Şimdi Ara

Samsung Smart TV Turksat4A Sıralı Kanal listesi [HD/SD] [02.04.2018] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.061
Cevap
75
Favori
351.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yen i bir liste yapmaya çalışacağım kısa bi süre idare edebilirseniz iyi olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Wayne

quote:

Orijinalden alıntı: sakarboy

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Wayne

Sizin verdiğiniz listede show türk hangi isimle kayıtlı..

showtürk ü manuel ekleyebilirsiniz.

11045 H - Yatay Batı 4800 3/4

Manuel arama yaptırdıgım zaman Ağ Adı kısmında Show Türk yazıyor.Kaydet diyorum.6 kanal bulundu yazıyor.Ama Show Türk yine yok.Hayır Show Türkün adı yazıyor ama kaydetmiyor sanırım..

ayrıca bu showturk un kanala frekansı ile çakışma durumu var samsung larda bu sorun var malesef.

showturk frekansını girsende buldugu kanal kanala paketi oluyor malesef... manuel de yapsanız fark etmiyor.

• quote:

Arkadaşlar rica etsem samsung tv'sinde hotbird kanalları olup da burda kanal listesi paylaşabilecek olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayata gülümse

quote:

Arkadaşlar rica etsem samsung tv'sinde hotbird kanalları olup da burda kanal listesi paylaşabilecek olan var mı?

hotbird listesini ayrıca paylaşılmaz,

Turksat ın yanında hotbird kullanan birisi paylaşmalı.
  • hekimoglu52 H kullanıcısına yanıt
    ilk mesajı tekrar incelerseniz isteğiniz doğrultusunda linkler güncellenmiştir.
  • quote:

ilk mesajı tekrar incelerseniz isteğiniz doğrultusunda linkler güncellenmiştir.

Teşekkür ederim emeğin için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar, ben UE40F6470 kullanmaktayım. linkteki klasörü FAT32'ye formatladığım 32gb'lık flash diske atıyorum. dediklerinizi yapıyorum ancak usb'de kanal listesi yok diyor.bir sorun mu var acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drnecmionurtastan

merhabalar, ben UE40F6470 kullanmaktayım. linkteki klasörü FAT32'ye formatladığım 32gb'lık flash diske atıyorum. dediklerinizi yapıyorum ancak usb'de kanal listesi yok diyor.bir sorun mu var acaba?

Farklı bi usb disk ile deneyebilirmisiniz acaba ?
    Örneğin daha küçük boyutlu bir usb ile
    Fat32 olarak biçimlendirdiğinizden emin olun..

• Arkadaşlar liste için teşekkürler ancak TV im ue46es6340. Listeyi USB ye alıyorum, USB de fat32 formatında, ancak usb de liste gözükmyor uyarısı veriyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Şimdiden teşekkürler.

Edit: Sorun çözüldü arkadaşlar. Ben kanal listesini rardan çıakrıp usbye kaydediyormuşum. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epek01 -- 21 Eylül 2014; 21:56:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esefpekyurek

Arkadaşlar liste için teşekkürler ancak TV im ue46es6340. Listeyi USB ye alıyorum, USB de fat32 formatında, ancak usb de liste gözükmyor uyarısı veriyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Şimdiden teşekkürler.

Edit: Sorun çözüldü arkadaşlar. Ben kanal listesini rardan çıakrıp usbye kaydediyormuşum. Teşekkürler.

Şuanda tekrar denedim listede sorun yok gözüküyor

40f6340 da denedim bir problem gözükmüyor. Es serisinde de bir çok deneyen arkadaş oldu pek bir sorunla karşılaşmadılar.
    Tv yazılımınızı güncellemeniz işe yarayabilir.

ayrıca tavsiyem Ufak boyutlu bir usb belleği fat32 olarak yeniden formatlayıp deneyin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakarboy -- 21 Eylül 2014; 22:20:11 >
  • quote:

40F6340 serisi TV için sıralı TÜRKSAT 4A kanal listesidir. [ Güncelleme 21/09/2014 : 12.00 ]

Yeni nesil Samsung Akıllı TV'lerin çoğu ile uyumludur.

F Serisi, H Serisi, S serisi ile Tam uyumludur. ES7000, ES8000 Serilerinde olumlu sonuç alınmıştır.

Samsung Smart TV Turksat4A Sıralı Kanal listesi [HD/SD] [02.04.2018]

Ulusal - Haber - Spor - Çocuk - Belgesel - Yerel Kanallar olarak sıralanmaya özen gösterilmiştir.

Full Kanal Listesini İndirmek için Tıklayın...

