Şimdi Ara

Samsung Smart TV Turksat4A Sıralı Kanal listesi [HD/SD] [02.04.2018] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.061
Cevap
75
Favori
351.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sakarboy

quote:

Orijinalden alıntı: düzce__

evet oynadım sildim yükledim tarattım ama bir türlü yayınlar gelmiyor

Dseqc/lnb ayarlarını benimle paylaşabilirmisiniz yada SS yükleyebilirseniz yardımcı olmaya çalışayım.

LNB Ayarlarından baktım
    transponder 12685 MHz, H/L yazıyor elle tekrar giriyorum çıkınca yine 12685 e dönüyor.DİSEQC MODU KAPALI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

tv yayınlarını nasıl yükleyebilirim. bir sürü ayar denedim ama maalesef bir türlü olmadı, müşteri hizmetleri bile çözemedi,

az öncede söylediğim gibi buraya tv nizdeki dseqC/lnb ayarlarınızı paylaşırsanız, olasılıkları bakarak size yardımcı olmaya çalışayım.
  • quote:

quote:

quote:

evet oynadım sildim yükledim tarattım ama bir türlü yayınlar gelmiyor

Dseqc/lnb ayarlarını benimle paylaşabilirmisiniz yada SS yükleyebilirseniz yardımcı olmaya çalışayım.

LNB Ayarlarından baktım
    transponder 12685 MHz, H/L yazıyor elle tekrar giriyorum çıkınca yine 12685 e dönüyor.DİSEQC MODU KAPALI

şimdi öncelikle anladıgım kadarı ile siz dseqc ayarları ile baya bi oynamışsınız.

isterseniz tv nizi fabrika ayarlarına bi alın tv yi bir normal çalıştırın., sonrasında o haliyle verdiğim kanal listesini bi yükleyip deneyin.

eğer sinyal yine gelmezse dseqc ayarlarındaki dseqc möodunu 1/4 olarak bi değiştirerek deneyin. olmazsa yine 2/4 vs. tüm alternatif leti tek tek deneyip kaydedin ve sinyal geliyor mu diye bakın bi.

• quote:

quote:

tv yayınlarını nasıl yükleyebilirim. bir sürü ayar denedim ama maalesef bir türlü olmadı, müşteri hizmetleri bile çözemedi,

az öncede söylediğim gibi buraya tv nizdeki dseqC/lnb ayarlarınızı paylaşırsanız, olasılıkları bakarak size yardımcı olmaya çalışayım.

uydu: türksat42E
    transponder 12865 mhz, H/L
    diseqc kapalı
    LNB OSİLATÖRLERİ ALT 9750 MHZ
    LNB OSİ ÜST 10600 MHZ
    22 KHZ TONU OTOMATİK
  • quote:

quote:

quote:

diseqc kapalı
    LNB OSİ ÜST 10600 MHZ
    22 KHZ TONU OTOMATİK

dseqc seçeneğini ni tek tek değiştirip kaydedip. sinyal gelip gelmediğini denermisiniz ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

diseqc kapalı
    LNB OSİ ÜST 10600 MHZ
    22 KHZ TONU OTOMATİK

dseqc seçeneğini ni tek tek değiştirip kaydedip. sinyal gelip gelmediğini denermisiniz ?

DİSEQC 1/4 YAPTIM YAYIN GELDİ DAHA ÖNCE DE MANUEL ARAMADAN SEÇEREK YAPMIŞTIM yayın gelmemişti...
    ama şimdi uydu ayarlarından yaptım diseqc 1/4 yayın geldi... şimdi listeyi yüklüycem teşekkürler sakarboy

• dostum benım uydu alıcım lıfemaxx fabrıka ayarlarına donmek için pin sorduğunda 0000yapıyorum ama kabul etmıyor ne iştir anlamdım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue42

dostum benım uydu alıcım lıfemaxx fabrıka ayarlarına donmek için pin sorduğunda 0000yapıyorum ama kabul etmıyor ne iştir anlamdım?

maalesef bahsettiğiniz cihaz hakkında bir fikrim yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakarboy -- 20 Eylül 2014; 15:29:09 >
  • Arkadaşlar emeğinize sağlık benimde derdime derman oldunuz teşekkür ederim. Ama şöyle bir sorunum var Kanal d Hd, Trt Hd ve bi iki kanal da daha arkadan dıt sesi geliyor bununla ilgili bilgisi ya da çözümü olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vforx3

Arkadaşlar emeğinize sağlık benimde derdime derman oldunuz teşekkür ederim. Ama şöyle bir sorunum var Kanal d Hd, Trt Hd ve bi iki kanal da daha arkadan dıt sesi geliyor bununla ilgili bilgisi ya da çözümü olan var mı ?

bahsettiğiniz olay farklı bir şey verilen kanal listesi ile vs. alakası olduğunu düşünmüyorum. tv niz de teknik bir arıza vardır belki.

