--ayarlar--genel--konumlama--konumlama sunucusu girip erişim noktasına operatör ayarlarını seçersen sorun düzelir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: desx

ve ben de söz verdiğim gibi duamı yaparım hocam; Allah herşeyi gönlüne göre versin yalnız artık Türkçe firmware çıkartmıyacaklarmış diyebirduyum aldım İnşaallah desteği sürdürler.

Allah razi olsun, ayni sekilde hakkinizda herseyin hayirlisi olsun, bir firmware insana bu kadar insanin tesekkurunu ve duasini getirdi ya o beni cok mutlu etti, tesekkurler.
  • @mitokondrioglukadayi

Allah razı olsun :)

@lordamus

çinden yüksek kapasiteli pil getirirmişsin, normal pilden düşük kapasiteli olurmuş bunu öğrendim :)
  • Arkadaşlar merhaba,
    i550w için firmware güncellemeyi nasıl yapacağız? ilk sayfada bu işin nasıl yapılacağı anlatılan kısımda telefon için driver dosyalarından bahsedilmiş
    fakan bu dosya çekildiğinde ne apollo programı nede driver dosyaları çıkıyor.firmware yapan arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demobig -- 4 Haziran 2009; 9:15:42 >
  • i550JVHD1 versiyon yükseltme

1- bu linkten Apollo ver. 4.21 i indiriyoruz.
    http://ra pidshare.com/files/143033057/Apollo_ver_4_1_.21_SS60_Driver_PDA_Phone.rar.html (maxell arkadaşımızın uploadudur)

2- apolloyu rar dan çkrtyoruz.

3- apollo uygulaması ve driver klasörü gözükecek.

4- dirver klasöründen phone driver a giriyoruz ve setup.inf dosyasını çalıştırıp install diyoruz.

5-Apollo programını açıyoruz. Modem code yazan yere i550JVHD1.bin dosyasını gösteriyoruz. PDA image yazan yere de i550JVHD1.img dosyasını gösteriyoruz.

6-Sonra telefonu kapatıyoruz 4-7 ve güç (açma tuşuna aynı anda basıyoruz. mavi bir ekran bizi karşılıyor ve üzerinde yanıp sönen bir all download yazısı.

7- ardından telefonu usb aracılığıyla bilgisayarımıza bağlıyoruz ve bize donanım yuklendi yazısı cıkıyor çünkü biz setup.inf dosyasıyla yukledık. ardından apolloyu açıyoruz ve all download diyoruz ve download işlemi başlıyor tamamlandıgında yenı donanım bulundu dıyor bızde pda driver klasorundekı IBootHostUSB dosyasını gösterıyoruz. pda da download oluyor. (Vista kullanan varsa söylesin ona göre de anlatım yapabilirim bu adım için çünkü driver konsunda biraz farklı).

NOT: MESULİYET KABUL EDİLEMEZ.. İŞLEM SIRASINDA TELEFONU BAGLANTIDAN CIKARMAYIN DOKUNMAYIN BİLE

Sorusu olan arkadaşlar sorabilirler. Hepimiz yardımcı oluruz. Şimdiden hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desx -- 4 Haziran 2009; 11:18:43 >

• bilgiler için teşekkürler
  • estağfirullah hocam
  • quote:

SİLGEC hocam;

menü--ayarlar--genel--konumlama--konumlama sunucusu girip erişim noktasına operatör ayarlarını seçersen sorun düzelir.

Sağolasın. Akşam kurcalarken bulmuştum. Yeni yazılım olunca telefon yeni hissi uyandırdı :D
    Bu arada GPS tuşuna basınca olmayan navigasyon programını açmaya çalışıyor. Eskisi haline dönüyo mu bulan var mı?
  • estağfirllah hocam. bence de yeni gibi şimdi. ona ben de çözüm bulamadım Route yüklü ama açamıyo ordan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desx -- 4 Haziran 2009; 21:01:01 >
  • Merhaba,
    Arkadaşlar anlattığınız işlemi yaparken telefon açılmaz oldu. İlk açılıştaki Samsung yazısı çıkıyor ama öylece kalıyor. Ne yapmam lazım, yardımcı olursanız sevinirim.
  • yeniden yazılım yüklemeyi dene hem pda hem modem kısmını yükledinmi?
    @mitokondrioglukadayi

Allah razı olsun
    sayende servise götürmeden versiyonu yükselttim telefon yeni gibi oldu
  • @Herkes

Bu arada bugün deneme yaptım nokia bl-5c pil telefona uyumlu :)

Kapak biraz zor oturuyor ama acil durumlar için işe yarıyor :)
  • alohaman hocam yaralı bir bilgi gerçekten şarj zamansız yerde biterse BL-5C pil elimde mevcut
  • 5 numaradaki dosyaları nerede bulacam , i550jvhd1 yazan tesekkurler
    vista kullanıyorum ve telefonu taktıgımda hangi baglantıyı secmem gerekır ? veri aktarım samsung vb..

quote:

i550JVHD1 versiyon yükseltme

1- bu linkten Apollo ver. 4.21 i indiriyoruz.
    http://ra pidshare.com/files/143033057/Apollo_ver_4_1_.21_SS60_Driver_PDA_Phone.rar.html (maxell arkadaşımızın uploadudur)

2- apolloyu rar dan çkrtyoruz.

