Şimdi Ara

samsung sgh-i600 wm6 yüklendikten sonra !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung sgh-i600 cihazıma WM6 kurdum. Bence gayet iyi de oldu. Daha sonra GPRS ve MMS ayarlarını da yaptım. Yanlız bir kaç sorun oluştu, bu sorunların çözümü ile bilgisi olan arkadaşlarımın yardımlarını bekliyorum.
    1-yeni gelen messenger wireless ile çalışmıyor gprs i açıyor.
    2-e-mail wireless ile çalışmıyor gprs i açıyor. WM5 te wireless ile çalışıyordu.
    3-wireless açık iken, cihaz bekleme moduna geçince yayını kesiyor ancak bekleme modundan çıkınca otomatik olarak yayını almaya başlamıyor.Wireless modunu kapatıp tekrar açmak gerekiyor. wm5 te böyle değildi.
    Yardımlarınızı bekliyorum.Saygılarımla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chursy -- 12 Ocak 2009; 10:46:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: chursy

Samsung sgh-i600 cihazıma WM6 kurdum. Bence gayet iyi de oldu. Daha sonra GPRS ve MMS ayarlarını da yaptım. Yanlız bir kaç sorun oluştu, bu sorunların çözümü ile bilgisi olan arkadaşlarımın yardımlarını bekliyorum.
    2-e-mail wireless ile çalışmıyor gprs i açıyor. WM5 te wireless ile çalışıyordu.
    3-wireless açık iken, cihaz bekleme moduna geçince yayını kesiyor ancak bekleme modundan çıkınca otomatik olarak yayını almaya başlamıyor.Wireless modunu kapatıp tekrar açmak gerekiyor. wm5 te böyle değildi.

hocam i600ünüz yeni midir?

• Evet i600 üm yenidir.
    TURKCELL olandan

quote:

Orjinalden alıntı: maestro_34

quote:

Orjinalden alıntı: chursy

Samsung sgh-i600 cihazıma WM6 kurdum. Bence gayet iyi de oldu. Daha sonra GPRS ve MMS ayarlarını da yaptım. Yanlız bir kaç sorun oluştu, bu sorunların çözümü ile bilgisi olan arkadaşlarımın yardımlarını bekliyorum.

hocam i600ünüz yeni midir?

• ilginçtir bir sıkıntı balıma geldi hiç bi sebebi yokken bugun bir anda şebeke gitti ve birdaha gelmedi önce baz istasyonunda sıkıntı vardır dedim ama gelmek bilmeyince hattı değiştirip deneyim dedim diğer telefonda çalışıyor hat durduk yere telefon özelliği neden gider wm6 yüklemiştim servise versem bir sıkıntı çıkarmı ? telefon daha 1 aylık :S
  • merhaba arkadaşlar, ben samsung i600 e wm 6 yüklemek istiyorum. ama hiçbiryerde bulamadım.
    konuyla ilgili yardım lütfen....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.