Merhaba, Samsung SL-C410W Wi-Fi Yazıcının özelliklerinde 220gr'lık kağıda baskı yapabildiği belirtilmiş. Yazıcıyı yeni aldım. Yazıcıda 90gr'lık fotokopi kağıdı rahatlıkla yazdırılabiliyor. Fakat 200gr'lık fotoğraf kağıdına baskı yapmıyor. Kağıdı haznesinden 5-10cm çekiyor ve öylece kalıyor. Yazıcı kağıt sıkıştı uyarısı veriyor. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
quote:Orijinalden alıntı: DR_HUMMER Merhaba, Samsung SL-C410W Wi-Fi Yazıcının özelliklerinde 220gr'lık kağıda baskı yapabildiği belirtilmiş. Yazıcıyı yeni aldım. Yazıcıda 90gr'lık fotokopi kağıdı rahatlıkla yazdırılabiliyor. Fakat 200gr'lık fotoğraf kağıdına baskı yapmıyor. Kağıdı haznesinden 5-10cm çekiyor ve öylece kalıyor. Yazıcı kağıt sıkıştı uyarısı veriyor. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Yazıcıdan 200gr kağıda baskı alabilmeniz için; yazdırma tercihlerinden gramaj ayarını 200 grama yükseltmeniz gerekiyor.
İlgili ayarı yapmıştım. Ona rağmen olmuyor. Az önce Samsung teknik destek ile görüştüm. Başka marka fotoğraf kağıdı denememi söylediler.
quote:Orijinalden alıntı: DR_HUMMER İlgili ayarı yapmıştım. Ona rağmen olmuyor. Az önce Samsung teknik destek ile görüştüm. Başka marka fotoğraf kağıdı denememi söylediler. bu yazıcı ile ilgileniyorum. sorununuz çözüldü mü acaba?