Şimdi Ara

Samsung Smart TV Turksat4A Sıralı Kanal listesi [HD/SD] [02.04.2018] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.061
Cevap
75
Favori
351.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tvnin orjinalinde fazla hd kanal yoktu şu an gayet iyi oldu çok teşekkür ederim :)
  • sakarboy S kullanıcısına yanıt
    Elinize sağlık . çok teşekkür ederiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpyyy

Elinize sağlık . çok teşekkür ederiz...
    ben kendi kendime ilk turksat taramamda 807 kanal buldum, arkadaşın listesinide yukledim yine 807 kanal. Ancak halk tvnin içinde bulunduğu Türksat ankara paket 1 - batı içinde ulusal kanal tvde bulunmasına rağmen halk tv çıkmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruze994

inşallah yardımcı olabilmişimdir..
    Samsung Smart TV Turksat4A Sıralı Kanal listesi [HD/SD] [02.04.2018]

Yok artık yaaa dün gece yarılarına kadar saatlerce boşa uğraşmışım. Bütün ayarlar tamammış zaten. Sadece desqc'yi 1/4 yaptım o kadar. Sinyal bir anda %77 oldu ve sakarboy arkadaşımızın verdiği listedeki kanalların tamamı açıldı. Şaka gibi halen inanamıyorum yaa sadece yapmam gereken diseqc 1/4

• quote:

Orijinalden alıntı: sakarboy

40F6340 serisi TV için sıralı TÜRKSAT 4A kanal listesidir. [ Güncelleme 18/09/2014 : 18.00 ]

F Serisi, H Serisi, S serisi ile Tam uyumludur. ES7000, ES8000 Serilerinde olumlu sonuç alınmıştır.

Uyum sorunu yaşıyorsanız, TV nizin yazılımı eski olabilir, TV nizi internet e bağlayıp yazılım güncellemesini mutlaka yapınız.

Bilgisayarda özel olarak düzenlenmiştir, Test edilmiştir.. Yeni nesil Samsung Akıllı TV'lerin çoğu ile uyumludur.

Kanalların düzenlemesi sırasıyla, ulusal kanallar> Haber kanalları, spor kanalları, spor ve uluslar arası kanallar, müzik kanalları.. 1 no dan 70 nolu kanala kadar özenle dizilmiştir.

geri kalanlar sırasız olarak listenin sonuna eklenmiştir. ücretsiz kullanıma göre sıralandığından modüllü kullanıcılar ayrıca şifreli kanalları ön sıralara alıp kullanabilir.

Toplam 800 den fazla kanal vardır. taramada çıkan hiçbir kanal silinmemiştir. hepsi ana listenin sonuna dahil edilmiştir.

Aktarım sonrasında kanal a görüntü gelmez ise sorun kanal listesinden yada uyum sorunu olmasından değildir.
    Sorun en büyük olasılıkla Uydu/Çanak/Dseqc/Lnb ayarlarınızın eksik olmasından kaynaklıdır.
    Bunun düzeltmek için MEvcut Dairenizin Uydu tesisatına göre gerekli Dseqc/Lnb yapılandırmasını yapmanız gerekmektedir.

KANAL LİSTESİNİ İNDİR

link deki dosyayı indirip zıp ten açtıktan sonra USB belleğinize Atın.

Sırasıyla Menü>Yayın>Kanal ayarları > kanal listesi aktarın seçin. Şifre sorarsa 0000 girip "USB den alın" seçip aktarımı bitirin.

İşlem bu kadar televizyonunuz kendini yeniden başlattıktan sonra yeni kanal listeniz aktif olacaktır. Herhangi bir extra ayar yapmanıza vs. gerek yoktur.

öncesinde kendinize ait kanal listenizi USB ye gönderin seçeneği ile yedek alırsanız sağlıklı olacaktır. aksi taktirde sorumluluk tarafınıza aittir :)

sıralama Zevkinize uyar uymaz bilemiyorum. amacım kolaylık olması açısından paylaşmaktır.

dileyen arkadaşlar edit yazılımını indirip kendisi kanal sıralaması ile istediği gibi oynayabilir.

program linki;
    http://downloads.sourceforge.net/project/chansort/ChanSort_2014-09-11.zip?r=http%3A%2F%2Fsourceforge.net%2Fprojects%2Fchansort%2F&ts=1411035575&use_mirror=freefr

Yeni frekans değişikleri oldukça yeniden güncellenecektir.

yukarıda paylaşılan kanal listesi D serisi ile uyum sağlamamaktar.

D serisi için Neyay Arkadaşımızın çalışmasıda alttaki gibidir.

quote:

Orijinalden alıntı: neyav

Merhaba

40D7000 kullanıyorum. TURKSAT 4A sıralı kanal listesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Kendi listemdir.

