imkanin varsa cihazi alIP direk git o zaman daha cok ilgileniyorlar tabi birazda hIr gur cikarman lazIm eger cihazi sen yere dusurmediysen yapmalarI lazIm...
zaten ses çıkarmayınca bizi bişey bilmiyo zannediyolar hocam haklısın.
//KML// hocm ben sordum Telpa'da 15$ dediler
tel calıstıgı ıcın gıtmıcem gercı vaktımde olmuyo oraya gıdecek kadar , 15 $ucuzmus yaw alayım bıtane garantı ıle ugrasana kadar ;)
evett sonunda versıyonu yukledım problemsız yalnız sımdı baska problemım cıktı ortaya :D
- telefonda google map ve fring i calıstıramıyorum , fring i acınca tel kapanıyor acılıyor , - wireless ta evdekı sıfrelı hattıma gıremıyorum sıfreyı dogru yazdıgıma emınım , baglantı noktası secıldı dıyo okeylıo ınternete gırınce baglanamadı gııb bısey yazıo , guncelleme ıle ılgılı bıyerde yanlısmı yaptım acaba ?
hocam cihazı kapat bataryayı çıkart hafiza kartını çıkart, sonra tekrar topla bir daha dene bazen bu tür şeyler işime yaradı benim saçma gözükse de bir de bunlardan sonra programları silip tekrar yükle ama uygulama yöneticisinden, programın üstüne gelip c tuşuyla oradan kaldır o zaman daha garanti
cook teşekkürler arkadaşlar ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN SİZİ DE KENDİSİNDEN RAZI KILSIN
quote:
Orijinalden alıntı: mcemen
Garmin için magic keyi çalıştıramadım tuşları atadım ancak bi türlü çalışmadı. 2 > page up kodları 50>16 4>left arrow kodları 52>14 6>right arrow kodlar 54>15 8>down arrow kodlar 56>17
Bu şekilde kodladım hatalımı yaptım acaba...?
Sonunda becerdim.Magickeyi hafıza kartına kurarsanız çalışmıyor.Telefon hafızasına kurdum düzeldi... süper çalışıyor...
ayarları yapıyorum fakat bir türlü olmuyor hafıza kartı ve telefon hafızasını da denedim ikiside olmadı ,öneri sunabilecek var mı acaba?
App list'e garmini ekleyip Key Map List te isimlendirdiğin tuş konfigurasyonuna bağlaman yeterli oluyor bir yerde eksik birşeyler yapıyosun bence programı kaldır yeniden tel'e kur önce isim verip tuşları ata sonra App Liste garmini ekle ve verdiğin isme bağla olmaması için bi sebep yok en son da options tan start on boot u seç
quote:
Orijinalden alıntı: canaltinel
quote:
Orijinalden alıntı: mcemen
Garmin için magic keyi çalıştıramadım tuşları atadım ancak bi türlü çalışmadı. 2 > page up kodları 50>16 4>left arrow kodları 52>14 6>right arrow kodlar 54>15 8>down arrow kodlar 56>17
Bu şekilde kodladım hatalımı yaptım acaba...?
Sonunda becerdim.Magickeyi hafıza kartına kurarsanız çalışmıyor.Telefon hafızasına kurdum düzeldi... süper çalışıyor...
ayarları yapıyorum fakat bir türlü olmuyor hafıza kartı ve telefon hafızasını da denedim ikiside olmadı ,öneri sunabilecek var mı acaba?
arkadaşlar ellerinize sağlık .. yeni versiyonda tv çıkışı varmı televizyona bağlanırmı,deneyen varmı birde yeni yazılımı servis garantiden yüklermi teşekkür ederim allah razı olsun emeği geçenlerden bilgi için
slm arkadaşlar benim bi sorum olacak tı cvplarsanız çok sevinirim ben telefonumun telefon kilidini unuttum diye servise bırakmıştım 1,5 ay sonra aldım telefonu zorlan da olsa.Neyse telefon kilidi sıfırlandı 00000000 oldu ben tekrar istedigim şifreyi yazdım kapatıp açtımm tekrar orjinal kilidine geri döndü bunun için ne yapmam lazım versiyonu yükseltsem düzelirmi ayrıca garantisi hala devam ediyo versiyon yükseltirsem de garantiden çıkacak anladığım kadarıyla bu konuda yardım bekliyorum lütfen yardım edin teşekkür ederim saygılar...
Hocam versiyon yüklemesini garantiden Telpa Başarı gibi yerlerden yaptırabilirsin.
ustam telefonu dun aldım servisten bu sürümü yüklemişler i550JTHD1 2008-04-02 benim bildigim son versiyonu bu i550JVHD1 ondan öle dedim yükleyecem de garantiden çıkacak diye dokunmuyorum :D
Hocam tarih aynı JVHD1 ile JT ne ola ki Türkiye kodu JV ama tarih aynı yani en son sürüme sahipsin hocam, telefonun yeniden yapılandırılması için yeniden yazılım yüklenebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: desx
Hocam tarih aynı JVHD1 ile JT ne ola ki Türkiye kodu JV ama tarih aynı yani en son sürüme sahipsin hocam, telefonun yeniden yapılandırılması için yeniden yazılım yüklenebilir.
hmm çok teşekkür ederim usta o zman teli başka servise vericez yine :D bakalım yapacabileceklermi :)
arkadaşlar hiç bilen kullanan yok mu TV projeksiyon bağlantısı olmazmı bu telefona uyumlu bir kablo vb. kullanan yapabilen yokmu yeni güncel yazılımda varmıdır ..... birde vesiyon bilgilerini nerden öğreneceğiz teşekkür ederim
desx dün telefonu kadıköyledeki samsunga bıraktım internetten telefonun servisdeki durumunu takip edebiilirmiyim acaba başarı ve telpadaki gibi bi bilgi verebilirsen çok sevenirim kolay gelsin
61zola hocam; Ataşehir/Kadıköy servisi varmış, eğer orasıysa malesef kendine ait bir internet sitesi gözükmüyor. Telpa veya Başarı'ya bağlı olmadığı için internet takip yapılamıyor diye tahmin ediyorum.
mobiola webcam kullanan oldumu ? uyumsuzluk yapıyor nedense...
tv projeksiyon bağlantısı yapabilen varmı arkadaşlar]
quote:
Orijinalden alıntı: desx
61zola hocam; Ataşehir/Kadıköy servisi varmış, eğer orasıysa malesef kendine ait bir internet sitesi gözükmüyor. Telpa veya Başarı'ya bağlı olmadığı için internet takip yapılamıyor diye tahmin ediyorum.
çok sağol hocam burda ne sorsak cvplanıyor maşallah tekrar çok teşekkür ederim
çelik377 hocam; G810 ile birlikte kutu içeriğinde TV projeksiyon bağlantı kablosu veriliyor, bu kablonun girişi bizim cihaz ile de uyumlu, eğer imkanı olan varsa deneyip bize bilgi verise seviniriz.
61zola hocam; estağfirullah, zevkle, yardımcı olabiliyorsa ne ala.
Bu arada imzamdan i550w Tüm Konular'a gelirseniz sevinirim, ne kadar i550w kullancısı varsa öğrenmiş oluruz. Saygılarımla...