Akıllı TV lerde yazılım çok önemlidir. internet bağlantınız varsa tv nizin yazılımının güncellemeniz işe yarayabilir.
  • sakarboy S kullanıcısına yanıt
    Öncellikle teşekkür ederim. Ama bu kanal arama tarama derken oldu Tv'de arıza olduğunu sanmıyorum çünkü sadece kanald hd, tv2 hd ve trt hd de var bu ses arkadan ince bi dıt desi.. neyse bir şekilde bulucaz artık çözümü..
  • arkadaşlar 55f6470 için kanal listeniz var mı acil!!!!!

şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: oğuz3458

arkadaşlar 55f6470 için kanal listeniz var mı acil!!!!!

şimdiden teşekkürler

bu verdiğimiz kanal listesi tv niz ile uyumludur.
    deneyen arkadaşlar oldu ve sorunsuz kullandılar...

tv nizin herhangi bir uydu ayarları ile oynamadan bu listeyi atarsanız kanal listeniz güncellenecektir.
  • Aklımdan geçiyordu böyle bir paylaşım ama yoğun nöbetler sebebiyle sadece hd kanalları düzenleyebilmiştim bittiğinde diğer konuya eklemeyi düşünüyordum, bana gerek kalmamış

Ellerinize sağlık..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oğuz3458

arkadaşlar 55f6470 için kanal listeniz var mı acil!!!!!

şimdiden teşekkürler

tv nizin herhangi bir uydu ayarları ile oynamadan bu listeyi atarsanız kanal listeniz güncellenecektir.

Alıntıları Göster

linki bir daha bana vere bilir misin

• Sağolun arkadaşlar mis gibi oldu :))) Bu arada tv modeli UE40F6320 SORUNSUZ.
  • Sakarboy merhaba.
    Benim tv D6200 arkadaşlardan ilk sayfada arkadaşımızın paylaştığı kanal listesini atıyorum tv ye kanallar geliyor star tv hd kanal d cnbc ve e2 Kanalları izlenebiliyor ama sürekli değil arada bir Bağlantı gidip geliyor. lnb ve disecq ayarlarını değiştirerek denedim ama olmadı yine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sui CompoS

Sakarboy merhaba.
    Benim tv D6200 arkadaşlardan ilk sayfada arkadaşımızın paylaştığı kanal listesini atıyorum tv ye kanallar geliyor star tv hd kanal d cnbc ve e2 Kanalları izlenebiliyor ama sürekli değil arada bir Bağlantı gidip geliyor. lnb ve disecq ayarlarını değiştirerek denedim ama olmadı yine

arada bir sinyal sorunu yaşamanız LNB yada Dseqc ayarları ile ilgili değildir.

Zaten CNBC ve E2 ayrıca sinyal kalitesi çok iyi olmayan kanallar olmamakla beraber Muhtemelen uydu ve bilimum diğer elemanlarda sinyal zayıflığına neden olan bir durum söz konusudur.

bi yerde ek vb. bir şey varsa yenilemeyi deneyebilirsiniz.

ayrıca son günlerdeki fırtına vb. yağmur durumları çanak yönünüzü bozup sinyal kalitenizi düşürmüş olabilir.
    santral sistemi üzerinden alıyorsanız site/bina yöneticiniz ile görüşüp iyileştirme yapıp yapamayacağınız konusunda görüşmenizi tavsiye ederim.

• ellerinize sağlık çok güzel olmuş bizlerini büyük bir uğraştan kurtardınız
  • usbden al seçeneğine basınca,usb de dosya bulunamadı tarzı bi şey diyor,
    ne yapmam gerekli acaba? usb ye klasör şeklinde de attım,dosyaları tek tek olarak da attım değişen bi şey olmadı.
    tvnin modeli 40H6270
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.