Kanallar mümkün olduğunca sınıflandırılmıştır. biraz aceleye geldi Şifreli ve Platform kanalları kullanmadığımdan silinmiştir. Yerel-Anadolu kanalları sonlara bırakılmıştır.

Link ile gelen kanal editörünü kullanarak kendi listenizi yapabilirsiniz.

İyi seyirler

http://s3.dosya.tc/server28/1PeVlP/SamsungD-serisikanald_zenlemeedit_r_.rar.html

başkan.. verdigin linki indirdim usb bellege yazdırdım. ama usb bellek te bişey yok görünüyo olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CA6685B0D

quote:

Orijinalden alıntı: sakarboy

40F6340 serisi TV için sıralı TÜRKSAT 4A kanal listesidir. [ Güncelleme 18/09/2014 : 18.00 ]

F Serisi, H Serisi, S serisi ile Tam uyumludur. ES7000, ES8000 Serilerinde olumlu sonuç alınmıştır.

Uyum sorunu yaşıyorsanız, TV nizin yazılımı eski olabilir, TV nizi internet e bağlayıp yazılım güncellemesini mutlaka yapınız.

Bilgisayarda özel olarak düzenlenmiştir, Test edilmiştir.. Yeni nesil Samsung Akıllı TV'lerin çoğu ile uyumludur.

Kanalların düzenlemesi sırasıyla, ulusal kanallar> Haber kanalları, spor kanalları, spor ve uluslar arası kanallar, müzik kanalları.. 1 no dan 70 nolu kanala kadar özenle dizilmiştir.

geri kalanlar sırasız olarak listenin sonuna eklenmiştir. ücretsiz kullanıma göre sıralandığından modüllü kullanıcılar ayrıca şifreli kanalları ön sıralara alıp kullanabilir.

Toplam 800 den fazla kanal vardır. taramada çıkan hiçbir kanal silinmemiştir. hepsi ana listenin sonuna dahil edilmiştir.

Aktarım sonrasında kanal a görüntü gelmez ise sorun kanal listesinden yada uyum sorunu olmasından değildir.
    Sorun en büyük olasılıkla Uydu/Çanak/Dseqc/Lnb ayarlarınızın eksik olmasından kaynaklıdır.
    Bunun düzeltmek için MEvcut Dairenizin Uydu tesisatına göre gerekli Dseqc/Lnb yapılandırmasını yapmanız gerekmektedir.

KANAL LİSTESİNİ İNDİR

link deki dosyayı indirip zıp ten açtıktan sonra USB belleğinize Atın.

Sırasıyla Menü>Yayın>Kanal ayarları > kanal listesi aktarın seçin. Şifre sorarsa 0000 girip "USB den alın" seçip aktarımı bitirin.

İşlem bu kadar televizyonunuz kendini yeniden başlattıktan sonra yeni kanal listeniz aktif olacaktır. Herhangi bir extra ayar yapmanıza vs. gerek yoktur.

öncesinde kendinize ait kanal listenizi USB ye gönderin seçeneği ile yedek alırsanız sağlıklı olacaktır. aksi taktirde sorumluluk tarafınıza aittir :)

sıralama Zevkinize uyar uymaz bilemiyorum. amacım kolaylık olması açısından paylaşmaktır.

dileyen arkadaşlar edit yazılımını indirip kendisi kanal sıralaması ile istediği gibi oynayabilir.

program linki;
    http://downloads.sourceforge.net/project/chansort/ChanSort_2014-09-11.zip?r=http%3A%2F%2Fsourceforge.net%2Fprojects%2Fchansort%2F&ts=1411035575&use_mirror=freefr

Yeni frekans değişikleri oldukça yeniden güncellenecektir.

yukarıda paylaşılan kanal listesi D serisi ile uyum sağlamamaktar.

D serisi için Neyay Arkadaşımızın çalışmasıda alttaki gibidir.

quote:

Orijinalden alıntı: neyav

Merhaba

40D7000 kullanıyorum. TURKSAT 4A sıralı kanal listesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Kendi listemdir.

Kanallar mümkün olduğunca sınıflandırılmıştır. biraz aceleye geldi Şifreli ve Platform kanalları kullanmadığımdan silinmiştir. Yerel-Anadolu kanalları sonlara bırakılmıştır.

Link ile gelen kanal editörünü kullanarak kendi listenizi yapabilirsiniz.

İyi seyirler

http://s3.dosya.tc/server28/1PeVlP/SamsungD-serisikanald_zenlemeedit_r_.rar.html

başkan.. verdigin linki indirdim usb bellege yazdırdım. ama usb bellek te bişey yok görünüyo olmadı
    beni büyük uğraştan kurtardın. sağol. kanalların tek tek o salak kumanda ile yerlerini ayarlamakla uğraşacaktım yoksa. sağol.

