Bildirim
samsung sgh-x700
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: aziz bey
arkadaslar ben bi ara nokia 6230i den x700 e jpg resim yolladım desteklemedi halbuki çektiği resimde jpg biçimi neden böyle oldu yardım edermisiniz ayrıca bu telde gece modu varmı???
62 30 i den aldığı fotonun ismini değiştir öyle dene.gece modu yokama karanlıkta iyi çekiyor
-
teşekkürler hakikatende karanlıkta iyi çekiyor -
ayrı başlık açmak istemedim ama dikkatimi çekti..bu telefonda otomatik açma ve kapanma varmı acaba? bir de tel kapalıyken alarm çalmıyo galiba?yoksa benmi beceremedim -
d600'de otomatik açılış seçeneği var alarm menüsünde.onu açmak gerekiyor, seninkide öyledir büyük ihtimalle. -
quote:
Orjinalden alıntı: nervium
d600'de otomatik açılış seçeneği var alarm menüsünde.onu açmak gerekiyor, seninkide öyledir büyük ihtimalle.
+1 -
tamam açtım da ayarı nasıl olacak?hangi saatte açılacak?otomatik kapaması yok galiba..bi de tel kapalıyken alarm çalmaması olayı ne durumda ? -
arkadaslar telefon kapalıyken alarm calıyorrr. NASIL:alarm larda otomatik açılış yazan kısmı hep acık tutuyoruz.daha sonra ıstedıgınız zamana saatınızı kurun ve telınızı kapatın sızı uyandırsınn
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon kilitlendi 119 dakika sonra tekrar deneyin çözüm
- galeriden fotoğraf silinmiyor
- ağınız dengesiz ne demek
- suudi arabistan teknoloji mağazaları
- s22 vs s23 fe
- samsung s24 plus özellikleri
- samsung galaxy s serisi
- samsung a15 ne zaman çıktı
- s22 ne zaman çıktı
- kamerası en iyi telefonlar 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X