Şimdi Ara

SAMSUNG SM-T212 TELEFON ÖZELLİĞžİ AÇILDI!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
7.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Tabletinize Avrupa SM-T211 model tablet ROM'u yükleyerek telefon özelliğini sorunsuz kullanbilirsiniz.

• Bendede var acaba Ankara'da bu yüklemeyi yapan bir yer var mı ?
  • Rom yukle.mek basit iş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rom işi bilenlere basit geliyor ancak benim gibi anlamayanlar ne yapsın?Lütfen yol gösterin.
  • ben daha 3G datayı nasıl etkinleştireceğimi çözemedim.sim kartı taktım fakat tekrar sim kartı takın diyor.lütfen yol gösterin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walli -- 22 Şubat 2014; 10:32:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

Rom yukle.mek basit iş

rom dosyasını ve nasıl yüklendiğini izah edebilirmisiniz lütfen.
  • http://www.samsungis.com/Firmwares/SM-T211.html
    böyle bir şey buldum. ROM dediğiniz bu oluyor sanırım . oradaki listeden "EUR" ile başlayan sanırım bize uygun olanı .
    acaba yüklenmesi nasıl yapılıyor ? anlatabilecek olan var mı ?
    şöyle bir tarif buldum http://nasirtech.blogspot.com.tr/2014/02/t211xxana4-for-galaxy-tab-3-70-sm-t211.html , burada nasıl yapıldığını anlatıyor , ama ingilizce . anladığım kadarıyla KİES ile de oluyormuş o iş . doğru mu ? eğer oluyorsa kolay . çünkü altta anlatıldığı kadarıyla biraz zor bir işlem gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özufocu -- 11 Mart 2014; 11:39:11 >

• firmware denilen yazılımı indirdim PC'ye.
    odin programını da indirdim ve çalıştırdım.
    ama sonraki adım olmadı işte. yani tabletin "ses azaltma+güç"düğmelerine beraber basarak , yükleme moduna geçirme olayı olmadı malesef. 2 kere açılır gibi oluyor,samsıng galaxy yazısı çıkıyor,ama sonra kapkara bir ekran. yani kılavuzda bahsedilidiği gibi uyarı mesajı falan çıkmıyor.
    ilave:
    başka bir isteden öğrendim : http://www.muhyal.com/2013/12/samsung-galaxy-tab-3-70-t210-t210r-root-rehberi-ve-cwm-recovery-yukleme.html yani download moduna sokmak için 3 tuşa birden basmak lazım. "sas azaltma+güç+kısa kenarın ortasındaki düğme" . bu üçüne beraber basınca (cambaz gibi oluyorsun bunuyaparken :) ) , uyarı çıkıyor . diğer düğmeleri bırakıp , "ses arttırma" bir kere basıyoruz ve alet download moduna geçmiş oluyor . sonra http://nasirtech.blogspot.com.tr/2014/02/t211xxana4-for-galaxy-tab-3-70-sm-t211.html burdaki 4.adımdan itibaren devam edin . şu anda yükleme devam ediyor benim tablete
    ilave:
    yükleme tamamlanmış :) . dışarı çıkmıştım da . cihaz şimdi SM-T211 oldu. yarın-öbür gün bir mikro SİM takıp telefon olayını deniycem .
    "güncelle"ye tıklayınca:"cihaz modifiye edildi,güncelleme mevcut değil" diye bir yazı çıktı .
    android sürümü 4.1.2.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özufocu -- 13 Mart 2014; 18:59:43 >

• oldu , telefon görüşmesi yapabiliyorum cihazımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özufocu -- 19 Mart 2014; 13:58:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MahirCanDinceli kullanıcısına yanıt
    evet var balıkcıoglu pasajı no 45 ekıp service sıhhıye necatıbey caddesi@MahirCanDinceli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekip -- 17 Şubat 2015; 11:36:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: özufocu

oldu , telefon görüşmesi yapabiliyorum cihazımla

degerlı form kulanıcıları elınde tab 3 SM-T212 olan varsa ve T211 roomu yukleyerek telefon ozellıgını actıya naısıl yapıldıgını detaylı acıklayabılırmı ve kullandıgı roomu paylasabılırmı?benelımde t 212 ye PreRooted_SM-T211XXAMGL.tar roomu yukledım telefon aktıf oldu ama yavas calısıyor dıye tekrar odın ıle 4.1.2 ye donmek ıstedım roomu yukledı tam tabletın acılmasını beklerken hata verdı tablet kapandı ve acılmadı.servıse verdım degısım yapıldı yenı cıhazı.uzerınde 4.4.2 yuklu ıdı.ben 4.1.2 ye donmek ıstedım orjınal turkıye roomu olan PDA:T212JVAMH1 CSC :T212TURAMH1 olan romu odın ıle yuklemeye calıstım.yıne tablet kapandı ve acılmadı hıcbır tepkıme vermedı ne saj oluyor ne acılıyor nede reset tusuna basıldıgında tepkı verıyor.yanı tablet yıne arıza yaptı ve tekrar servıse degısıme verdım.3 kez aynı sorunu yasamak ıstemedıgımden yardımlarınızı beklıyorum
    1. 4.4.2 yuklu romdan yıne orjınal 4.1.2 rooma odınle gecılmıyor neden olabılır?
    2.4.4.2 yuklu Turkıye roomu uzerıne telefon ozellıgı aktıf sorunsuz bıldıgınız room varmı?
    3.Odın ıle baska ulke roomu T'!! modeller ıcın olan roomlar rusya - ıtalya veya fransa roomu yuklemeye calısıtıgımda faıl hatası alıyorum.neden olabılır?
    4.Odın versıyonu 3.10 denedım hata verdı odın versıyon 3.06 ıle denedım hata verdı.tablet kapanıyor ve acılmıyor neden olabılır?
    yardımcı olabılecek herkese tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: ento

Arkadaşlar Tabletinize Avrupa SM-T211 model tablet ROM'u yükleyerek telefon özelliğini sorunsuz kullanbilirsiniz.

yukleme ıslemı nasıl yaptınız acaba?ben denedım her defasında faıl hatası verdı rusya fransa ve ıtalya 4.1.2 room denedım en sonundada tablet kapanıyor ve acılmıyor.nasıl yukleme yaptınız kullandıgınız odıın versıyonu ne acaba yukleme ıslemı nerede hata yapıyorum?t212 ye t211 avrupa troomları yuklenemıyor? acaba neden?? 2 defa tablet arıza yaptı kapandı acılmadı
  • SM-T212 SAMSUNG GALAXY TAB 3 7.0 3G tabletı olupta PreRooted_SM-T211XXAMGL.tar romu yukleyıp telefonu aktıf edıp gerı orjınal 4.1.2 turkıye romu yukleyen varmı?tekrar SM-T212 yapabılen varmı? paylasabılırmı nasıl yaptı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.