Şimdi Ara

samsung smart sinema sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
10.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar samsung smart sinemada böyle bi sorunla karşılaşan oldumu model 46es6140

samsung smart sinema sorunu
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Vakit kaybetmeden servis çağırın. Anakartınızda arıza olmuş olabilir.
  • fakat her filmde yapmıyor tv seyrederken diğer diğer uygulamalardada bi sorun yok sadece bazı filmlerde bunu yapıyor
  • Filmleri başka bir platformda denediniz mi peki? Bir de bunu yaptığı filmlerin ortak bir tarafı var mı? Yine de servis yazdırmalık bir sorun bence, siz bilirsiniz elbette.
  • Başka bir platformda derken ?
  • PC'de, laptop da, media playerda filan yani. Sorun yaptığı filmlerin sorunsuz olduğundan emin miyiz demek istiyorum. Sorunsuzsa eğer bu filmlerin özelliklerinden ortak olan şeylere bakmak gerekir.
  • bilgisayarda falan deneyemem televizyonun kendi uygulaması olan birşey bu bir uygulamadan giriyorum filmler var açtığımda int üzerinden izliyorum flash falan takarak izlediğim filmlerin hiç birinde sorun olmuyor sadece bu uygulamada izlediklerimde böyle birşey var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sizinle aynı model TV kullanan kişilere de sordunuz mu o zaman bu uygulamayı? Onlarda öyle bir sıkıntı var mı acaba? Eğer o kişilerde bir sıkıntı yoksa o zaman servisle görüşmeniz gerekir.
  • şu an çevremde bu televizyondan kullanan yok inş forumda kullanan arkadaşlar görürde yardımcı olurlar
  • YENİ 2012 SAMSUNG [ES - EH SERİSİ] MODELLERİ; LED TV [ANA KONU] başlığına sorarsanız eğer daha çabuk geri dönüş alırsınız.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • İlginiz için teşekkür ederim
  • Bi öneri. Samsung Cinema programını kaldırıp tekrardan yüklemeyi dene belki onunla alakalı olabilir. Tabii emin değilim ama denemekten zarar gelmez.
  • bence aşırı ısınmadan kaynaklı olabilir.

bir servis çağırın siz yine de parayla gelmiyorlar ya bakmaya.
  • ben de 40es6140 var ben de aynı sorunu yaşıyorum.
  • evet bende de 40es6140 var ve aynı sorunu sinema club de film izlerken yapıyor bence ya filmlerle alakalı yada ben wireless ile bağlıyım tv ye ondanda kaynaklanıyor olabilir kablo ile bağlayıp aynı sorunu yaşayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shark1907 -- 7 Temmuz 2012; 11:36:01 >
  • aynı sorun bendede var. codec sorununa benziyor. çözen olursa haber versin.
  • Beyler sorunu çözdümhttp://www.samsung.com/tr/support/model/UE40ES6140WXTK-downloads linkinden firmware ye girin 2012.07.06 T-MST10PDEUC-1023.2 bios u indirin
    en üsttekini yani sorununuz çözülecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemunal

Beyler sorunu çözdümhttp://www.samsung.com/tr/support/model/UE40ES6140WXTK-downloads linkinden firmware ye girin 2012.07.06 T-MST10PDEUC-1023.2 bios u indirin

Bu dosyayı tv ye nasıl atacağız? usb ile atsak oluyor mu? veya dosyayı tvden indire bilior muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shark1907

quote:

Orijinalden alıntı: erdemunal

Beyler sorunu çözdümhttp://www.samsung.com/tr/support/model/UE40ES6140WXTK-downloads linkinden firmware ye girin 2012.07.06 T-MST10PDEUC-1023.2 bios u indirin

Bu dosyayı tv ye nasıl atacağız? usb ile atsak oluyor mu? veya dosyayı tvden indire bilior muyuz?

teşekkürler bende aynı şekilde çözdüm sorunu

• nasıl yükleneceği ile ilgili bişeyler de yazsaydınız keşke bizde çözebilirdik sorunu arkadaşlar. Çözdüm demek pek paylaşım olmadı gibi..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.