Şimdi Ara

Samsung Smart TV Turksat4A Sıralı Kanal listesi [HD/SD] [02.04.2018] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.061
Cevap
75
Favori
351.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Samsung F6500 modeli için D Smart Ci+ Modul aboneligi almayi düsünüyorum.
    Deneyen varmi çalisma garantisi varmi acaba?

Tskler
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteWolfTr

Arkadsalar merhaba

Tskler

Cı+ da değil ama normal modüllerde Samsung smart tv ler dsmart ile yeterince uyumlu çalışmakta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakarboy

quote:

Arkadsalar merhaba

Tskler

Cı+ da değil ama normal modüllerde Samsung smart tv ler dsmart ile yeterince uyumlu çalışmakta.

Hmm biraz aklim karisti simdi...emin olamadim ya
  • quote:

quote:

quote:

Arkadsalar merhaba

Tskler

Hmm biraz aklim karisti simdi...emin olamadim ya

:9 sıkıntı yapmanıza gerek yok. Cı+ lardada çalışıyor ama dediğim gibi ben sadece Cı olan model ile kullandığım için bizzat cı+ ı denemedim

içinizi rahatlatacaksa şunu söylim

bende cı+ beklemekteyim modülümü servise verdiğim değişim bekliyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: crazymania56

Yapabildim ama hotbird bunun üstüne nasıl eklerim? arama yapmak uzun suruyor.

Bu listeyi attıktan sonra dseqc ayarlarınızı yapıp hotbird u ekleyin ve taratın

Taratınca zaten listenin sonuna hotbird kanalları eklenecektir.

Manuel olarak frekansları tek tek deneyince hiç kanal çıkmıyor hotbird'de. Dseqc ayarları nasıl yapılıyor?
  • Eyvallah

• sakarboy S kullanıcısına yanıt
    kanal a hd ve 360 tv de sorun çıkanlar frekans değerini 2 azaltıp diğerini 1 artırırsa kanalları bulabilir. Ben 46es7000 de problemi
    oyle cozdum. (showturk 11039 4800 H'de çıkıyor.)
    kanal a Hd için 11037 4801 H
    kanal 360 için 11060 4821 H
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayata gülümse

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: crazymania56

Yapabildim ama hotbird bunun üstüne nasıl eklerim? arama yapmak uzun suruyor.

Bu listeyi attıktan sonra dseqc ayarlarınızı yapıp hotbird u ekleyin ve taratın

Taratınca zaten listenin sonuna hotbird kanalları eklenecektir.

Manuel olarak frekansları tek tek deneyince hiç kanal çıkmıyor hotbird'de. Dseqc ayarları nasıl yapılıyor?

Hotbird çanağını kime kurdurduysanız ona sormanızda fayda var. Hangi dseqc baglantısı yaptıgı netleştirirsiniz.

Yada genel olarak turksat 1. Nolu dseq dedir.
    Samsunh smart tvde tutksat uydu ayarlarında
    Dseqc seçimi 1/4 ise
    2. uydu olarakda hotbird ü ekleyip dseqc seçeneğinide 2/4 yaparak deneyin.

büyük ihtimalle bu şekildedir.

(Öncesinde ki yapılandırmayı mutlaka not alın
    Sonra karışmasın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakarboy -- 27 Eylül 2014; 19:54:54 >

• Liste güzel olmuş. Emeği geçenlere teşekkürler

Fakat ben frekanslarını bildiğim listede olmayan ayrı bir kanal eklemek istiyorum.
    Manuel veya otomatik arama yaptığım zaman tüm kanalları yeniden bulduğundan kullanamıyorum.

İstediğim tek kanalı bu listeye nasıl ilave edebilirim.

Tşk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cese

Liste güzel olmuş. Emeği geçenlere teşekkürler

Fakat ben frekanslarını bildiğim listede olmayan ayrı bir kanal eklemek istiyorum.
    Manuel veya otomatik arama yaptığım zaman tüm kanalları yeniden bulduğundan kullanamıyorum.