Şifreli kanlların ve Radyoların Temizlendiği Liste için TIKLAYIN...

link deki dosyayı indirip zıp ten açtıktan sonra USB belleğinize Atın. [ USB Bellek Fat32 olarak Formatlanmış olmalıdır ]

Sırasıyla Menü>Yayın>Kanal ayarları > kanal listesi aktarın seçin. Şifre sorarsa 0000 girip "USB den alın" seçip aktarımı bitirin.

İşlem bu kadar televizyonunuz kendini yeniden başlattıktan sonra yeni kanal listeniz aktif olacaktır. Herhangi bir extra ayar yapmanıza vs. gerek yoktur.

öncesinde kendinize ait kanal listenizi USB ye gönderin seçeneği ile yedek alırsanız sağlıklı olacaktır. aksi taktirde sorumluluk tarafınıza aittir :)

Kanal Listesini yüklediniz ama sinyal gelmediyse Cihaz ara yüzündeki Uydu yapılandırma menüsünden Dseq ayarlarındaki seçenekleri tek tek denemeniz büyük ihtimalle sorunu çözecektir.
    (Dseqc : 1/4 yada 2/4 veyahut kapalı konumunu deneyebilirsiniz)

dileyen arkadaşlar ayrıca Bu listeye bağlı kalmadan alttaki editör yazılımını indirip mevcut kanla listesini kendi zevkine göre düzenleyebilirler.

http://downloads.sourceforge.net/project/chansort/ChanSort_2014-09-11.zip?r=http%3A%2F%2Fsourceforge.net%2Fprojects%2Fchansort%2F&ts=1411035575&use_mirror=freefr

Yeni frekans değişikleri oldukça güncellenecektir.

yukarıda paylaşılan kanal listesi D serisi ile uyum sağlamamaktar.

D serisi için Neyay Arkadaşımızın çalışmasıda alttaki gibidir.

quote:

Orijinalden alıntı: neyav
    Merhaba
    40D7000 kullanıyorum. TURKSAT 4A sıralı kanal listesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Kendi listemdir.
    Kanallar mümkün olduğunca sınıflandırılmıştır. biraz aceleye geldi Şifreli ve Platform kanalları kullanmadığımdan silinmiştir. Yerel-Anadolu kanalları sonlara bırakılmıştır.
    http://s3.dosya.tc/server28/1PeVlP/SamsungD-serisikanald_zenlemeedit_r_.rar.html

46inc f7000 e sizin paylastiginiz listenjn 19 eyluldeki halini kurdum sorunsuz calisyor emeginiz icin tesekkur ederim. cok fazla incelemdim kanallari fakat gordugum kadari ile kanal a da goruntu var ses yok ne yapmaliyim sizce. son guncellemeniz 21 eylul onu kurunca duzelir mi

• sakarboy S kullanıcısına yanıt
    eline ve emeğine sağlık kardeş güzel bir çalışma olmuş teşekkürler
    Samsung D serisi Smart TV'lerde D-Smart modu maalesef yok :( D-Smart modlu Samsung TV'ler

Bu yüzden "D-Smart sıralı liste var mı?" diye sorup duruyoruz

Bir D8000 mağduru...
  • decibelshock D kullanıcısına yanıt
    sorun kanal A HD yayınındadır. isterseniz SD yayını ön sıralara alıp kullanabilirsin. diğer güncelleme arasında pek bir fark yok.. sadece sıralamada bir iki hatadan dolayı yenilenmiştir.

dsmart hd cihazlarda bile dsmart HD versiyonu kullanmamaktadır. sinyal sorunu olduğu için sd olanı sıralamaya almış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakarboy -- 22 Eylül 2014; 10:59:39 >
  • obozbeyli O kullanıcısına yanıt
    dsmart a göre bir sıralama malesef henüz yapmadık, umarım yapan arkadaşlar bir paylaşımda bulunursa konuya eklemeye çalışırız.
    Teşekkürler emeginize sağlık

• Hocam verdiğiniz listedeki tüm kanalları görüntüleyebiliyorum ancak planet pembe, planet türk, planet mutfak ve planet çocuk kanallarını izleyemiyorum nedeni ne olabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haacar

Hocam verdiğiniz listedeki tüm kanalları görüntüleyebiliyorum ancak planet pembe, planet türk, planet mutfak ve planet çocuk kanallarını izleyemiyorum nedeni ne olabilir ?

cihaz başına geçtiğimde bi denerim. o frekans da geçici bir sorun olabilir belki.
    Teşekkür ederim hocam..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam elinize sağlık. 46ES7000 de sorunsuz bir şekilde çalıştı. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.