Bildirim
samsung sgh-x700
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: aziz bey
arkadaslar ben bi ara nokia 6230i den x700 e jpg resim yolladım desteklemedi halbuki çektiği resimde jpg biçimi neden böyle oldu yardım edermisiniz ayrıca bu telde gece modu varmı???
62 30 i den aldığı fotonun ismini değiştir öyle dene.gece modu yokama karanlıkta iyi çekiyor -
teşekkürler hakikatende karanlıkta iyi çekiyor -
ayrı başlık açmak istemedim ama dikkatimi çekti..bu telefonda otomatik açma ve kapanma varmı acaba? bir de tel kapalıyken alarm çalmıyo galiba?yoksa benmi beceremedim -
d600'de otomatik açılış seçeneği var alarm menüsünde.onu açmak gerekiyor, seninkide öyledir büyük ihtimalle. -
quote:
Orjinalden alıntı: nervium
d600'de otomatik açılış seçeneği var alarm menüsünde.onu açmak gerekiyor, seninkide öyledir büyük ihtimalle.
+1 -
tamam açtım da ayarı nasıl olacak?hangi saatte açılacak?otomatik kapaması yok galiba..bi de tel kapalıyken alarm çalmaması olayı ne durumda ? -
arkadaslar telefon kapalıyken alarm calıyorrr. NASIL:alarm larda otomatik açılış yazan kısmı hep acık tutuyoruz.daha sonra ıstedıgınız zamana saatınızı kurun ve telınızı kapatın sızı uyandırsınn
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X