Şimdi Ara

Samsung SL-C410W Wi-Fi Yazıcı yazdırma problemi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Samsung SL-C410W Wi-Fi Yazıcının özelliklerinde 220gr'lık kağıda baskı yapabildiği belirtilmiş. Yazıcıyı yeni aldım. Yazıcıda 90gr'lık fotokopi kağıdı rahatlıkla yazdırılabiliyor. Fakat 200gr'lık fotoğraf kağıdına baskı yapmıyor. Kağıdı haznesinden 5-10cm çekiyor ve öylece kalıyor. Yazıcı kağıt sıkıştı uyarısı veriyor.
    Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: DR_HUMMER

Merhaba,
    Samsung SL-C410W Wi-Fi Yazıcının özelliklerinde 220gr'lık kağıda baskı yapabildiği belirtilmiş. Yazıcıyı yeni aldım. Yazıcıda 90gr'lık fotokopi kağıdı rahatlıkla yazdırılabiliyor. Fakat 200gr'lık fotoğraf kağıdına baskı yapmıyor. Kağıdı haznesinden 5-10cm çekiyor ve öylece kalıyor. Yazıcı kağıt sıkıştı uyarısı veriyor.
    Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Yazıcıdan 200gr kağıda baskı alabilmeniz için; yazdırma tercihlerinden gramaj ayarını 200 grama yükseltmeniz gerekiyor.
  • İlgili ayarı yapmıştım. Ona rağmen olmuyor. Az önce Samsung teknik destek ile görüştüm. Başka marka fotoğraf kağıdı denememi söylediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DR_HUMMER

İlgili ayarı yapmıştım. Ona rağmen olmuyor. Az önce Samsung teknik destek ile görüştüm. Başka marka fotoğraf kağıdı denememi söylediler.

bu yazıcı ile ilgileniyorum. sorununuz çözüldü mü acaba?
  • Sorunum çözüldü Hocam, teşekkür ederim. Samsung Müşteri hizmetleri yardımcı oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.