Şimdi Ara

Samsung Smart TV Turksat4A Sıralı Kanal listesi [HD/SD] [02.04.2018] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.061
Cevap
75
Favori
351.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağolasın dostum ellerine sağlık ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue42

dostum benım uydu alıcım lıfemaxx fabrıka ayarlarına donmek için pin sorduğunda 0000yapıyorum ama kabul etmıyor ne iştir anlamdım?

LM24507HD ise cihazınız, bakınız;

http://forum.donanimhaber.com/m_97430903/tm.htm
  • UE48H6270 çalıştıramadım. 1. mesajdakini cihaz hiç görmüyor, D serisi için olanı goruyor ama uyumsuz diyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazymania56 -- 23 Eylül 2014; 17:17:39 >
  • decibelshock D kullanıcısına yanıt
    Kanal A'nın sesi İngilizce göründüğü için yok fakat sesi Tools bölümünden Türkçe'ye çevirdiğinizde ses geliyor bilginize.
  • Yapabildim ama hotbird bunun üstüne nasıl eklerim? arama yapmak uzun suruyor.
  • lifemaxx alıcı 0000 pını kabul etmıyor ve fabrıka ayarlarına donemıyorum .sanırım yazılım guncellemem lazm varmı nasıl yapacagımı bılen? yardımcı olacak bırı
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

quote:

dostum benım uydu alıcım lıfemaxx fabrıka ayarlarına donmek için pin sorduğunda 0000yapıyorum ama kabul etmıyor ne iştir anlamdım?

dosya açılmıyor !

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

quote:

dosya açılmıyor !

LM24507HD ise cihazınız, açılır. İlk mesajdaki talimatları dikkatli okuyun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sakarboy
    Merhaba
    40D7000 kullanıyorum. TURKSAT 4A sıralı kanal listesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Kendi listemdir.
    Kanallar mümkün olduğunca sınıflandırılmıştır. biraz aceleye geldi Şifreli ve Platform kanalları kullanmadığımdan silinmiştir. Yerel-Anadolu kanalları sonlara bırakılmıştır.
    http://s3.dosya.tc/server28/1PeVlP/SamsungD-serisikanald_zenlemeedit_r_.rar.html

Teşekkür ederim bende bu listeyi kullanıyorum lise gayet yeterli olmuş.

• f6800 de sıkıntısız calıstı ..cok tesekkurler emegın ıcın..
  • merhaba vermiş olduğunuz listeyi indirdim ancak gecersiz kanal listesi uyarısı aldım.
    televizyonum samsung D8000 serisi acaba elinizde hazır liste var mı, paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler
  • İlk mesaj da en alt kısımdaki d serisi için hazırlanan link i mi indirdinizmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazymania56

UE48H6270 çalıştıramadım. 1. mesajdakini cihaz hiç görmüyor, D serisi için olanı goruyor ama uyumsuz diyor :(

Kucuk boyutlu usb belleğinizi Fat32 olarak temiz bir format attıkdan sonra linkdrki dosyayıda tekrar indirip ellepinize takrar atarak deneyin.

Dosya çok kez denenmiştir bir problem yoktur.
    Tv nizim yazılım güncellemesi yapılırsa da faydası olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakarboy -- 24 Eylül 2014; 0:14:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazymania56

Yapabildim ama hotbird bunun üstüne nasıl eklerim? arama yapmak uzun suruyor.

Bu listeyi attıktan sonra dseqc ayarlarınızı yapıp hotbird u ekleyin ve taratın

Taratınca zaten listenin sonuna hotbird kanalları eklenecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakarboy -- 24 Eylül 2014; 17:40:48 >
  • Harikasın bende kaç gündür bunu arıyorum .. Akşama deniyecem .. İnşallah ollur.. Emeğine sağlık .. Valla herkese cevep vermenide beğendim ardadaşım..........
  • TÜRKSAT 4A UYDU GÜNCELLEMESİ DETAYLI + RESİMLİ ANLATIMI - AYARLARI - PÜF NOKTALARI

1) Eski Tip Uydu Alıcı Resimli Anlatımı
    2) Yeni Nesil Full HD Uydu Alıcı Resimli Anlatımı
    3) LG Smart TV Dahili Uydu Alıcı Resimli Anlatımı
    4) Samsung Smart TV Dahili Uydu Alıcı Resimli Anlatımı EKLENMİŞTİR !
    5) Panasonic Smart TV Dahili Uydu Alıcı Resimli Anlatımı

www.tinyurl.com/Turksat4Arehberi

Samsung Smart TV Turksat4A Sıralı Kanal listesi [HD/SD] [02.04.2018]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 25 Eylül 2014; 4:34:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

TÜRKSAT 4A UYDU GÜNCELLEMESİ DETAYLI + RESİMLİ ANLATIMI - AYARLARI - PÜF NOKTALARI

1) Eski Tip Uydu Alıcı Resimli Anlatımı
    2) Yeni Nesil Full HD Uydu Alıcı Resimli Anlatımı
    3) LG Smart TV Dahili Uydu Alıcı Resimli Anlatımı
    4) Samsung Smart TV Dahili Uydu Alıcı Resimli Anlatımı EKLENMİŞTİR !
    5) Panasonic Smart TV Dahili Uydu Alıcı Resimli Anlatımı

www.tinyurl.com/Turksat4Arehberi

Samsung Smart TV Turksat4A Sıralı Kanal listesi [HD/SD] [02.04.2018]

amaç nedir her yere yapıştırıyorsunuz reklamınızı yapar gibi ??

emeğinize sağlık birşeylerle uğraşmışsınız ama gerek yok anlatımınız çok karışık ve kafa karıştıran cinsten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakarboy -- 25 Eylül 2014; 11:47:30 >

• sakarboy S kullanıcısına yanıt
    samsung ' u ben yapmadım yapan birisinden aldım koydum. ona birşey diyemem de diğerlerine laf ettirmem millet kolay bir şekilde yapıyor ayarları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

samsung ' u ben yapmadım yapan birisinden aldım koydum. ona birşey diyemem de diğerlerine laf ettirmem millet kolay bir şekilde yapıyor ayarları.

Hocam siz kendi bahçenizde oynayın.. benim anlatımıma sizinkini bulaştırmayın.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.