Merhabalar, rica etsem port yönlendirme ekranın görüntüsünü paylaşabilirmisiniz ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Smart TV de IPTV sorunu (5. sayfa)
-
-
Samsung ta hangi iptv programı çalıştırıyorsunuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
normalde duplex kullanıyordum onda hata verince sırayla store daki tüm programları denedim hiç birinde çalışmıyor. Liste geliyor tüm kanallar var ancak bir kanalı açmaya çalıştığımda olmuyor. Üzerinde 20dkka falan beklersek anca yayın geliyor kanalı değiştirdiğimizde yine aynı durum. Superonline kullanıyorum, xbox veya apple tv ile denedim hiç sıkıntısız açılıyor. ama samsung tv de hiç bir hareket yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu soruna çözüm bulan var mı teşekkürler
Telefondan internet paylaşarak TV bizi interneti bağlayarak dener misiniz çalışıyor mu
Çalışmıyor hocam öyle de denedim, sorun internetten mi tv den mi bulmak için ama hiç bir şekilde tv den yayın açılmıyor. Vodafone cep hattı üzerinden de bağlandım yine yok.
55ru74000
Ayni agda telefondan aciyor kanali tvden uygulamadan donuyor
Cozemedim
gelen data miktarı tv için uygun olmayabilir mi? bu durumda uygulama donar. ara bellek veya ön bellek oluşturmayı dene. cep ve tv uygulaması aynı galiba? uygulama tv için bir sebepten uygun olmayabilir de.
Medya Sunucusu: Bir medya sunucusu kullanarak (örneğin, Plex veya Kodi) gelen veriyi önce bir cihaza kaydeder, ardından TV'ye akış yaparsınız. Bu, verinin kesintisiz bir şekilde akmasını sağlar.
-
Arkadaslar durum açık ve net ve kesin
IP tv yayinini engeleyen servis sagliyici veya modem degil
bizzat samsung tv engelliyor
diger tum cihazlardan ayni wifi ile giriliyor kanallar aciliyor
tv internet bağlantısı, wifi mi yoksa ethernet porttan mı? her ikisinde de deneme yaptın mı?
bu konuyla ilgili nette epey bir konu var. dns ile sorununu çözen var. tv de sıfırlama yaparak. sorunun iss'den kaynaklandığını tespit ettiğini söyleyen de var. mesela mac ban olabilir. mac değiştirilebilir. bu farklı şekillerde yapılabilir. yani iptv kaynaklı sorun da olabilir ki benim ilk sıradaki zannım budur. parayı verirsin önce güzel güze lizlersin. sonra sorunlar başlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 27 Ekim 2024; 18:53:6 > -
Tizende Xcloud iptv kullanan var mı dün denedim epey iyi görünüyordu ama 7 günlük deneme süresindeyim galiba sonraki ücretleride hiç bir yerde bulamadım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X