Tşk.

yeni yaptığınız aramadaki kanallar listede varsa onlar liste ye eklenmez listede nerde ise orda kalırlar.
    Siz listeden bulup yeri ile oynayabilirsiniz.

ama eğer yeni yaptığınız aramadan listede olmayan bir kanal bulunursa listenin en sonuna atar onu.

menü deki kanal düzenle menüsünden istediğiniz kanalı istediğiniz yere taşıyabilirsiniz.
    Ok :) simdi kardesim öncelikle cevap verdigin için tesekkür ediyorum sana.
    Biraz açiklayim durumu. Ben Fransa'da yasadigim için D Smart Avrupa'dan abonelik yenilemesi yapacagim.
    Telefonda eski uydu alicilarinin artik çalismadigini söylediler.
    Birden fazla seçenegim var simdi.

Ya bi elektronik magzasindan 150 euroya dekoder + sadece d smart kartini takabilmek için bir modül (en az 70 euroya satiliyor) + abonelik yenileme için 100 küsür euro.
    D Smartin SD kutusu + 1 yillik abonelik 169 euro. Fakat ayni fiyata Modül + abonelik te 169euro aradaki büyük avantaj HD kanallarla beraber bu.
    D Smartta heleki D spor kanallarinda SD yayin gerçekten çok kötü. Bu yüzden almisken HD olmasi çok daha iyi olur, birde ayni fiyata.
    Bu yüzden modüle karar verdim.

Simdi ben CI+ den bahsetmemin nedeni Smart TV de o sekilde yazmasi. Yani senin demene göre aslinda CI olsun CI+ olsun çok fark etmiyor.
    Kaldiki D Smart Avrupanin sattigi modül normal CI.
    Yani son olarak CI modül, TV deki CI+ girisine uyuyorsa direk alcam.
    Aslinda biraz geç kaldim maç gününe yetisemeyecek bunlar kargo meselesi var.

(bu arada alacam falan diyorum ama o babamin is yani ben menajerlik yapiyorum arada :)

• quote:

Ok :) simdi kardesim öncelikle cevap verdigin için tesekkür ediyorum sana.
    Biraz açiklayim durumu. Ben Fransa'da yasadigim için D Smart Avrupa'dan abonelik yenilemesi yapacagim.
    Telefonda eski uydu alicilarinin artik çalismadigini söylediler.
    Birden fazla seçenegim var simdi.

Ya bi elektronik magzasindan 150 euroya dekoder + sadece d smart kartini takabilmek için bir modül (en az 70 euroya satiliyor) + abonelik yenileme için 100 küsür euro.
    D Smartin SD kutusu + 1 yillik abonelik 169 euro. Fakat ayni fiyata Modül + abonelik te 169euro aradaki büyük avantaj HD kanallarla beraber bu.
    D Smartta heleki D spor kanallarinda SD yayin gerçekten çok kötü. Bu yüzden almisken HD olmasi çok daha iyi olur, birde ayni fiyata.
    Bu yüzden modüle karar verdim.

Simdi ben CI+ den bahsetmemin nedeni Smart TV de o sekilde yazmasi. Yani senin demene göre aslinda CI olsun CI+ olsun çok fark etmiyor.
    Kaldiki D Smart Avrupanin sattigi modül normal CI.
    Yani son olarak CI modül, TV deki CI+ girisine uyuyorsa direk alcam.
    Aslinda biraz geç kaldim maç gününe yetisemeyecek bunlar kargo meselesi var.

(bu arada alacam falan diyorum ama o babamin is yani ben menajerlik yapiyorum arada :)

yuvalar da değişken durum yok. CI yada CI+ farketmez hepsi aynı slot a uyar ve çalışır sorun yok.

sadece Cı+ daha yeni nesil bir modül dür yoksa... şekil tip yada bağlantı soketi vs. farklılığı bulunmuyor.

• quote:

quote:

Tşk.

yeni yaptığınız aramadaki kanallar listede varsa onlar liste ye eklenmez listede nerde ise orda kalırlar.

ama eğer yeni yaptığınız aramadan listede olmayan bir kanal bulunursa listenin en sonuna atar onu.

menü deki kanal düzenle menüsünden istediğiniz kanalı istediğiniz yere taşıyabilirsiniz.