3- apollo uygulaması ve driver klasörü gözükecek.

4- dirver klasöründen phone driver a giriyoruz ve setup.inf dosyasını çalıştırıp install diyoruz.

5-Apollo programını açıyoruz. Modem code yazan yere i550JVHD1.bin dosyasını gösteriyoruz. PDA image yazan yere de i550JVHD1.img dosyasını gösteriyoruz.

6-Sonra telefonu kapatıyoruz 4-7 ve güç (açma tuşuna aynı anda basıyoruz. mavi bir ekran bizi karşılıyor ve üzerinde yanıp sönen bir all download yazısı.

7- ardından telefonu usb aracılığıyla bilgisayarımıza bağlıyoruz ve bize donanım yuklendi yazısı cıkıyor çünkü biz setup.inf dosyasıyla yukledık. ardından apolloyu açıyoruz ve all download diyoruz ve download işlemi başlıyor tamamlandıgında yenı donanım bulundu dıyor bızde pda driver klasorundekı IBootHostUSB dosyasını gösterıyoruz. pda da download oluyor. (Vista kullanan varsa söylesin ona göre de anlatım yapabilirim bu adım için çünkü driver konsunda biraz farklı).

NOT: MESULİYET KABUL EDİLEMEZ.. İŞLEM SIRASINDA TELEFONU BAGLANTIDAN CIKARMAYIN DOKUNMAYIN BİLE

Sorusu olan arkadaşlar sorabilirler. Hepimiz yardımcı oluruz. Şimdiden hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi //KML// -- 9 Haziran 2009; 11:42:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: //KML//

5 numaradaki dosyaları nerede bulacam , i550jvhd1 yazan tesekkurler
    vista kullanıyorum ve telefonu taktıgımda hangi baglantıyı secmem gerekır ? veri aktarım samsung vb..

hocam telefon kapalıyken yapıldığı için bağlantı seçmene gerek yok
  • kendi firmware flash`layan arkadaslar cihazin garanti kapsamI disinda olucagini unutmasinlar cunku servisde guncelleme sonrasi 2 adet etiket yapistiriyorlar ona gore bi puruz cikabilir sonra servisle i$iniz du$erse...

alohaman, cin maLI olanlar malesef oyle ama kaliteli markalarin pillerine rastladim ebay`de ancak turkiyeye gondermiyorlar ;> nokia bl-5c pil bence risk yaratabilir cihaz icin hernekadar calistirsada dediginiz gibi bence riskli..
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordamus

kendi firmware flash`layan arkadaslar cihazin garanti kapsamI disinda olucagini unutmasinlar cunku servisde guncelleme sonrasi 2 adet etiket yapistiriyorlar ona gore bi puruz cikabilir sonra servisle i$iniz du$erse...

alohaman, cin maLI olanlar malesef oyle ama kaliteli markalarin pillerine rastladim ebay`de ancak turkiyeye gondermiyorlar ;> nokia bl-5c pil bence risk yaratabilir cihaz icin hernekadar calistirsada dediginiz gibi bence riskli..

uyarı ıcın tesekkurler ama servısın bısey yaptıgını gormedım zaten ,
    trackball problem yarattı gonderdım anakart hasar almıs dedıler garantı dısıymıs telın kasası saglam ,
    kasada kı boya soyulmaları ıcın kapak degısımı ıstedım cevap vermedıler,
    guncelleme dedım anakart hasarlı olmaz dedıler ,

tel gerı geldı 3 4 gundur kullanıyorum hıc bı sıkıntı yok trackball da duzelmıs :D

on kapagı nerede bulabılırız acaba fıyatı hakkında bılgısı olan var mı?

• imkanin varsa cihazi alIP direk git o zaman daha cok ilgileniyorlar tabi birazda hIr gur cikarman lazIm eger cihazi sen yere dusurmediysen yapmalarI lazIm...

quote:

Orjinalden alıntı: //KML//

quote:

Orjinalden alıntı: lordamus

kendi firmware flash`layan arkadaslar cihazin garanti kapsamI disinda olucagini unutmasinlar cunku servisde guncelleme sonrasi 2 adet etiket yapistiriyorlar ona gore bi puruz cikabilir sonra servisle i$iniz du$erse...

uyarı ıcın tesekkurler ama servısın bısey yaptıgını gormedım zaten ,
    trackball problem yarattı gonderdım anakart hasar almıs dedıler garantı dısıymıs telın kasası saglam ,
    kasada kı boya soyulmaları ıcın kapak degısımı ıstedım cevap vermedıler,
    guncelleme dedım anakart hasarlı olmaz dedıler ,

tel gerı geldı 3 4 gundur kullanıyorum hıc bı sıkıntı yok trackball da duzelmıs :D

on kapagı nerede bulabılırız acaba fıyatı hakkında bılgısı olan var mı?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.