Şimdi Ara

Samsung Smart TV Turksat4A Sıralı Kanal listesi [HD/SD] [02.04.2018] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.061
Cevap
75
Favori
351.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: benonorolayf

hocam çok tşk.ederim geri kalanını teknik destekle hallettim...disec ayarı dediğin gibi kapalıymış 1/4 yaptım sinyal %64 olarak geldi ve açıldı... tşk.ederim sen olmasan çözemezdim...

Hocam sizdeki sorunların aynısı bende var bende diseqc ayarlarını 1/4 yapıyım akşam. Umarım olur.
    Bir ricam olacak eğer mümkünse LNB ve diseqc aklıma gelmeyen diğer ayarların fotoğrafını çekip paylaşabilirmisiniz. Belki sorun yaşayanlar için bir çözüm olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhanokay

Bu kanal listelerinin hepsini denedim ama uyumlu değil gibisinden uyarı veriyor. Mümkünse UE55ES7000 modeli için liste varmı elinizde.

malesef yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakarboy

quote:

Bu kanal listelerinin hepsini denedim ama uyumlu değil gibisinden uyarı veriyor. Mümkünse UE55ES7000 modeli için liste varmı elinizde.

malesef yok..

Peki neden diger es7000 ler birbirine oluyor da, 55es7000 ne uymuyor. bi bilginiz varmı acaba.
    Show hd, star hd, atv hd, kanald hd ve normal yayınları bile gelmiyor bi türlü. O nedenle kanal listesi ile olur belki dedim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sakarboy

quote:

malesef yok..

Peki neden diger es7000 ler birbirine oluyor da, 55es7000 ne uymuyor. bi bilginiz varmı acaba.
    Show hd, star hd, atv hd, kanald hd ve normal yayınları bile gelmiyor bi türlü. O nedenle kanal listesi ile olur belki dedim.

inanın ne diyeceğimi bilemedim. bazı ES serisi kullanan arkadaşlarda sorunsuz çalıştı çünkü.

belki cihazınız güncel sürümde olmadığından olabilir.

cihazınızın internet bağlantısını yapıp güncellemeyi bi deneyin.

ve sonrasında dseqc ayarlaeıjnı bi kenara not alıp fabrika ayarlarına çekip. dseqc ayarlarını yaptıktan sonra kanal listesi atmayı deneyin.

yada 11844 V 2222 frekansını şebeke modu açık şekilde taratmayı deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: beaconsfield

Ben de D serisi liste arıyorum.

Hocam arkadaş sağolsun D serisini anasyafada paylaşmış, gördünüzü mü bilmiyorum ama yinede haberdar edeyim dedim.

http://s3.dosya.tc/server28/1PeVlP/SamsungD-serisikanald_zenlemeedit_r_.rar.html

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lowermad

quote:

Orijinalden alıntı: the beast

quote:

Fabrika ayarlarına döndüm kanal araması yaptım en fazla 120 kanal çıkıyor ama görüntü yok. daha sonra listeyi yükledim hiç birnde sinyal yol lnb ayarlarındamı sorun var anlamadım. Şu fotodaki ayarlar doğrumu. TV 32f5570
    Samsung Smart TV Turksat4A Sıralı Kanal listesi [HD/SD] [02.04.2018]

Kardeşim aynı sorunu ben de yaşıyorum. Cihazı fabrika ayarlarına bile döndürdüm ama yine aynı. Otomatik aramada sende de 40 tane mi kanal buluyo

Otomatik aramada bazen 70 bazende 40 kanal buldu. sakarboy arkadaşımız sağolsun elinden geldiğince yardımcı oldu ve onun dediklerinide harfiyen uyguladım ancak yinede olmadı. Cihazı kaç kere sıfırladım kanalları aradım listeyi yükledim yok yok. Bence LNB ayarları yada başka bir ayarda hata var. Dün gece samsungu defalarca aradım ancak hep meşguldü ulaşamadım. Bugün sabah aradım bu kezde neymiş ekranlarımzda güncelleme var yardımcı olamıyorum dedi. Tam geçiş günlerinde şartmıydı kardeşim o güncelleme. Son çare samsungtan uzaktan erişim talep edicem onlar baksın. Bir de bu sabah bir arkadaşım 700 küsür kanal bulduğunu söyledi onunkide f serisi. Olmazsa akşam LNB ve diğer ayarların fotolarını isterim benim tv ile kıyaslar hatayı bulurum. Eğer olursa fotoları buradan yayınlarım

Ben de samsung servisi yapan bi abimle gorusucem bu aksam erken gidebilirsem. Duruma göre ben de paylasirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: the beast

quote:

Fabrika ayarlarına döndüm kanal araması yaptım en fazla 120 kanal çıkıyor ama görüntü yok. daha sonra listeyi yükledim hiç birnde sinyal yol lnb ayarlarındamı sorun var anlamadım. Şu fotodaki ayarlar doğrumu. TV 32f5570

Kardeşim aynı sorunu ben de yaşıyorum. Cihazı fabrika ayarlarına bile döndürdüm ama yine aynı. Otomatik aramada sende de 40 tane mi kanal buluyo