Hmm
    Sıfırdan yeni bir tarama yaparsak sorun çözülecek yani.
    Peki benim tv ye attığım liste x.scm
    Yeni tarama yaptığında bu listenin üzerine atacak değil mi ?

Kanal sayım 300 diyelim yeni bulduğu kanalları 301-302 şeklinde sıralayacak doğru mu anlamışım ?

Tşk.

• quote:

quote:

quote:

Tşk.

Hmm
    Sıfırdan yeni bir tarama yaparsak sorun çözülecek yani.
    Peki benim tv ye attığım liste x.scm
    Yeni tarama yaptığında bu listenin üzerine atacak değil mi ?

Kanal sayım 300 diyelim yeni bulduğu kanalları 301-302 şeklinde sıralayacak doğru mu anlamışım ?

Tşk.

aynen öyle..

Ok tesekkür ederim.

Simdi söyle bir sorun var bir deneme yapayim dedim anten kablosunu taktim tv ye, fakat menüde yayin bölümüne girmek isteyince erisim hatasi veriyor.
    Tv modeli F6500 DVB-S var, anten giriside var fakat menüde böyle hata veriyor nedendir acaba ?
    Menüde bu ayarlara girip Turksat üzerine ayarlayamazsam CI+ almak bos olur.
  • quote:

Ok tesekkür ederim.

Simdi söyle bir sorun var bir deneme yapayim dedim anten kablosunu taktim tv ye, fakat menüde yayin bölümüne girmek isteyince erisim hatasi veriyor.
    Tv modeli F6500 DVB-S var, anten giriside var fakat menüde böyle hata veriyor nedendir acaba ?
    Menüde bu ayarlara girip Turksat üzerine ayarlayamazsam CI+ almak bos olur.

cihazı fabrika ayarlarına alıp yazılım güncellemesi yapmanızda fayda var...

bvasit bi hatadan dolayı bu şekilde vazgeçmek olmaz.

tv niz için en güncel orjinal firmware buyrun;

http://org.downloadcenter.samsung.com/downloadfile/ContentsFile.aspx?CDSite=UNI_IE&CttFileID=5589342&CDCttType=FM&ModelType=N&ModelName=UE40F6500SB&VPath=FM/201409/20140901195116667/T-MST12DEUC_2000.2.exe

bu linkteki dosyayı indirin setup dosyasını çalıştırdığınızda firmware dosyasını klasöre çıkarma yapacak.. klasördeki dosyayı usb belleğinize atıp.. cihazdaki destek menüsünden yazılım güncellemesini seçerseniz usb deki dosyayı görüp güncelleme yapacaktır.

birde bu işlemlerden sonra deneyin..

bende de aynı sürüm yazılım mevcut şu anda.

öncelikle tv nizi fabrika ayarlarına aldıktan sonra bu yazılım güncellemesini yapın. bence sorun düzelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakarboy -- 30 Eylül 2014; 11:22:33 >

Peki sagol arkadas dediklerini aynen uygulayacayip haber veririm sonra.
    Kolay gelsin.
  • bir başka kanal listesi. burdanda destek alınabilirhttp://www.turkayildiz.com/bilgisayar-programlary-ve-yncelemeleri/111014-samsung-smart-tv-yeni-uydu-kanallary-otomatik-yuekleme.html

• STAR TV KANALD VE SAMANYOLU TV HD kanallarının şifreli yayına geçmesinden ötürü yeni kanal listesinde bahse konu olan kanallar sdleri ile değiştirilmiştir.

Güncel Yeni kanal listesi...
  • quote:

STAR TV KANALD VE SAMANYOLU TV HD kanallarının şifreli yayına geçmesinden ötürü yeni kanal listesinde bahse konu olan kanallar sdleri ile değiştirilmiştir.

Güncel Yeni kanal listesi...

Paylaşımınız için çok teşekkür ediyorum,konuyu takipteyim.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.