• quote:

Orijinalden alıntı: peacefire

beni büyük uğraştan kurtardın. sağol. kanalların tek tek o salak kumanda ile yerlerini ayarlamakla uğraşacaktım yoksa. sağol.

Alıntıları Göster
    Hocam valla ellerinize sağlık, çok teşekkür ederim 2 saattir uğraşıyorum kanalları getirecem diye, şak diye geldi hepsi

• Arkadaşlar iyi geceler
    Samsung d6200 model tv kullanıyorum. Bir arkadaşımızın hazırlamış olduğu kanal listesini aktardım. Lakin star tv hd ve kanald hariç diğer kanallar çekmiyor. Bu kanallarda da yayın sürekli gidip geliyor.

Sorun ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sui CompoS -- 19 Eylül 2014; 23:24:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sui CompoS

Arkadaşlar iyi geceler
    Samsung d6200 model tv kullanıyorum. Bir arkadaşımızın hazırlamış olduğu kanal listesini aktardım. Lakin star tv hd ve kanald hariç diğer kanallar çekmiyor. Bu kanallarda da yayın sürekli gidip geliyor.

Sorun ne olabilir?
    Sizin verdiğiniz listede show türk hangi isimle kayıtlı..
  • Tv8 de hd yayina gecmis dijiturkte var ama ucretsiz kanallarda yok galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: beaconsfield

Ben de D serisi liste arıyorum.

Alıntıları Göster
    bende cafede 5 tane UE46C6700 var birisi allah rizasi icin buna gore liste yapabilirmi?
  • Sui CompoS kullanıcısına yanıt
    İsterseniz kanal ayarlarını fabrika ayarlarına cevirip terar yukleme yapın
  • Iki gündür denemediğim bir ayar kalmadı. Servisi arıyacağım artık iş o raddeye geldi artık. Çevremdeki herkesin tvsdini ayarladım. Kendi tv mi ayarlayamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beaconsfield

Ben de D serisi liste arıyorum.

Alıntıları Göster
    Bu da benden olsun..
    SAMSUNG D6500 serisi. gereksiz kanallar silinmiştir..

http://www.dosya.tc/server35/zs3wXu/channel_list_UE40D6500_1101.rar.html

• quote:

Orijinalden alıntı: memleket44

Bu da benden olsun..
    SAMSUNG D6500 serisi. gereksiz kanallar silinmiştir..

http://www.dosya.tc/server35/zs3wXu/channel_list_UE40D6500_1101.rar.html

Alıntıları Göster
    c serie icin bana lazim ltfen

• çok teşekkürler, emeğinize sağlık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarenba -- 20 Eylül 2014; 11:43:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Wayne

Sizin verdiğiniz listede show türk hangi isimle kayıtlı..

showtürk ü manuel ekleyebilirsiniz.

11045 H - Yatay Batı 4800 3/4
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sui CompoS

Iki gündür denemediğim bir ayar kalmadı. Servisi arıyacağım artık iş o raddeye geldi artık. Çevremdeki herkesin tvsdini ayarladım. Kendi tv mi ayarlayamıyorum.

cihazınızın modeli nedir ?

sinyaller gittikten sonra tv nini Çanak/LNB/DseqC ayarları ile ilgili bir değişiklik yaptınız mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj.caner

Tv8 de hd yayina gecmis dijiturkte var ama ucretsiz kanallarda yok galiba

TV8 HD sadece Eutelsat7 Derece den sadece Digitürk Platformu ile yayın yapmaktadır.

MAlesef Turksat uydusunda TV8 HD yayını yoktur.

Sadece SD yayın mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lowermad

quote:

Orijinalden alıntı: cruze994

inşallah yardımcı olabilmişimdir..

Yok artık yaaa dün gece yarılarına kadar saatlerce boşa uğraşmışım. Bütün ayarlar tamammış zaten. Sadece desqc'yi 1/4 yaptım o kadar. Sinyal bir anda %77 oldu ve sakarboy arkadaşımızın verdiği listedeki kanalların tamamı açıldı. Şaka gibi halen inanamıyorum yaa sadece yapmam gereken diseqc 1/4

hocam oyuzden bur da avazımız çıktığı kadar herkesi uyardık Uydu/Lnb ayarlarınızda bir değişiklik yapmayın diye :)
    yapılması gereken tek şey kanal frekanslarının yeniden taratılmasıydı.
    Uydu aynı yörünge de olduğundan çanak ayarları ile oynamanız dezavantajınıza olmuş. neyse en azında sorunu farketmişsiniz. geçmiş olsun :)

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.