Şimdi Ara

Samsung Smart Tv Güncel Uydu Kanalları Listesi (10.12.2017)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Samsung smart tv için, güncel uydu listesini paylaşabilecek biri var mıdır? Tv'yi tekrar eve kurunca tüm kanalların yerleri değişti, eğer hazır güncel usb kanal listesi var ise, çok makbule geçer!!

Teşekkürler!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yok mudur arkadaslar?

• Allahını seven cevap yazsın

• bende var mail adresini yazarsan atabilirim. Ama çoğu kanalı sildim ben maksimum 60-70 kanal var. Ayrıca Samsung Channel List diye bir proğram var, tv den kanalları flash belleğe atabilirsin daha sonra adını yazdığım proğram ile 10-15 dakikada kolayca kanalları dilediğiniz sıraya göre listeleyebilirsiniz.
  • +1
  • quote:

bende var mail adresini yazarsan atabilirim. Ama çoğu kanalı sildim ben maksimum 60-70 kanal var. Ayrıca Samsung Channel List diye bir proğram var, tv den kanalları flash belleğe atabilirsin daha sonra adını yazdığım proğram ile 10-15 dakikada kolayca kanalları dilediğiniz sıraya göre listeleyebilirsiniz.

adamsın!

• quote:

Orijinalden alıntı: Storyofwarrior

bende var mail adresini yazarsan atabilirim. Ama çoğu kanalı sildim ben maksimum 60-70 kanal var. Ayrıca Samsung Channel List diye bir proğram var, tv den kanalları flash belleğe atabilirsin daha sonra adını yazdığım proğram ile 10-15 dakikada kolayca kanalları dilediğiniz sıraya göre listeleyebilirsiniz.

adamsın eyw!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.