Otomatik aramada bazen 70 bazende 40 kanal buldu. sakarboy arkadaşımız sağolsun elinden geldiğince yardımcı oldu ve onun dediklerinide harfiyen uyguladım ancak yinede olmadı. Cihazı kaç kere sıfırladım kanalları aradım listeyi yükledim yok yok. Bence LNB ayarları yada başka bir ayarda hata var. Dün gece samsungu defalarca aradım ancak hep meşguldü ulaşamadım. Bugün sabah aradım bu kezde neymiş ekranlarımzda güncelleme var yardımcı olamıyorum dedi. Tam geçiş günlerinde şartmıydı kardeşim o güncelleme. Son çare samsungtan uzaktan erişim talep edicem onlar baksın. Bir de bu sabah bir arkadaşım 700 küsür kanal bulduğunu söyledi onunkide f serisi. Olmazsa akşam LNB ve diğer ayarların fotolarını isterim benim tv ile kıyaslar hatayı bulurum. Eğer olursa fotoları buradan yayınlarım

Ben de samsung servisi yapan bi abimle gorusucem bu aksam erken gidebilirsem. Duruma göre ben de paylasirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tv nin uydu alıcısında sinyal seviyesi sıfır gösterenler ne yaparsa yapsın kanal çıkartamayanlar
    MENÜ-KANAL-UYDU SİSTEMİ(ŞİFRE 0000)-TÜM AYARLARI SIFIRLA-LNB AYARLARI (BURDA BEN TRANSPONDERİ 11747 AYARLADIM)-RETURNLE TEKRAR KANAL
    MENÜSÜNE GELİYORUZ MANUEL AYARLARDAN TRANSPONDERİ 11747 AYARLAYIP ŞEBEKE ARAMAYI ETKİNLEŞTİRİP KANAL ARATIYORUZ
    İŞİN PÜF NOKTASI TÜM AYARLARI SIFIRLAMAKTAYMIŞ NİHAYET OLDU
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: benonorolayf

hocam çok tşk.ederim geri kalanını teknik destekle hallettim...disec ayarı dediğin gibi kapalıymış 1/4 yaptım sinyal %64 olarak geldi ve açıldı... tşk.ederim sen olmasan çözemezdim...

Hocam sizdeki sorunların aynısı bende var bende diseqc ayarlarını 1/4 yapıyım akşam. Umarım olur.
    Bir ricam olacak eğer mümkünse LNB ve diseqc aklıma gelmeyen diğer ayarların fotoğrafını çekip paylaşabilirmisiniz. Belki sorun yaşayanlar için bir çözüm olur

Hocam ben sakarboy arkadaşımın dediklerini uyguladım,usb ile kanalları yükledim fakat kanallar açmadı sinyal yok diyordu... sakarboy arkadaşım disec ile olabilir dedi uydu ayarında sorun olacağını söyledi bende samsung müşteri hizmetlerinden teknik destek aldım 1 2 adımda uydu ayarında girerek değişiklik yaptırdı bir yeri 1/4 yaptırdı bende kapalıymış bir yere dahada girdim ama neresiydi hatırlamıyorum lnb ayarlarında galiba ama sakarboy arkadaşın listeyi yükledikten sonra tavsiyem sinyal yoksa müşteri hizmetlerinden teknik destek alman...bizim hatamız bilmememize rağmen çok karıştırıyoruz onu anladım uydu ayarlarıyla oynamamak lazım uydu ayarından düzeldi yoksa listeyi usb ile yükleyince kanallar açar gibi geliyor bana :)

• dosya tc den nasıl indirme yapıyoruz arkadaşlar
  • Samsung 40f6340 usb den aktaramadım yardımcı olursanız sevinirim
  • Adamsın teşekkürler
  • samsung es7000 serisi çalışıyor tekrar tşkr...
  • Teşekkürler çok yararlı çalışma olmuş :)
  • yasin.n Y kullanıcısına yanıt
    İlk mesajdaki yönergeleri takip ettinizmi ?

eğer anlatıldığı gibi yaptığınız halde sorun yaşıyorsanız.

öncelikle tv nizi internete bağlayıp destek menüsünden güncelleme yapmanızda fayda var.

çünkü kanallar sizin cihazınız ile aynı cihazda sıralanıp usb ye aktarılmıştır.

ilk mesajda anlattığım gibi yaparsanız çalışması lazım.
  • keşke daha önce görseydim şu konuyu :D
  • 40es8000 serisi samsung var attım uyumlu oldu bilginize kolay gelsin arkadaşlar.. emeğe sağlık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruze994 -- 19 Eylül 2014; 20:00:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruze994

40es8000 serisi samsung var attım uyumlu oldu bilginize kolay gelsin arkadaşlar.. emeğe sağlık..

bilgi için teşekkürler.
  • lowermad kullanıcısına yanıt
    inşallah yardımcı olabilmişimdir..
  • Çok teşekkürler.Dünden beri uğraşıyorum şimdi halledebildim.Allah razı olsun
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.